aeropostale Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εχω κατεβασει αυτο το προγραμα για να βρω το κλειδει τον windows8 που εχω στο λαπτοπ μου αλλα δεν ξερω πως δουλευει μιπως καποιοις ξερει να μου πει ; η αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμα να μου πει να δοκιμαζα μιπως ειναι πιο ευκολο
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εχω κατεβασει αυτο το προγραμα για να βρω το κλειδει τον windows8 που εχω στο λαπτοπ μου αλλα δεν ξερω πως δουλευει μιπως καποιοις ξερει να μου πει ; η αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμα να μου πει να δοκιμαζα μιπως ειναι πιο ευκολο ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ! Συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα αλλα καποιος πρεπει να τα λεει και αυτα
ntg1980 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εγώ λέω για αρχή να του βρούμε εναλλακτικά ένα Spell Checker...Μέχρι τότε θα'χει "κλυδοθή" και το topic και θα του μείνει και κάτι χρήσιμο!
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το aida64 μπορει να κανει αυτο που θες, και πολλα αλλα βεβαια. 1
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν το ήξερα και εγω οντως κατέβασε το aida64 που λεει ο φίλος , πήγαινε στο operating system και θα βρεις αυτο που θέλεις
mphxths Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχως πολλα προγραμματα αδυνατουν να δειξουν το ΣΩΣΤΟ σειριακο των 8αριων . Το aida σε μενα δειχνει ΒΒΒΒ-ΒΒΒΒ-... και ενα αλλο προγραμμα που κατεβασα δειχνει λαθος κωδικο. Αυτο που δειχνει τον σωστο....ΑΝ τον δειξει ειναι το http://rweverything.com/download/ access -> acpi table -> MSDM (tab) Αν ο σειριακος ειναι ενσωματομενος στο BIOS τον δειχνει ανετα....αν οχι..και παλι κατα 99% τον δειχνει . Παραπανω γραφω ΑΝ τον δειξει γιατι σε μενα δεν βγαζει το μενου MSDM για καποιον αγνωστο λογο (ο σειριακος μου δεν ειναι ενσωματομενος στο BIOS)...οποτε κατι αλλο παιζει που αγνοω Λιγη προσοχη με το παραπανω προγραμμα...μην πολυπειραζετε πραγματα σε αυτο γιατι μπορει να γινει το πισι πουταναριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα