platongr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό έχω πάααααρα πολλά disconnects. Έχω παραπάνω από 1 μήνα που έχω γυρίσει σε fastpath και έχω την υποψία ότι αυτό φταίει, χωρίς όμως να το έχω επιβεβαιώσει. Αυτό που παρατηρώ πάντως είναι ότι αν κάνω restart τον router, συνγχρονίζω ψηλά, και μετά αρχίζει και κάνει από μόνο του restart κάθε 2-3 λέπτα. Κάθε restart συγχρονίζει και πιο χαμηλά, όπου φτάνει κάπου που το αρέσει και κουμπώνει εκεί. Βασικά δεν βγάζω άκρη και με τον θόρυβο, μία έτσι μία αλλιώς... Η καλωδίωση είναι καινούργια, τηλέφωνα δεν έχω στην συγκεκριμένη γραμμή, η απόστασή μου από το κέντρο είναι <100m σε ευθεία. Παραθέτω κάποια screenshots. Το πρώτο είναι πριν καιρό, που δεν ήμουν σε fast path. Τα επόμενα είναι μετά από hard-reboot του router και αυτά που κάνει μόνος του με τα disconnects. παλιό 1o 2o 3o 4o
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 για την γραμμη και αποσταση δεν στεκει να εχεις disconnects.οποτε α.η εχει προβλημα το ρουτερ η κατι στον χαλκο.να κανεις ελεγχο εσυ στον κατανεμητη το βρισκω μαλλον δυσκολο οποτε φωναζεις τεχνικο να κανει αυτος ελεγχους.ενα πριζακι εχεις μεσα στο σπιτι η οχι?τηλεφωνα συναγερμους να υποθεσω δεν εχεις σωστα?
platongr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στον κατανεμητή είναι όλα οκ. Δεν υπάρχει πριζάκι, το utp από τον κατανεμητή έρχεται και κουμπώνει κατευθείαν πάνω στο router. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα, σπλιτερ, συναγερμοί κτλ. Παίζει να φταίει το fast path ? Όσο ήμουν interleaved έπαιζε μια χαρά. Με fastpath, τις πρώτες ημέρες έπαιζε επίσης καλά. Σκάλωνε μια φορά στο τόσο τα βράδια, και μέχρι και σε adsl profile με έβαζε αλλά μετά από 2-3 restart έστρωνε. Αυτή η δουλειά που περιγράφω πιο πάνω είναι την τελευταία εβδομάδα.
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στον κατανεμητή είναι όλα οκ. Δεν υπάρχει πριζάκι, το utp από τον κατανεμητή έρχεται και κουμπώνει κατευθείαν πάνω στο router. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα, σπλιτερ, συναγερμοί κτλ. Παίζει να φταίει το fast path ? Όσο ήμουν interleaved έπαιζε μια χαρά. Με fastpath, τις πρώτες ημέρες έπαιζε επίσης καλά. Σκάλωνε μια φορά στο τόσο τα βράδια, και μέχρι και σε adsl profile με έβαζε αλλά μετά από 2-3 restart έστρωνε. Αυτή η δουλειά που περιγράφω πιο πάνω είναι την τελευταία εβδομάδα. δεν δικαιολογει disconnects ουτε με fast path>οποτε η το ρουτερ η κατι εχει γινει με την γραμμη του οτε.αν θες να αλλαξεις και προληπτικα ζευγαρι στο Utp do it αλλαδεν νομιζω οτι φταιει αυτο.
platongr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ούτε εγώ νομίζω να φταίει το ζευγάρι. Αυτό που σκέφτηκα τώρα είναι ότι ο κατανεμητής είναι παλιός με βιδάκια και κάποια από αυτά είναι οξειδωμένα. Θα τσεκάρω να δω αν καθαρίζονται μήπως και, αν και αμφιβάλω...δεν θα έπαιζε σωστά από την αρχή.
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ούτε εγώ νομίζω να φταίει το ζευγάρι. Αυτό που σκέφτηκα τώρα είναι ότι ο κατανεμητής είναι παλιός με βιδάκια και κάποια από αυτά είναι οξειδωμένα. Θα τσεκάρω να δω αν καθαρίζονται μήπως και, αν και αμφιβάλω...δεν θα έπαιζε σωστά από την αρχή. με λιγο γυαλοχαρτο η με λιγο τριψιμο με κατσαβιδακι καθαριζονται.σιγουρεψου οτι πατανε καλα και οι βιδες.αν και οπως ειπαμε δυσκολο να φταιει αυτο διοτι θα ειχες λιγο μονιμα προβλημα.ενω οταν παιζεις παιζεις απλα τελεια με καλο attainable.
platongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τελικά το έδωσα βλάβη. Μου είπαν θα το τσεκάρουν και αν είναι θα το γυρίσουν σε interleaved διαφορετικά πάμε για αλλαγή modem
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τελικά το έδωσα βλάβη. Μου είπαν θα το τσεκάρουν και αν είναι θα το γυρίσουν σε interleaved διαφορετικά πάμε για αλλαγή modem παντως με αυτα τα χαρακτηριστικα κανονικα δεν στεκει να φταιει το fast path με τιποτα.γιατι εχεις 97/35 attainable.οποτε το 50/5 ειναι πολυ μικρο με σχεση αυτο που μπορει να πιασει η γραμμη σου.ελπιζω να ειναι το ρουτερ που παλι δεν μου στεκει να ειναι το ρουτερ.
platongr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Με γύρισαν σε interleaved και παίζει 2 μέρες τώρα χωρίς disconnect και στατιστικά σχεδόν ίδια με το πρώτο screenshot.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Με γύρισαν σε interleaved και παίζει 2 μέρες τώρα χωρίς disconnect και στατιστικά σχεδόν ίδια με το πρώτο screenshot. ειναι πολυ παραξενο.θα πρεπε να παιζεις τελεια και με fast.να επαιζες κοντα στο 50/5 να ελεγα οκ.αλλα το attainable σου ειναι πολυ ψιλα.τι να πω αστο ετσι και βλεπεις.
platongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βιάστηκα να απαντήσω... Σήμερα έχουμε πάλι τα ίδια, και χειρότερα. Πλέον συγχρονίζει με την μία στα 12
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βιάστηκα να απαντήσω... Σήμερα έχουμε πάλι τα ίδια, και χειρότερα. Πλέον συγχρονίζει με την μία στα 12 στο ειπα οτι δεν στεκει να εφταιγε το Fast path.οποτε παμε για αλλαγη ρουτερ που δεν το κοβω να φταιει αυτο αλλα κοβω ο χαλκος να κανει κουφα.
platongr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ξανά στα 50 από χτες το βράδυ (για να δούμε αν θα βγάλει ΣΚ)
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εφοσον δεν εχει αλλαξει κατι βλεπω να σου ξανακανει το ιδιο αργα η γρηγορα.αν δεν ειναι η ενωση στον κατανεμητη τοτε κατι ειναι εξω αφου λες οτι μεχρι πανω πας με Utp.τωρα για δοκιμη αν θες να αλλαξεις ζευγαρι στο Utp καντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα