gpapdj Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ονειρο ζω μην με ξυπνατε γκλινκ γκλονκ καπως ετσι παει το τραγουδι απο τα στρουμφακια.γιατι πραγματικα νομιζω οτι ζω σε αλλη χωρα με τετοιες δηλωσεις.για κλοπη κινητο free wifi κλπ.και ερχομαι και ρωταο ποια εταιρια θα το κανει?γιατι θελει χρημα για να γινει κατι τετοιο.γιατι το λεω?πολυ απλα.πηρα ενα κινητο και χαλαει και θελει αλλαγη η μητρικη που σημαινει απο οτι ξερω οτι αλλαζει και το ιμει.πωσ θα το αλλαξεις?και παω και παρακατω.εχει ληξει η εγγυηση του κινητου μου.και παω σε ενα καταστημα απλο το οποιο τυχαινει να ειχε μια συσκευη που του την ειχε παει αλλος για φτιαξιμο και του εμεινε η μητρικη απο το τηλεφωνο το οποιο ηταν κλεμμενο.και αντε και παιρνεις το κινητο πας να το δηλωσεις και στο κοβουν γιατι ειναι κλεμμενο.αρα πραγμα που σημαινει οτι οποιο κινητο παει σε απλα μαγαζια πρεπει ο αλλος να παιρνει να ρωταει το παροχο αν ειναι ενταξει.παροχο ειπα ε?ποιο παροχο ολους?σιγα μην το κανει ο υπαλληλακος στο μαγαζακι.γιατι μην ξεχναμε ποσοι αλλαζουν παροχο σαν τα πουκαμισα.οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι αμα ο ελληνας δεν γινει πραγματικα ανθρωπος δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.αλλα τι λεω αφου ζω σε μια χωρα που παρκαρει σε θεση για αναπηρο που δεν σταματαει σε διαβασεις βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ασ μην εχει δικιο παει σε μαγαζι με παπουτσια και ζηταει ρουχα κλπ κλπ κλπ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapdj Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και ενα τελευταιο.θυμαστε παλια που υπηρχαν συσκευες αποκλειστικα απο καθε εταιρια και ειχε οτι ηθελε δικο της μεσα?ε για εκει παει.θα θες ενα κινητο ταδε ασ πουμε αλλα δεν μπορεις να το εχεις γιατι το εχει η ταδε εταιρια που δεν εισαι συνδρομητης κλπ κλπ κλπ.ολοι οι ιστορια θελει διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.μια φορα πηρα για βοηθεια και πηρα ενα α*(((*(*δι και μισο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που θα το κλέψει μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα , όχι τόσο όσο θα χάσω το κινητό μου. Προσπαθώ να τα διαφυλάξω με κωδικό εισαγωγής στο κινητό και τα αρχεία ανεβασμένα στο skydrive . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο κλέφτης και να ξαναπάρω πίσω το κινητό μου , όχι αν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτός το κινητό. Σίγουρα είναι ένα μέτρο καταστολής των κλοπών , αλλά κλέφτες πάντα θα υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αμα ο άλλος το πήρε από Κίνα χωρίς IMEI άξιος της μοίρας του. Κολλάει το έργο για μερικούς χιψτεροτσίπηδες, έλεος. Όταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ δεν παραπληροφορούμε και μάλιστα για να το παίξουμε απλά "large" έλεος και από μένα.... ΟΛΕΣ οι συσκευές έχουν ΙΜΕΙ, αυτό το ξέρουν και όσοι αγοράζουν για πρώτη φορά κινητό.... το θέμα είναι άλλο ή μάλλον άλλα. 1) πότε θα το κανουν επιτελούς? γιατί εδώ και χρόνια υπάρχει η φήμη, οι εταιρείες όμως κανουν σαν να ΜΗΝ θέλουν... 2) τι γίνετε αν στο "κλεμμένο" κινητό ο "κλέφτης" γνωρίζει και αλλάξει το ΙΜΕΙ? όσο για το πως θα μπορέσουμε να προστατευθούμε απο "πωλήσεις" ύποπτες, είναι απλό, μια υπεύθυνη δήλωση (με γνήσιο υπογραφής) από τον πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το παραμύθι το ακούω από τα τέλη του '90. Η τεχνολογία υπάρχει 15 χρόνια τώρα. Στην Βρετανία ισχύει από τις αρχές του 2000. Εάν δεν τα βρούνε όλες μα όλες οι εταιρείες μεταξύ τους, καμία δεν θα ρισκάρει να χάσει πελάτες με αμφιβόλου προέλευσης κινητά τηλέφωνα. Όσο για το IMEI όντως είναι μοναδικό αλλά στα χέρια οργανωμένων επιτήδειων μπορεί να αλλάξει. Αμφιβάλω εάν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κρατούν το ΙΜΕΙ πελατών στους οποίους δεν έχουν πωλήσει οι ίδιες το κινητό τηλέφωνο. Καλού κακού στείλτε ένα email στον εαυτό σας με το IMEI του κινητού σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 το προβλημα που προκυπτει ειναι το εξης ,ποιος μου εγγυαται εμενα οτι καποιοςπου πουλα μια συσκευη υστερα δεν ΘΑ δηλωσει οτι ειναι κλεμμενη για να παρει τα χρηματα ασφαλειας και πως ο αγοραστης θα μπορεσει