Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωση τελικα εφτιαξε το ιντερνετ και τηλεφωνο. συγχρονιζα μεχρι την παρασκευη στα 16000 αλλα απο εχθες και μετα,αφου εκανε πολλες αποσυνδεσεις με εριξαν αυτοματα στα 

σνρ 12.5   9.0

Att    13     8

rate  7680   960

και απο τοτε δεν εχω αποσυνδεσεις.

τωρα τι εγινε και θα γινει δεν ξερω.

σου αλλαξαν Profile με σκοπο να παιζεις πιο σταθερα.

• Like 2
Δημοσ.

poulino σωζεις κοσμο με την βοηθεια σου!

Μπορω να κανω κατι? Παλι στα τηλεφωνα πρεπει να ειμαι??

Γιατι στα <1km απο τον ΟΤΕ με 7000 δεν λεει!!!

• Like 1
Δημοσ.

ζητα κανα μικροτερο profile γιατι μαλλονσου εχουνβαλει το πιο σκληροπυρινικο profile και σου κοβει πολυ ταχυτητα.οι αποσυνδεσεις ειναι αφου φτιαχτηκε το προβλημα η οχι?

• Like 1
Δημοσ.

για ζητα κανα πιο απλο profile τοτε να ανεβεις λιγο σε ταχυτητα.

αν εχεις αποσυνδεσεις δοκιμασε και χωρις τηλεφωνα και χωρις φιλτρα κτλ πανω στην γραμμη μηπως απο εκει γινεται κατι.επισης να μην εχεις πριζακια του οτε οπως και αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στον Poulino που με τις γνώσεις που έχει  λύνει αρκετά προβλήματα που αρκετοί νομίζουν ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα αλλα τελικά δεν ήταν σχεδόν τίποτα όπως και στο συγκεκριμένο thread . 

Δημοσ.

και εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στον Poulino που με τις γνώσεις που έχει  λύνει αρκετά προβλήματα που αρκετοί νομίζουν ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα αλλα τελικά δεν ήταν σχεδόν τίποτα όπως και στο συγκεκριμένο thread . 

εγω προτεινω θανατο στον πουλινο και να κρεμαστει σε δημοσια θεα:P

β.να δουμε αν θα παιξει ο φιλος μας γιατι μπορει αμα παιξει παλι με default profile 6αρι Να εχει αποσυνδεσεις.απο την αλλη μπορει να παει και σε ενδιαμεσο profile πχ 8 η 11 πριν φτασει εκει που ειναι τωρα που πρεπει να του εχουν βαλει καποιο που κοβει αρκετα σε ταχυτητα ωστε να ειναι σταθερος.θελει λιγο δοκιμη το θεμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ακομα δεν εχω ουτε τηλεφωνο,ουτε ιντερνετ.Ενταξει εχει καταντησει αηδια.Οσο παιρνω τηλεφωνο μου λενε οτι δεν καταφερνετε κατι,γιατι εμεις περιμενουμε τον ΟΤΕ και οτι το αρμοδιο τμημα τον πιεζει.ΕΕΕΕ βαρεθηκα.Τοσες μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ.Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Στο σπίτι της κοπελιάς μου είπαμε να βάλουμε triple(cripple !) play της forthnet με ΤΗΛ+ΝΕΤ+ΝΟBA.

Ιδού και το χρονοδιάγραμμα της ταλαιπωρίας μας:

8 Νοεμβρίου Παρασκευή - Πρωί: Έγινε η εγκατάσταση της Νόβα, όλα καλά,έσκασα το 50αρι. Η ενεργοποίηση της γραμμής θα γινόταν αργά το απόγευμα. Απόγευμα: Γίνεται η ενεργοποίηση, βάζω μόντεμ ιντερνετ για 5 λεπτά και μετά κόκκινο λαμπάκι του Internet στο ρούτερ.

.......

Τα σχόλια δικά σας.

