Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να φωνάξεις κάποιον ηλεκτρολόγο να σου δει τις καλωδιώσεις ώστε λα λυθεί το πρόβλημα σου και αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια στειλε μήνυμα στο fb της forthnet

Δημοσ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/11/13 :

Ηρθαν οι τεχνικοι( Forthnet+OTE μαζι) και ειπαν οτι απο το κουτι κατω μεχρι το κεντρο ειχε βραχυκυκλωμα,το εκαναν,εβαλαν ετικετα στα καλωδια της γραμμης μου και τελος μου ειπαν το θεικο: Εχετε βραχυκυκλωμα στο στην πολυκατοικια σας,στην γραμμη σας,φωναξτε ηλεκτρολογο να το φτιαξει!!!!!!! Εμεις τελειωσαμε απο εδω!!!!!

Δηλαδη ...........μονο ελεος τπτ αλλο!

αν εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου σου δεν ειναι υπευθυνος ουτε ο Provider ουτε ο οτε.δηλαδη αν εσενα εχει προβλημα το καλωδιο πισω απο τον τοιχο ο isp τι να σου κανει?να σου περασει νεο καλωδιο η να ανοιξει ολα τα κουτια να δει που εχει προβλημα το υπαρχον?το μονο που κανεις ειναι να φωναξεις ηλεκτρολογο να δει μηπως υπαρχει αναπληρωματικο και να στο συνδεσει.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα θα πω εδω τον πονο μου με αυτην την αθλια εταιρια.Εβαλα το συνδυαστικο νοβα+τηλ+νετ.Την Δευτερα 15/11 ενεργοποιηθηκε το νετ και περιμενα το τηλεφωνο.Με το που ηρθε το τηλεφωνο(ιδια μερα) οταν το σηκωνα ειχα διακοπες στο νετ κλπ.Λεω φταιει το σπλιτερ.Αλλαζω σπλιτερ,τπτ.Δοκιμαζω με αλλο,τα ιδια.Δοκιμαζω ξεχωριστο φιλτρο στο τηλεφωνο,παλι τπτ.Μετα απο ενα σημειο δεν ειχα ουτε τηλ,ουτε ιντερνετ.Τηλεφωνα κακο στην δηθεν εξυπηρετηση που εχουν και λεγανε οτι να ναι.Υπομονη αυριο θα εχετε,κλπ,κλπ.

Την επομενη ξανα πολλα τηλεφωνα και τελικα φταιει ο ΟΤΕ.Λεει στειλαμε ετημα και περιμενουμε να το φτιαξει και οτι μας δινει τρεις εργασιμες.Λεω οκ,υπομονη.Ενδιαμεσα εκανε κατι συνδεσεις τις πλακας το ιντερνετ αλλα αμεσως ητανε down. Παει Πεμπτη ακομα ουτε τηλεφωνο,ουτε ιντερνετ.Ξαναπαιρνω λεει μεγιστο αυριο θα σας το φτιαξουμε.

Σημερα το πρωι τπτ.Μετα απο λιγο ηρθαν και τα δυο αλλα το τηλεφωνο εκανε θορυβο.Λεω το παλευουν αλλα κατσε να παρω ενα τηλ καλου κακου.Παιρνω,μου λεει μεσα στην μερα σιγουρα θα το φτιαξουν και οτι αφου εχετε τωρα σημαινει οτι κατι κανουν κλπ.Μου λεει κλειστε,περιμενετε 2-3 λεπτα να κανω εναν ελενχο στην γραμμη σας και για το θορυβο δοκιμαστε να βαλετε το τηλεφωνο σκετο χωρις ρουτερ,σπλιτερ,φιλτρα κλπ για να δουμε ενα το κανει παλι.Το κανω και δεν εκανε θορυβο τελικα.Αρα υποθετικα φταει το φιλτρο,αλλα το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει 3-4 σπλιτερ και 2 φιλτρα,ολα χαλασμενα ειναι;

Μετα απο λιγο επεσε εντελως και πλεον δεν εχω τιποτα.Παιρνω ξανα τηλ και πεφτω σε εναν απαθη ηλιθιο που μου ελεγε οτι ειναι πιθανο να φτιαχτει απο Δευτερα με υφακι "οχου ρε μεγαλε τι μας τα λες δικο μου ειναι;".Οταν δε,τον "απειλησα" με διακοπη,λεει α οκ ευχαριστω που καλεσατε γεια σας.Εκει πραγματικα θολωσα,σκοτωνα ανθρωπο.

Μετα ξαναπηρα επεσα σε ενα νορμαλ ευγενικο τυπακι,λεει δεν μας εχει σβησει ακομα ο ΟΤΕ την βλαβη και οτι μαλλον για καποιο λογο καθυστερησαν.Λεει καντε υπομονη και οταν φτιαχτει παρτε τηλεφωνο στο αρμοδιο τμημα για να ζητησετε πιστωση στις μερες που δεν ειχατε τηλεφωνο και ιντερνετ.

Εντωμεταξυ εμαθα απο εναν γειτονα οτι ηρθε την Πεμπτη ενας του ΟΤΕ για λογαριασμο της HOL(εκει που ημουν πριν ερθω εδω) και κοιταγε το κουτι.Τον ρωτησε τι θελετε κλπ και αυτος λεει ειμαι απο ΟΤΕ για hol.Του λεει ο γειτονας οτι εδω ειμαστε 7-8 οικογενιες(γειτονια) και δεν εχει ενα κουτι.Οο λεει ο ΟΤΕτζης,εμενα μονο οδο μου δωσανε και οχι ονομα και εφυγε.Λετε αυτος να ητανε τιποτα για εμενα και μπλεξανε οτι ημουνα στην hol αντι για forthnet,ή απλα συμπτωση;Το ανεφερα αυτο στην υποστιριξη και λεει το σημειωσανε.

Γενικα τι με συμβουλευεται να κανω;Υπομονη ή να αρχισω τις απειλες με ινκα,ΕΕΤΤ κλπ;

Δημοσ.

απο ολα αυτα εγω θα απαντησω στο ενα που ειπες.λες οτι οταν ειχες το ρουτερ και το τηλεφωνο εκανε θορυβο?εχεις βαλει σε ολα τα τηλεφωνα φιλτρο?μηπως εχεις συναγερμο και δεν εχει φιλτρο?γιατι στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν συνεχιζει να περναει θορυβος μεσα στο τηλεφωνο ΣΥΝΗΘΩΣ κατι φταιει στην καλωδιωση.πολλες φορες μπορεικαι στον οτε να φταιει κατι αλλα πιο συνηθες ειναι στην καλωδιωση του πελατη

Δημοσ.

Και εμένα μου ακούγεται για πρόβλημα καλωδίωσης . Αμα έχεις κανα φίλο που να αχολείται με αυτά πες του να στο ρίξει μια ματια ναδει τι παίζει

Δημοσ.

Και τοσο καιρο με Hol γιατι δεν ειχα θεμα ρε παιδια;Τωρα ηρθαν και τα δυο(τηλεφωνο ιντερνετ) αλλα οταν το σηκωνω κομπλε,αλλα μετα απο λιγο εχω θορυβο και αποσυνδεσεις στο νετ.Το πρωι που ηταν ολα καλα(για λιγο) μιλαγα ποση ωρα με τον ανρθωπο στην forthnet και το ιντερνετ δεν επεφτε.Δοκιμασα τωρα χωρις ρουτερ,μονο με τηλεφωνο στην πριζα και παλι εχω θορυβο.Δοκιμασα με φιλτρο χωρις ρουτερ και παλι εχω θορυβο.Παντως απο την forthnet στην αρχη που μου το εκανε μου ελεγαν οτι δεν μπορουν καν να παρουν μετρηση απο την γραμμη μου,αρα κατι εχει γινει στα του ΟΤΕ.Τι να πω,μπλεξιμο.

Για να δω εαν φταει η δικη μου καλωδιωση υπαρχει κατι που μπορω να μετρησω πχ στην πριζα με πολυμετρο;Καποια ταση πχ;

Τωρα καλω την εταιρια για το συγκερκιμενο και εχω κανονικα νετ αλλα θορυβο στο τηλεφωνο.Θα τρελαθω χωριανοι!!!!! :P

Edit:Μιλησα με forth και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι απο οτι βλεπω δεν εχει διορθωθει ακομα η βλαβη του ΟΤΕ.Τηλεφωνα κανω κανονικα,αλλα δεν λαμβανω.

Δημοσ.

οτι δεν λαμβανεις μπορει να μην εχουν κλεισει τις εντολες για να πεσουν οι φορητοτητες.το πολυμετρο δεν λεει πολλα.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις κατανεμητη η χωνευτη αλλιως αστο μεχρι να κλεισει η βλαβη απο τον οτε.αν εχεις θορυβο και χωρις ιντερνετ τοτε δεν ειναι θεμα φιλτρου κτλ.

Δημοσ.

