Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε εγκατέστησε το tunnelbear, κάνε ένα γρήγορο λογαριασμό 

και μίλα επιτόπου μέσω live chat με αμερικάνικο app store 

Γινεται αυτο ρε?

Δημοσ.

ναι πολλοί το έχουν κάνει, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει 

από άλλους το ξέρω. Ένας μάλιστα ρωτούσε για τις υπηρεσίες της apple στην Ελλάδα και του απαντούσαν κανονικά. 

Δημοσ.

αν ψάξεις λίγο στο site τους θα βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους και συνήθως απαντάνε άμεσα. Όσες φορές τους χρειάστηκα μου απάντησαν άμεσα (μέσω email ή τηλεφώνου). Η μόνη φορά που δεν απάντησαν ήταν όταν τους έκραζα για κάτι για το οποίο δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.

Δημοσ.

αν ψάξεις λίγο στο site τους θα βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους και συνήθως απαντάνε άμεσα. Όσες φορές τους χρειάστηκα μου απάντησαν άμεσα (μέσω email ή τηλεφώνου). Η μόνη φορά που δεν απάντησαν ήταν όταν τους έκραζα για κάτι για το οποίο δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.

Που τους εστειλες email? Για στειλε μου ενα email! Εγω δεν βρηκα κανενα!

Δημοσ.

ε προφανώς για να μην έχουν δεν θέλουν να τους στείλεις απ'ευθείας γενικής φύσεως email! Προσπάθησε να προσαρμοστείς στις κατηγορίες/κατευθύνσεις που σου δίνουν αλλιώς μη στείλεις τίποτα. Στην τελική αν αγνοείς τον τρόπο επικοινωνίας που σου προτείνουν μπορούν και αυτοί με την ίδια λογική να αγνοήσουν και το email σου.

Με λίγα λόγια, αν ήθελαν να λαμβάνουν email όπως το δικό σου θα είχαν διεύθυνση στο http://www.apple.com/contact/

Για να μην το κάνουν και να έχουν στήσει ένα ολόκληρο σύστημα feedback σημαίνει ότι δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

υγ: τόσες μέρες που το ψάχνεις το θέμα θα μπορούσες να τους είχες τηλεφωνήσει κιόλας! ;)

Δημοσ.

ε προφανώς για να μην έχουν δεν θέλουν να τους στείλεις απ'ευθείας γενικής φύσεως email! Προσπάθησε να προσαρμοστείς στις κατηγορίες/κατευθύνσεις που σου δίνουν αλλιώς μη στείλεις τίποτα. Στην τελική αν αγνοείς τον τρόπο επικοινωνίας που σου προτείνουν μπορούν και αυτοί με την ίδια λογική να αγνοήσουν και το email σου.

Με λίγα λόγια, αν ήθελαν να λαμβάνουν email όπως το δικό σου θα είχαν διεύθυνση στο http://www.apple.com/contact/

Για να μην το κάνουν και να έχουν στήσει ένα ολόκληρο σύστημα feedback σημαίνει ότι δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

υγ: τόσες μέρες που το ψάχνεις το θέμα θα μπορούσες να τους είχες τηλεφωνήσει κιόλας! ;)

Ενταξει πρακτωρ ΘΒ αφου τα ανακαλυψες ολα αυτα παω πασο! :P Θα μπορουσα να τους τηλεφωνησω αλλα σε παραπεμπουν με service στην Ελλαδα οποτε δεν εχει νοημα! Το πριβλημα ειναι οτι εγω οντως θελω να στειλω email γενικης φυσεως και ας με παραπεμψουν στην συνεχεια εκει που χρειαζεται! Αν μπω στην διαδικασια που μου επιβαλλουν αυτοι απλα θα συνδεθω με εναν τεχνικο ο οποιος θα ξερει για το μοντελο που εχω επιλεξει και τιποτα παραπανω! Αδικος κοπος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...