Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω ασχολη8ει με ssd θελω βοηθεια. μολισ αγορασω τον σκληρο μετα τι ειναι το επομενο βημα? εκτος απο το να τον συνδεσω τι αλλο πρεπει να ρυθμησω? θα εχει καποιο manual μεσα για να με βοηθησει?

Δημοσ.

Ε ας το κάνει απ' το Advanced καλύτερα, γιατί το Indexing στο Maximum Capacity το κάνει enable.

Από Advanced:

Hibernation Deactivate

Indexing Service/Search Deactivate

Prefetch/Superfetch Deactivate

Virtual Memory άλλοι απενεργοποιούν τελείως (κυρίως αν έχουν πολλή RΑΜ πάνω), άλλοι βάζουν λίγη στον SSD και λίγη στον HDD, άλλοι μόνο στον HDD, άλλοι κάνουν αυτό που λέει στα Details (στο Samsung Magician, όταν είσαι στο Advanced)... Εγώ έχω κάνει το 2ο.

Power Options κάνεις ό,τι θέλεις.

System Restore επίσης απενεργοποίηση.

Write Cache Buffer και Write-Cache Buffer Flushing δεν τα πείραξα κι ούτε πρόκειται.

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια γιατί θα σπάσουν τα νεύρα μου σήμερα έβαλα κι εγώ τον δίσκο και προσπάθησα να κάνω clear install τα 8.1 (είχα τα 7 σε άλλον σκληρό,αποσύνδεσα λοιπόν τους παλιούς σκληρούς και άφησα τον sumsung για clear install πήγαν όλα καλά έγινε η εγκατάσταση των 8.1 την πρώτη φορά μπούταρε κανονικά την δευτερη όμως οχι η βλακεία που έκανα είναι που έσβησα όλα τα αρχεία του δίσκου που είχε μέσα τα 7 και τώρα δεν μπουτάρει καθόλου προσπάθησα να ξαναβάλω τον δίσκο των 8.1 όμως δεν τον τρέχει με τίποτα τι θα μου προτείνατε να κάνω σ' αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.

Ασε τρέχω απο χτες το βράδυ με κάτι παρόμοιο.

το πρόβλημα λογικα είναι ότι έπρεπε να αλλάξεις το IDE σε AHSI στο BIOS

Δημοσ.

Βασικά κάνε τα βήματα από το http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/

Επίσης εγκατέστησε το λογισμικό της samsung και στο OS optimization διάλεξε το maximum capacity το οποίο κάνει σχεδόν όλα τα παραπάνω.

το defragnment για πιο λογο το απενεργοποιυμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...