Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση, πλέον έχουμε ΜΟΝΟ ιντερνετ με αρκετές διακοπές κατα την διάρκεια της ημέρας αλλα τηλεφωνο ακόμα δεν έχω. Μου στείλανε SMS οτι σε συνεργασία με τον ΟΤΕ έχουν δρομολογήσει περαιτέρω εργασίες για την βλάβη.

Αντε να δουμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Eγω γιατι εχω αντιθετη εικονα; Στις τιμες οκ συμφωνω.Τα διπλασια.Στην εξυπηρετιση ομως οχι. 3 λεπτα αναμονη να μιλησεις με ΟΤΕ 40 λεπτα αναμονη φορθνετ.Στο οτε προβλημα η γραμμη δεν μου εβγαλε ΠΟΤΕ και το ιντερνετ να κοπηκε σε εναν χρονο 2-3 φορες για 1-2 λεπτα.Στην φορθνετ το συζηταμε....

Αν είσαι οικονομικά άνετος και σου περισσεύουν λεφτά μπορείς να πας όπου θες και στον οτε που είναι πολύ ακριβός   . Πάντως γενικώς η forthnet είναι η καλύτερη από τους λοιπούς παρόχους και στην εξυπηρέτηση όποτε χρειάστηκα κάτι μου το λύσανε άμεσα το πρόβλημα

Δημοσ.

Ενημέρωση, πλέον έχουμε ΜΟΝΟ ιντερνετ με αρκετές διακοπές κατα την διάρκεια της ημέρας αλλα τηλεφωνο ακόμα δεν έχω. Μου στείλανε SMS οτι σε συνεργασία με τον ΟΤΕ έχουν δρομολογήσει περαιτέρω εργασίες για την βλάβη.

Αντε να δουμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

το περαιτερω ενεργειες μπορει να ειναι συνδυαστικο ραντεβου οποτε συνηθως εκει λυνονται τα θεματα.

Δημοσ.

τι σας λενε αυτες οι τιμες(οταν εχω ιντερνετ βεβαια!)?

snr margin: 3.4 6.3

Line Atten: 20.6 26.4

Data rate 17256 680

για 26 attenuation μια χαρα εισαι.απλα το margin ειναι χαμηλα ισως για αυτο ειναι και οι αποσυνδεσεις.θα λυθει λογικα οταν λυθει το θεμα με την γραμμη

χανει και λιγο το Upload αλλα και αυτο θα διορθωθει με το καλο μετα την ληξη της βλαβης.

Δημοσ.

Αν είσαι οικονομικά άνετος και σου περισσεύουν λεφτά μπορείς να πας όπου θες και στον οτε που είναι πολύ ακριβός   . Πάντως γενικώς η forthnet είναι η καλύτερη από τους λοιπούς παρόχους και στην εξυπηρέτηση όποτε χρειάστηκα κάτι μου το λύσανε άμεσα το πρόβλημα

Δεν νομιζω.Μαλλον εισαι η εξαιρεση.Τα περισσοτερα θεματα-προβληματα αφορουν την Forthnet

Δημοσ.

Δεν νομιζω.Μαλλον εισαι η εξαιρεση.Τα περισσοτερα θεματα-προβληματα αφορουν την Forthnet

τα  περισσοτερα προβληματα ειναι παντα ο χαλκος και χαλκος = οτε.

• Like 1
Δημοσ.

τα  περισσοτερα προβληματα ειναι παντα ο χαλκος και χαλκος = οτε.

Σαφως ολα ξεκινουν απο εκει αφου ειναι το "πατημα" των γραμμων.

Ομως εχουν αναφερθει σε ολα τα θεματα που αφορουν την forthnet και ατελειωτες ωρες αναμονης για εξυπηρετηση.

Δημοσ.

αναμονή έχουν όλες οι εταιρείες . Το ζήτημα είναι να σου λύνουν το πρόβλημα . και γενικώς όποτε χρειάστηκα κάτι τα παιδιά ήταν εξυπηρετικά και μου δώσαν λύση στο πρόβλημα 

Δημοσ.

αναμονή έχουν όλες οι εταιρείες . Το ζήτημα είναι να σου λύνουν το πρόβλημα . και γενικώς όποτε χρειάστηκα κάτι τα παιδιά ήταν εξυπηρετικά και μου δώσαν λύση στο πρόβλημα 

Συγνωμη,αλλα αν ειναι να περιμενω στην αναμονη 40 λεπτα...Οχι ευχαριστω δεν θα παρω...

Δημοσ.

με τις αναμονες εχει γινει χαλι παντου .φτιαχνουν για λιγο μετα παλι τα ιδια.γενικοτερα οποια εταιρεια και να πιασεις ειτε ιντερνετ ειτε οτιδηποτε αλλοαν δεν εισαι εταιρικος πελατης την αναμονη την εχεις το τσεπακι.πονεμενο after sales.

Δημοσ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/11/13 :

Ηρθαν οι τεχνικοι( Forthnet+OTE μαζι) και ειπαν οτι απο το κουτι κατω μεχρι το κεντρο ειχε βραχυκυκλωμα,το εκαναν,εβαλαν ετικετα στα καλωδια της γραμμης μου και τελος μου ειπαν το θεικο: Εχετε βραχυκυκλωμα στο στην πολυκατοικια σας,στην γραμμη σας,φωναξτε ηλεκτρολογο να το φτιαξει!!!!!!! Εμεις τελειωσαμε απο εδω!!!!!

Δηλαδη ...........μονο ελεος τπτ αλλο!

• Super Moderators
Δημοσ.

αν η βλάβη είναι στη καλωδίωση που βρίσκεται μέσα στο οικόπεδο, τότε δυστυχώς είναι δικιά σου ευθύνη να την φτιάξεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...