οτι δεν λαμβανεις μπορει να μην εχουν κλεισει τις εντολες για να πεσουν οι φορητοτητες.το πολυμετρο δεν λεει πολλα.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις κατανεμητη η χωνευτη αλλιως αστο μεχρι να κλεισει η βλαβη απο τον οτε.αν εχεις θορυβο και χωρις ιντερνετ τοτε δεν ειναι θεμα φιλτρου κτλ.

Στο bold σε εχασα.Αρα εσυ γενικα μου προτεινεις να περιμενω να κλεισει ο ΟΤΕ.Παντως πιστευω(και ελπιζω) να μην εχω προβλημα στην γραμμη γιατι τοσο καιρο με hol δεν ειχα ποτε μου προβλημα(τωρα btw δεν εχω ουτε νετ ουτε τηλεφωνο).

Δημοσ.

αν κανεις κλησεις κανονικα αλλα οταν καλεις δεν χτυπαει το τηλ μπορει να οφειλεται σε 2 λογους.

α.λογω βλαβης.

β.επειδη δεν παιζει ακομα η γραμμη σου για να μην χρεωθεις να μην σε εχουν ενεργοποιησει ακομα.

Δημοσ.

Για τσέκαρε την ρεγκλέτα για τίποτα οξειδώσεις (αν είναι μεταλλική). Είχα χρόνια το ίδιο πρόβλημα με εσένα με full θόρυβο και αποσυνδέσεις και έφταιγε η ρεγκλέτα στο υπόγειο.

Δημοσ.

αν κανεις κλησεις κανονικα αλλα οταν καλεις δεν χτυπαει το τηλ μπορει να οφειλεται σε 2 λογους.

α.λογω βλαβης.

β.επειδη δεν παιζει ακομα η γραμμη σου για να μην χρεωθεις να μην σε εχουν ενεργοποιησει ακομα.

Αυτο ακριβως γινεται+οτι αμεσως πεφτει το ιντερνετ.Θα περιμενω να δω τι θα γινει με τον ΟΤΕ και βλεπουμε.Σε ευχαριστω.

Για τσέκαρε την ρεγκλέτα για τίποτα οξειδώσεις (αν είναι μεταλλική). Είχα χρόνια το ίδιο πρόβλημα με εσένα με full θόρυβο και αποσυνδέσεις και έφταιγε η ρεγκλέτα στο υπόγειο.

Θα τσεκαρω,αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα μου μιας και οπως ξαναειπα με hol ημουνα αψογος(χαμηλοτερη ταχυτητα βεβαια) και δεν ειχα ποτε μου αποσυνδεσεις.Ε απο την μια μερα στην αλλη μας επηρεασε η σκουρια;tongue.png

Δημοσ.

Αυτο ακριβως γινεται+οτι αμεσως πεφτει το ιντερνετ.Θα περιμενω να δω τι θα γινει με τον ΟΤΕ και βλεπουμε.Σε ευχαριστω.

Θα τσεκαρω,αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα μου μιας και οπως ξαναειπα με hol ημουνα αψογος(χαμηλοτερη ταχυτητα βεβαια) και δεν ειχα ποτε μου αποσυνδεσεις.Ε απο την μια μερα στην αλλη μας επηρεασε η σκουρια;tongue.png

το λέω γιατί και εμένα το πρόβλημα αυξήθηκε αρκετά όταν από οτε πήγα on
  • Like 1
Δημοσ.

απλα προληπτικα μπορεις να το τσεκαρεις γιατι εχω δει και εγω αρκετα παραξενα.πχ ο οτε σε καποιες γραμμες περνουσε 62 volt οποτε και τυχον προβληματα που υπηρχαν ηταν πιο δυσκολο να κανουν προβλημα στο τηλεφωνο αντιθετα με τους παροχους που περνουσαν 48.απο εκει και περα μπορει να μην φταιει ο χαλκος και να φταιει κατι στον γενικο κατανεμητη που ειναι στον ελεγχο του οτε.η μπορει να φταιει η καρτα στον Provider οποτε να χρειαστει να παει τεχνικος(λογικα θα εχει παει να το τσεκαρει για αρχη)

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωση τελικα εφτιαξε το ιντερνετ και τηλεφωνο. συγχρονιζα μεχρι την παρασκευη στα 16000 αλλα απο εχθες και μετα,αφου εκανε πολλες αποσυνδεσεις με εριξαν αυτοματα στα 

σνρ 12.5   9.0

Att    13     8

rate  7680   960

και απο τοτε δεν εχω αποσυνδεσεις.

τωρα τι εγινε και θα γινει δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...