Sgmaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας για να λυσω ενα προβλημα που εχω με τον υπολογιστη μου (win 7, 4gb, i3 1ης γενιας, 1tb σκληρο)... Τον τελευταιο καιρο, ο υπολογιστης αρχιζει να "κολλαει" και καταληγει μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας να "παγωνει"... Κοιτωντας στον task manager, φανταστηκα οτι κατι "παιζει" με τη ram... Εχω 4gb, και εχω παρακολουθησει οτι σε συντομο χρονικο διαστημα απο την ωρα που ανοιγω τον υπολογιστη μου, η free memory ολοενα και μειωνεται, και σε καποια φαση φτανει 0 και ολα "παγωνουν", και ολη η μνημη που χανεται απο τη free γινεται cached... Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να το εχει προκαλεσει αυτο... Εχω κανει αρκετα φορματ και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει ακομα και αμεσως μετα την εγκατασταση των windows. Να σημειωσω οτι δεν αλλαξα κατι στον υπολογιστη μου τον τελευταιο καιρο καθως και οτι χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη απο το 2010 μεχρι πριν κανα μηνα χωρις κανενα προβλημα.... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Hawk7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λες οτι ανοιξες τον task και ειδες οτι εχεις 0 μνημη. Μπορεις να βαλεις screenshots που να δειχνουν ολες τις διεργασιες(σε cpu και μνημη); Λογικα,θα σου δειχνει τι την δεσμευει,και απο τι.Αυτο θα το κανεις,μολις καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα!Οταν θα'χεις πολυ λιγη μνημη. Παντως αν οντως ακριβως μετα την εγκατασταση σου το κανει αυτο,χωρις να βαλεις καποια εφαρμογη,θα σου προτεινα να κανεις ΟΛΑ τα Updates,πρωτα,και να το ξαναδεις.Mπορει να σου δημιουργει προβλημα ο ΙΕ,εχοντας καποιο Bug. Τα windows ειναι original;
Captain Nemo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να φταίει και κάποιο αρχείο που να προσπαθεί συνέχεια να το διαβάσει και οταν το διαγράψεις να λυθεί το πρόβλημα δες ποιό πρόγραμμα έχει φάει την μνήμη και κάνε του χειροκίνητο τερματισμό απο τον μάνατζερ.
Sgmaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια, θα το τσεκαρω οταν γυρισω γιατι λειπω για δουλεια... . Παντως στον task manager εδειχνε φυσιολογικα ποσα μνημης σε ολες τις εφαρμογες, αλλα αρκετη απο αυτη τη μνημη που ηταν cache ( γυρω στο 1-1,5 gb ) δεν φαινοταν σε καμια διεργασια.... . Τα windows ειναι 7 home premium, εχω δοκιμασει 32 + 64bit π ερχονταν σε cd μαζι με το pc... Εχω δοκιμασει επισης και win7 ultimate 64bit απο το "θειο με το ενα ματι" αλλα παλι τα ιδια αποτελεσματα ειχα... . Οσον αφορα τη συμβουλη να κανω πρωτα τα updates.... Το εχω κανει και αυτο, αλλα με τα ιδια αποτελεσματα... . Οποτε σκεφτομουν μηπως γινεται να εχω κολλησει κανα ιο, ο οποιος να εχει μπει στη μνημη της gpu πχ... Δεν ξερω τι να σκεφτω... Sent from my GT-I9100 using Insomnia
άδικος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε κάποια διανομή linux να δεις αν θα έχεις τα ίδια συμπτώματα...
Hawk7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μηπως γινεται να εχω κολλησει κανα ιο, ο οποιος να εχει μπει στη μνημη της gpu Αυτο δεν γινεται.Τουλαχιστον σε επιπεδο hardware. Επειδη πολλα μπορει να συμβαινουν,δοκιμασε τα ιδια windows που εχεις προβλημα ΑΛΛΑ με αλλο δισκο.Δοκιμασε εγκατασταση των windows σε αλλο δισκο. Με το φορματ κανονικα ολοι οι Ιοι εξαφανιζονται,εκτος κι αν ειναι μολυσμενα απο τον "θειο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα