Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημερα,

οπως λεει ο τιτλος. Ποια ειναι η λογικοτερη φθηνη αναβαθμιση απο 4870 DDR5 1GB (Saphire). Λεω να την βαλω στο δευτερο PC της υπογραφης μου και να παρω μια νεα για το πρωτο PC της υπογραφης μου.

Δεν ξερω ποσα διαθετω γιατι εχω και αλλα εξοδα αυτον τον καιρο (ψυκτρα/μνημες) οποτε απλα θελω να ρωτησω ποια καρτα, οσο το δυνατον φθηνοτερη θα ηταν μια λογικη αναβαθμιση απο την 4870. Ετσι ωστε να δω διαφορες αλλα να μην πληρωσω παρα πολλα. Ας βαλουμε ενα οριο απο 100 euro μεχρι 200 max.

Απο παιχνιδια παιζω μονο το ΑΙΟΝ και κατι αλλα πιο light παιχνιδια.

Εχω δει αυτην https://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html?from=account_favorites η οποια φαινεται καλη αν και λιγο ακριβη για τωρα. Υπαρχει κατι φθηνοτερο στην αγορα αυτην την στιγμη η δεν θα αξιζε/δεν θα εβλεπα διαφορα αν επαιρνα κατι πιο φθηνο?

Thanks.

Δημοσ.

Διαφορά θα έβλεπες και με κάρτα των 120 ευρώ.Μέχρι 200 δίνεις για όλα? Κάρτα,ψύκτρα και μνήμες;

Μονο για καρτα. Ποια καρτα λες δωσε ενα λινκ αν μπορεις.

Δημοσ.

Ναι η 270χ ειναι η καλυτερη επιλογη μου αλλα επειδη τα λεφτα ειναι αρκετα.. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν αξιζει μια φθηνοτερη καρτα και το κατα ποσο θα ηταν αναβαθμιση απο την 4870 που εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...