να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας Λογικα θα πρεπει να σου δωσει και καποια αποδειξη. Παντως δεν βλεπω να κανουν κατι και με αυτο γιατι οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Να μην υλοποιηθεί ποτέ. Οι κλέφτες να σας πάρουν όλα τα κινητά, να μην μπορείτε να μιλάτε ρε καταναλωτικά ρομποτάκια. Επιστροφή στην αυθεντική ανθρώπινη επαφή και διαδραστικότητα. Επιστροφή στις ρίζες, λοιπόν Πρόσωπο με πρόσωπο και ακίνητη τηλεφωνία, ωρε νεο-ραγιάδες. Πέτα το pc σου και βγες με ντουντούκα να μας το πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Προς ενημέρωση για να μην χτυπιέστε άδικα μερικοί: Οι πάροχοι γνωρίζουν ήδη το ΙΜΕΙ της συσκευής, μεταξύ άλλων, στην οποία υπάρχει SIM τους μέσα. Και μπορούν να το μπλοκάρουν κιόλας. Απλά, πλέον, θα υπάρχει μια κοινή blacklist για όλους τους παρόχους. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επιτελούς τα λαμογια, που τοσα χρόνια υποθάλπουν καθε είδους κλεφτη και εγκληματία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobosta Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 το προβλημα που προκυπτει ειναι το εξης ,ποιος μου εγγυαται εμενα οτι καποιοςπου πουλα μια συσκευη υστερα δεν ΘΑ δηλωσει οτι ειναι κλεμμενη για να παρει τα χρηματα ασφαλειας και πως ο αγοραστης θα μπορεσει να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας Για αυτό το λόγο αγοράζεις μόνο με την απόδειξη αγορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Για αυτό το λόγο αγοράζεις μόνο με την απόδειξη αγορας ωραια θα ενημερωσω το αμαζον να εκδιδει και αποδειξη με imei .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ότι κλειδώνει... ξεκλειδώνει... Ακόμα να το μάθουμε αυτό; δεν σου κλειδωνουν το τηλεφωνο . σου σταματανε την δυνατοτητα να λειτουργει το τηλεφωνο σου στα ελληνικα δικτυα.Αυτο γινεται παρα πολλα χρονια στο εξωτερικο . Ο εκαστοτε καριερ σταματα την παροχη υπηρεσιας στη συσκευη με το συγκεκριμενο IMEI , δεν "ξεκλειδωνει" αυτο το πραγμα . Ισως αν πας να αποσυρεις την απωλεια της συσκευης (?) . Σαν χρηστης κλεμενης συσκευης ΔΕΝ μπορεις να τη χρησιμοποιησεις . Αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε . Και πραγματικα επιτελους ! Επισης για ποιες δυσκολιες μιλανε ; Σε αλλες ευρωπαικες χωρες αυτο υπαρχει χρονια . Μιλαμε και για βονταφον που υπαρχει σχεδον σε ολη την ευρωπη... εκει το εχουν , αλλα στην ελλαδα υπαρχουν τεχνικα προβληματα να εφαρμοστει τα τελευταια 10 χρονια ; μπρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Περα απο το ο,τι ειναι παρανομο, εχω την εντυπωση οτι παει καιρος απο τοτε που μπορουσες να αλλαξεις imei σε iphone με software (περα απο την αλλαγη mobo δλδ), το τελευταιο στο οποιο γινοταν ηταν το 2g αν θυμαμαι καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και οι ερωτησεις μου ειναι δυο α.ποιος μου λεει οτι με καποιο τροπο ο αλλος δεν θα αλλαζει το Imei. β.οκ δεν θα μπορει ο αλλος να πουλησει το κλεμμενο κινητο σαν συσκευη αλλα θα το πουλησει στο ebay για ανταλλακτικα.μου θυμιζει μηχανακια.κανεις δεν τα πουλαει σαν μηχανακια αλλα σαν ανταλλακτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Η κάθε εταιρεία για να σου παρέχει υπηρεσίες στα πλαίσια της εγγύησης ζητά την απόδειξη ή το τιμολόγιο βάση ΙΜΕΙ για να ταυτοποιήσει ότι πρόκειται να υποστηρίξει την συσκευή που πούλησε η ίδια και όχι κάποια άλλη..... Θεωρητικά και πρακτικά η κάθε εταιρεία αν τους δηλώσεις ότι η συσκευή με ΙΜΕΙ χχχχχχχχχ είναι κλεμένη αν ποτέ παρουσιαστεί σε επίσημο service τότε κρατείται!! Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο για συσκευές που έχει η ίδια πουλήσει. Το θέμα τώρα είναι από ότι κατάλαβα να ενοποιήσουν τις βάσεις τους με τα επισήμως δηλωμένα κινητά ώστε να κόβονται από τα όλα τα δίκτυα. Αν όμως ήθελαν να σταματήσουν πραγματικά τις κλοπές δεν θα έμεναν μόνο σ'αυτό μιας και δεν υπάρχει SIM μη ταυτοποιημένη. Θα μπορούσαν αντί να κόβουν τις συσκευές από τα δίκτυα να βλέπουν με ποια SIM συνδέεται η δηλωθέν κλεμμένη συσκευή και από εκεί να τους παίρνουν ένα τηλ ή να τους στέλνουν ένα γράμμα του στυλ "περάστε για υπόθεση που σας αφορά" αλλά ποιος έχει την πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα