Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε πως μπορω να στειλω email στην Apple ? Δεν βρισκω πουθενα το email τους!

εξαρτάται για ποιο θέμα θα ήθελες να επικοινωνήσεις μαζί τους..

γενικά μπορείς να βρεις mails για διαφορετικά τμήματα εδώ

Δημοσ.

Ενα email θελω να κανω μια γενικη ερωτηση για τα apple store! Με αμερικη θελω να μιλησω!! Δεν βρισκω κανενα email!! :P Ας βρω ενα και μετα εκεινοι θα με καθοοδηγησουν που πρεπει να απευθυνθω!

Δημοσ.

Στείλε κατευθείαν στον Tim Cook: [email protected]

Που ξέρεις, μπορεί και να σου απαντήσει. :)

χαχαχα δεν παιζει ρε! Σιγουρα θα υπαρχει καποιο email να στειλω!!!! Ελεος και αυτοι!

Δημοσ.

Εννοείται οτι δεν γίνεται να στείλεις email απευθείας στην Apple (και λογικό είναι). Από το link που έστειλε ο Xtraktor μπορείς να επικοινωνήσεις ίσως με κάποιο Apple store.

Δημοσ.

Εννοείται οτι δεν γίνεται να στείλεις email απευθείας στην Apple (και λογικό είναι). Από το link που έστειλε ο Xtraktor μπορείς να επικοινωνήσεις ίσως με κάποιο Apple store.

Μα και εκει δεν βρισκω καποιο email να απευθυνθω! Πως θα μιλησω?? Με βημα βημα αναλογα το προιον που εχω μπας και βρω λυση?ελεος!!

Δημοσ.

Σε αυτή την λίστα θα βρεις διάφορα τηλέφωνα

http://support.apple.com/kb/HE57?viewlocale=el_GR

Της Ελλαδος είναι με τοπική χρέωση. Πριν δυο χρόνια με ενα παλικάρι που μίλησα, μου βρήκε λύση σε σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζα και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη στα service. Αν θέλεις κατι πιο προχωρημένο μπορείς να καλέσεις στο βρετανικό νούμερο. Δεν ξέρω τι ακριβώς αντιμετωπίζεις, αλλά νομίζω οτι αξίζει να το δοκιμασεις..

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την λίστα θα βρεις διάφορα τηλέφωνα

http://support.apple.com/kb/HE57?viewlocale=el_GR

Της Ελλαδος είναι με τοπική χρέωση. Πριν δυο χρόνια με ενα παλικάρι που μίλησα, μου βρήκε λύση σε σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζα και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη στα service. Αν θέλεις κατι πιο προχωρημένο μπορείς να καλέσεις στο βρετανικό νούμερο. Δεν ξέρω τι ακριβώς αντιμετωπίζεις, αλλά νομίζω οτι αξίζει να το δοκιμασεις..

Ευχαριστω φιλε αλλα θελω να επικοινωνησω  κατευθειαν με αμερικη! Δεν θελω καμια σχεση με Ευρωπη, ξερω οτι εδω εχουν αλλους αντιπροσωπους!

Δημοσ.

Δες και τα παρακάτω:

http://www.apple.com/feedback/

http://www.apple.com/contact/feedback.html

Είναι για να στείλεις email και μπορείς να επιλέξεις τον "τύπο" του feedback που θες να στείλεις (π.χ.: bug)

Σε αυτα τα  link  που εστειλες δεν γινεται να στειλεις email! Απλα τους λες μεσα απο το site βημα βημα το προβλημα σου!

Δημοσ.

Σε αυτα τα  link  που εστειλες δεν γινεται να στειλεις email! Απλα τους λες μεσα απο το site βημα βημα το προβλημα σου!

Τι εννοείς? Διαλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και μετά στέλνεις τα comments σου.

Δημοσ.

Ναι το στελνεις μεσω του site! Εγω θελω να στειλω ενα email στην apple γενικα που να αφορα τα apple stores! Οχι για καποιο προιον συγκεκριμενα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου ή ο "πόνος" σου γενικότερα, αλλά νιώθω πως αν έχει κλείσει το θέμα, καλά θα κανείς να το ξεχάσεις. Και στον ίδιο τον jobs να μπορούσες να απευθυνεις λόγο, λυπάμαι που θα σου το πω έτσι απλά, αλλά μας έχουν γραμμένους κανονικά. Βλέπεις σαν χώρα, πολύ περισσότερο δε σαν μεμονωμένες οντότητες δεν αποτελούμε κάποια απειλή για την τσέπη τους. Αυτό βέβαια ισχύει με όλα τα μεγάλα brands. Η αλήθεια είναι οτι η εμπειρία απο apple stores άλλων χωρών που έχω ζήσει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε εδώ...

Τέλος θα ήθελα να πω οτι ο λόγος μου δεν είναι κακοπροαίρετος. Απλά στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει την δουλειά σου κοιτά πως θα ξεμπερδεψεις και άφησε το δεν αξίζει τον κόπο.

Να εισαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι χρήστες apple στην Ελλάδα έχουμε κατι "όμορφο" για να θυμόμαστε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου ή ο "πόνος" σου γενικότερα, αλλά νιώθω πως αν έχει κλείσει το θέμα, καλά θα κανείς να το ξεχάσεις. Και στον ίδιο τον jobs να μπορούσες να απευθυνεις λόγο, λυπάμαι που θα σου το πω έτσι απλά, αλλά μας έχουν γραμμένους κανονικά. Βλέπεις σαν χώρα, πολύ περισσότερο δε σαν μεμονωμένες οντότητες δεν αποτελούμε κάποια απειλή για την τσέπη τους. Αυτό βέβαια ισχύει με όλα τα μεγάλα brands. Η αλήθεια είναι οτι η εμπειρία απο apple stores άλλων χωρών που έχω ζήσει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε εδώ...

Τέλος θα ήθελα να πω οτι ο λόγος μου δεν είναι κακοπροαίρετος. Απλά στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει την δουλειά σου κοιτά πως θα ξεμπερδεψεις και άφησε το δεν αξίζει τον κόπο.

Να εισαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι χρήστες apple στην Ελλάδα έχουμε κατι "όμορφο" για να θυμόμαστε.

Απλα ενα email θελω!  Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο και κανενας πονος! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...