• 15-20 Σεπτεμβρίου έκανα την αίτηση
  • 1 Νοεμβρίου εγκρίθηκε από ΟΤΕ (δεν έβρισκε την διεύθυνση ο ΟΤΕ και έφαγα 1 άκυρο, οπότε αυτό με τράβηξε 1-2 βδομάδες πίσω)
  • 6 Νοεμβρίου ήρθε ο τεχνικός να μου δώσει Router
  • Προέκυψε πρόβλημα έξω από το σπίτι, ήταν όλα τα καλώδια πιασμένα (έπρεπε να το αναφέρουν ΟΤΕ κλπ κλπ... πέρασε άλλη 1 βδομάδα)
  • Τέλη Νοεμβρίου τελικά είχα Internet ΑΛΛΑ είμαι τόσο γκαντεμόσκυλο που έπεσα σε προβληματική γραμμή, στην αρχή όλο διακοπές και μετά κόπηκε εντελώς το Internet.
  • Τώρα είμαι χωρίς Internet και περιμένω ... (λογικά αύριο-μεθαύριο θα είναι όλα ΟΚ γιατί την εβδομάδα αυτή έγιναν κάποια έργα νομίζω)

Με απλά λόγια, 2.5 μήνες και ακόμα δεν έχω Internet!

Καλά χριστούγεννα!

ΥΓ: Δεν έχω Forthnet!

Ρε παιδια ακομα δεν εχω ουτε τηλεφωνο,ουτε ιντερνετ.Ενταξει εχει καταντησει αηδια.Οσο παιρνω τηλεφωνο μου λενε οτι δεν καταφερνετε κατι,γιατι εμεις περιμενουμε τον ΟΤΕ και οτι το αρμοδιο τμημα τον πιεζει.ΕΕΕΕ βαρεθηκα.Τοσες μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ.Τι μπορω να κανω;

Αυτό γίνεται για να κάνει τον κόσμο ο *** να πάνε σε αυτόν.

Για βγάλτω και βάλε ***, θα δεις ότι μέσα σε 1 νύχτα θα είναι όλα έτοιμα!

Δημοσ.

λογικο ειναι ο οτ να κανει διαφορα παραξενα .οσο κανει παραξενα και αργει ενα πελατη τοσο πελατες γυρνανε σε αυτον.θα μπορουσα να φερω απειρα παραδειγματα μια και τα εχω δει απο την αλλη πλευρα.κατα τα αλλα ναι οταν βαζεις οτε επειδη ο χαλκος ειναι δικος τους τις περισσοτερες φορες ολα φτιαχνονται δια μαγειας.καποια στιγμη ειχα γραψει διαφορα πραγματα για τον οτε που ηταν απλα μια αρχη.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μην έχει τίποτα ο χαλκός και απλά να κάνουν διάφορες μ**κιες;;;

Δημοσ.

τα περισσοτερα προβληματα συνηθως ειναι στον χαλκο.αν δεις και στο link μου θα δεις οτι το κομματι που ειναι του Provider ειναι μικρο και συνηθως ειναι πολυ ευκολο να το τσεκαρουν.μετα βεβαια μπορει να φταιει και η καλωδιωση του σπιτιου που συμβαινει πολλες φορες και βεβαια ειναι σχετικα ευκολο να το τσεκαρει ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

Δημοσ.

Οποτε ρε παιδια τι με συμβουλευεται να κανω,απλα υπομονη;Απο οτι μου λενε παντως οταν ερθει το ιντερνετ και το τηλεφωνο να παρω τηλεφωνο στο ταδε τμημα για να μην πληρωσω.Ισχυει αυτο;Παντως την πρωτη μερα που ηρθε το ιντετνετ πηγαινε κομματια,πολυ καλυτερα απο hol που ημουνα,αλλα με το που ηρθε το τηλεφωνο γ@μηθηκε ο Διας.Γιατι αυτο;

Δημοσ.

Οποτε ρε παιδια τι με συμβουλευεται να κανω,απλα υπομονη;Απο οτι μου λενε παντως οταν ερθει το ιντερνετ και το τηλεφωνο να παρω τηλεφωνο στο ταδε τμημα για να μην πληρωσω.Ισχυει αυτο;Παντως την πρωτη μερα που ηρθε το ιντετνετ πηγαινε κομματια,πολυ καλυτερα απο hol που ημουνα,αλλα με το που ηρθε το τηλεφωνο γ@μηθηκε ο Διας.Γιατι αυτο;

ναι οταν παιξεις μπορεις να ζητησεις πιστωση για ολο το χρονικο διαστημα που δεν επαιζες.απο εκει και περα ναι λογικο ειναι να παιζεις πιο γρηγορα λογω margin 6 στην forthnet και 11 στην Hol.h hol πλεον δινει και 9 Margin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...