Andy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια...εχω δυο σκληρους στο pc μου.εναν ssd και εναν hdd.οταν αποθηκευω κατι στο desktop παει στον ssd αλλα δεν θελω.θελω να πηγαινει κατευθειαν στον hdd.μπορω με καποιον τροπο να το αλλαξω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις στα προγραμματα με τα οποια κατεβαζεις! (πχ chrome,utorrent κτλ)
kurokokoro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εγώ κατάλαβα ότι θέλει να το αποθηκεύει στο desktop αλλά να πηγαίνει στο hdd. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 αν με το dekstop εννοεις την επιφανεια εργασιας τοτε αυτο που ζητας δεν γινεται! γιατι η επιφανεια εργασιας ειναι "φακελος" που δημιουργειται απο τα windows στον C! 1
Andy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτο που λεει ο Kurokoro ηθελα να κανω..αλλα... ευχαριστω οπως και να εχει παιδια!
Bspus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ΙΣΩΣ να μπορει να γινει αν κανεις mount τον hdd στο φακελο της επιφανειας εργασιας. Γινεται αυτο στο NTFS αλλα δεν ξερω αν σε αφηνει να πειραξεις το φακελο της επιφανειας εργασιας Αλλα τοτε ολη η επιφανεια εργασιας, μαζι και τα shortcuts θα ειναι στον hdd Μπορεις να φτιαξεις ενα ξεχωριστο φακελο στην επιφανεια εργασιας και να κανεις mount τον hdd εκει. Αλλα δεν καταλαβαινω σε τι θα ωφελησει περισσοτερο απο το αν εχεις απλα ενα shortcut του hdd στο dektop
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κάνε μια συντόμευση το άλλου δίσκου στην επιφάνεια εργασίας και αποθήκευε εκεί μέσα. Μπορείς να θέλεις να ακολουθήσεις το παρακάτω οδηγό και να μεταφέρεις τον φάκελο του χρήστη σε άλλον δίσκο αλλά πάρε πρώτα ένα backup για καλό και για κακό. http://www.sevenforums.com/tutorials/87555-user-profile-change-default-location.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα