Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι της κοπελιάς μου είπαμε να βάλουμε triple(cripple !) play της forthnet με ΤΗΛ+ΝΕΤ+ΝΟBA.

Ιδού και το χρονοδιάγραμμα της ταλαιπωρίας μας:

8 Νοεμβρίου Παρασκευή - Πρωί: Έγινε η εγκατάσταση της Νόβα, όλα καλά,έσκασα το 50αρι. Η ενεργοποίηση της γραμμής θα γινόταν αργά το απόγευμα. Απόγευμα: Γίνεται η ενεργοποίηση, βάζω μόντεμ ιντερνετ για 5 λεπτά και μετά κόκκινο λαμπάκι του Internet στο ρούτερ.

Τηλέφωνο στην τεχνική υπηρεσία/εξυπηρέτηση μου λένε βάλε σωστά το ρούτερ(καλώδια,οχι φίλτρο,κτλ) και μετά τπτ! Θα με πάρουν τηλέφωνο.

9 Νοεμβρίου Σαββάτο: Παίρνω τηλέφωνο, ρωτάω πότε θα με πάρετε τηλ μου απαντάνε οτι μέχρι τις 11 το βράδυ θα με πάρουν. Παίρνω τηλ πάλι κατά τις 8-9 μου λένε μέχρι τις 11 θα με πάρουν στο κινητό. Τελικά δεν με πήραν.

10 Νοεμβρίου Κυριακή: Τελικά μετά από οδηγίες και πολλά restart του ρούτερ, απεφάνθη οτι πρέπει να έρθει τεχνικός.Θα μας πάρουν την Δευτέρα.

11 Νοεμβρίου Δευτέρα: Mας παίρνουν τηλέφωνο να μας πουν οτι θα μας πάρουν τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβου!!!!

12 Νοεμβρίου Τρίτη: Μας παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουμε ραντεβού για Τετάρτη, 15:30 με 17:30. Εν τω μεταξύ δεν έχουμε τηλέφωνο πλέον.

13 Νοεμβριου Τετάρτη: Έρχεται ο τεχνικός στις 6!!!! άλλα ευτυχώς ήταν καλό παιδί και το έσωσε. Το Box της πολυκατοικίας ήταν εκτός του κτηρίου και μου λέει οτι  δεν μπορεί να το πειράξει, πρέπει να πάρει "άδεια" απο τον ΟΤΕ. Επίσης μου λέει οτι μάλλον έχει βραχυκύκλωμα η γραμμή στο κέντρο του OTE. H διαδικασία θα πάρει 3 εργάσιμες ημέρες το λιγότερο, δηλαδη Πεμπτη  - Παρασκευή -Δευτερα και αν.

Άρα εγω πρέπει να μείνω χωρις ιντερνετ(αντε έχω το κινητό) και τηλεφωνο!!! μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας..... Τι να πω.....

Τα σχόλια δικά σας.

Δημοσ.

Κουράγιο. Ευτυχώς που έχουμε και τα κινητά.

Κατά τ άλλα, απ τον τίτλο, περίμενα να διαβάσω ταλαιπωρία που να τραβάει πάνω από κανα μήνα. Δυστυχώς τα ζόρια που τραβάνε 1-2 βδομάδες είναι αρκετά συνηθισμένα.

Δημοσ.

α.κανενας παροχος βαση Ruο δεν εχει προσβαση στο box.απαγορευται να το πειραξει ενω παλια ειχε προσβαση εστω και unofficial.σε μαζευουν για πλακα αμα σε δουν σε box.β.ο οτε δινει 48 ωρες για αποκατασταση βλαβης απο την στιγμη που θα δηλωθει.2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.

Δημοσ.

Φιλε μου εβαλα πριν 2 μηνες φορθνετ..οπως μπηκε σε 10 μηνες θα ξαναβγει.Αισχοι σαν εξυπηρετηση αισχρη σαν εταιρια.Εκανα συμβολαιο για vdsl...Τους ειχα ρωτησει αν υποστηριζει η γραμμη μου ναι μου ειχαν πει.Ειμουν σαν εσενα μια βδομαδα και χωρις τηλ και ιντερνετ,τα φωρτωναν στον ΟΤΕ και στο τελος ενας τεχνικος τους μου ειπε φιλε δεν υποστηρηζει η γραμμη σου vdsl.Περνω παλι το τμημα πωλησεων (παρενθεση οτι μια βδομαδα οποτε λεγαν θα παρουν ποτε δεν περναν και περνουσαν οι μερες εγω επερνα και περιμενα και 40 λεπτα μεχρι να βγει γραμμη) και τους λεω ρε παιδια εσεις μου ειπατε οτι εχει εδω που ειμαι vdsl.Εγω γιαυτο εκανα συμβολαιο αν δεν εχει θελω να ακυρωσω το συμβολαιο.Και εκει εγινε ενας χαμος γιατι δεν μπορουσε λεει να ακυρωθει ειναι προχωρημενο σταδιο η αιτηση και κατι παπαριες.Ο μονος λογος που εμεινα ηταν για να μην πληρωσω την επανασηνδεση στον ΟΤΕ στα καπακια.Αλλα σε 10 μηνες οτε και παλι οτε.Ναι πληρωνεις παραπανω αλλα τουλαχιστον ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα και σε 3 λεπτα μιλας με τεχνικο οποτε και να παρεις.

Δημοσ.

Κανε καταγγελία της σύμβασης. Θα πληρώνεις δλδ 10 μηνες vdsl υπηρεσίες χωρίς να τις έχεις? Αλλο και τουτο. Γιαυτο πατανε και μας τα κάνουν αυτα...

Δημοσ.

oxi ρε συ...αλλαξα το συμβολαιο σε dsl απλα....το θεμα δεν ηταν αυτο.Το θεμα ηταν οτι απο την στιγμη που δεν μου προσφεραν αυτα που υπογραψαμε στο συμβολαιο εγω ηθελα να το σπασω πριν γινει η μεταβηβαση της γραμμης απο τον οτε στην φορθνετ και χωρις να πληρωσω τπτ μιας και η μαλακια ηταν δικια τους.Αλλα με τις καθηστερισεις τους στο ''ναι θα σας παρουμε,θα το κοιταξουμε θα το δει τεχνικος'' κτλπ που περνουσαν οι μερες,στο τελος η αιτηση εφτασε σε σημειο που δεν μπορουσε να ακυρωθει.Δεν θα πληρωνα το σπασιμο συμβολαιου εννοειτε αλλα θα πληρωνα την απανασυνδεση της γραμμης στον ΟΤΕ.Οπως καταλαβενεις μετα απο 2 βδομαδες καντηλια στο τηλ τα νευρα μου ειχαν τσακισει και ειπα δεν γαμιετε.Κατσε και σε 10 μηνες αντε γεια.Μιλαγαμε στο τηλ τους ελεγες αυτο και αυτο ειναι το προβλημα και σου λεγαν δεν μπορω να κανω κατι εγω.Ε συνδεσε με με αυτον που ειναι υπευθηνος και μπορει,και δεν υπηρχε κανεις.Το τεχνικο τμημα τα ριχνει στις πωλησεις και οι πωλησεις ειναι τηλεφωνητες που δεν εχουν...υπευθηνο λολ.

Δημοσ.

Φιλε μου εβαλα πριν 2 μηνες φορθνετ..οπως μπηκε σε 10 μηνες θα ξαναβγει.Αισχοι σαν εξυπηρετηση αισχρη σαν εταιρια.Εκανα συμβολαιο για vdsl...Τους ειχα ρωτησει αν υποστηριζει η γραμμη μου ναι μου ειχαν πει.Ειμουν σαν εσενα μια βδομαδα και χωρις τηλ και ιντερνετ,τα φωρτωναν στον ΟΤΕ και στο τελος ενας τεχνικος τους μου ειπε φιλε δεν υποστηρηζει η γραμμη σου vdsl.Περνω παλι το τμημα πωλησεων (παρενθεση οτι μια βδομαδα οποτε λεγαν θα παρουν ποτε δεν περναν και περνουσαν οι μερες εγω επερνα και περιμενα και 40 λεπτα μεχρι να βγει γραμμη) και τους λεω ρε παιδια εσεις μου ειπατε οτι εχει εδω που ειμαι vdsl.Εγω γιαυτο εκανα συμβολαιο αν δεν εχει θελω να ακυρωσω το συμβολαιο.Και εκει εγινε ενας χαμος γιατι δεν μπορουσε λεει να ακυρωθει ειναι προχωρημενο σταδιο η αιτηση και κατι παπαριες.Ο μονος λογος που εμεινα ηταν για να μην πληρωσω την επανασηνδεση στον ΟΤΕ στα καπακια.Αλλα σε 10 μηνες οτε και παλι οτε.Ναι πληρωνεις παραπανω αλλα τουλαχιστον ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα και σε 3 λεπτα μιλας με τεχνικο οποτε και να παρεις.

Ήμουν οτε και έφυγα . εκει μέσα είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και Ποτε δεν σε εξυπηρετούν . Αν έχει κέφια ο τεχνικός θα έρθει . Αν τύχει και τριήμερο τότε είσαι τελειωμένος . όσο για τις τιμές πληρώνα σχεδόν τα διπλάσια στον οτε και δεν το είχα πάρει χαμπάρι . το πιο λογικο είναι ότι η αρχή του προβλήματος είναι από τον οτε και όχι από τη forthnet 

Δημοσ.

Ήμουν οτε και έφυγα . εκει μέσα είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και Ποτε δεν σε εξυπηρετούν . Αν έχει κέφια ο τεχνικός θα έρθει . Αν τύχει και τριήμερο τότε είσαι τελειωμένος . όσο για τις τιμές πληρώνα σχεδόν τα διπλάσια στον οτε και δεν το είχα πάρει χαμπάρι . το πιο λογικο είναι ότι η αρχή του προβλήματος είναι από τον οτε και όχι από τη forthnet 

αυτό παίζει...

Δημοσ.

Eγω γιατι εχω αντιθετη εικονα; Στις τιμες οκ συμφωνω.Τα διπλασια.Στην εξυπηρετιση ομως οχι. 3 λεπτα αναμονη να μιλησεις με ΟΤΕ 40 λεπτα αναμονη φορθνετ.Στο οτε προβλημα η γραμμη δεν μου εβγαλε ΠΟΤΕ και το ιντερνετ να κοπηκε σε εναν χρονο 2-3 φορες για 1-2 λεπτα.Στην φορθνετ το συζηταμε....

Δημοσ.

oxi ρε συ...αλλαξα το συμβολαιο σε dsl απλα....το θεμα δεν ηταν αυτο.Το θεμα ηταν οτι απο την στιγμη που δεν μου προσφεραν αυτα που υπογραψαμε στο συμβολαιο εγω ηθελα να το σπασω πριν γινει η μεταβηβαση της γραμμης απο τον οτε στην φορθνετ και χωρις να πληρωσω τπτ μιας και η μαλακια ηταν δικια τους.Αλλα με τις καθηστερισεις τους στο ''ναι θα σας παρουμε,θα το κοιταξουμε θα το δει τεχνικος'' κτλπ που περνουσαν οι μερες,στο τελος η αιτηση εφτασε σε σημειο που δεν μπορουσε να ακυρωθει.Δεν θα πληρωνα το σπασιμο συμβολαιου εννοειτε αλλα θα πληρωνα την απανασυνδεση της γραμμης στον ΟΤΕ.Οπως καταλαβενεις μετα απο 2 βδομαδες καντηλια στο τηλ τα νευρα μου ειχαν τσακισει και ειπα δεν γαμιετε.Κατσε και σε 10 μηνες αντε γεια.Μιλαγαμε στο τηλ τους ελεγες αυτο και αυτο ειναι το προβλημα και σου λεγαν δεν μπορω να κανω κατι εγω.Ε συνδεσε με με αυτον που ειναι υπευθηνος και μπορει,και δεν υπηρχε κανεις.Το τεχνικο τμημα τα ριχνει στις πωλησεις και οι πωλησεις ειναι τηλεφωνητες που δεν εχουν...υπευθηνο λολ.

Κακως εκανες αλλαγη του προγραμματος.Να τους ελεγες,εγω υπεγραψα συμβολαιο για vdsl, οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια πλην αυτης ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ και ακυρωστε την αιτηση.Δεν με ενδιαφερει πως,κοψτε τον λαιμο σας,ας πληρωσει απο την τσεπη του αυτος που σου ειπε οτι εχουν κανονικα vdsl.Δεν με ενδιαφερει.

Αν δεν εκαναν κατι μετα απο αυτο,καταγγελια στον αρμοδιο φορεα για εξαπατηση ψευδων υπηρεσιων.

Κακως δεχτηκες την αλλαγη σε adsl κατα την γνωμη μου

• Like 1
Δημοσ.

Eγω γιατι εχω αντιθετη εικονα; Στις τιμες οκ συμφωνω.Τα διπλασια.Στην εξυπηρετιση ομως οχι. 3 λεπτα αναμονη να μιλησεις με ΟΤΕ 40 λεπτα αναμονη φορθνετ.Στο οτε προβλημα η γραμμη δεν μου εβγαλε ΠΟΤΕ και το ιντερνετ να κοπηκε σε εναν χρονο 2-3 φορες για 1-2 λεπτα.Στην φορθνετ το συζηταμε....

Είναι και ζήτημα τι θα σου κάτσει. Με την εξυπηρέτηση πάντως παίζει ανάλογα και με την ώρα που θα πάρεις. 

Έμαθα πως η forthnet έχει αρχίσει να παίρνει κόσμο για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Δημοσ.

Κακως εκανες αλλαγη του προγραμματος.Να τους ελεγες,εγω υπεγραψα συμβολαιο για vdsl, οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια πλην αυτης ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ και ακυρωστε την αιτηση.Δεν με ενδιαφερει πως,κοψτε τον λαιμο σας,ας πληρωσει απο την τσεπη του αυτος που σου ειπε οτι εχουν κανονικα vdsl.Δεν με ενδιαφερει.

Αν δεν εκαναν κατι μετα απο αυτο,καταγγελια στον αρμοδιο φορεα για εξαπατηση ψευδων υπηρεσιων.

Κακως δεχτηκες την αλλαγη σε adsl κατα την γνωμη μου

Ρε μιλαμε για 2 βδομαδες βρισιδι...δεν μπορεις να φανταστεις.Και στην ενωση τηλ/νιων πηρα και παντου.Τα νευρα μου πια ειχαν σπασει και ηθελα και το νετ επιγοντος για δουλεια δεν μπορουσα να περιμενω ξανα απο την αρχη επανασυνδεση.Ολα οσα ειπες τα ειπα και χειροτερα.Τεσπα το θεμα ελειξε ομως σε 10 μηνες εφηγα.Αυτοι χασαν γιατι οπως βλεπεις η ''διαφημιση'' ειναι αρνιτικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...