Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια με την μητρική. πήγα να βάλω πάνω τον επεξεργαστή i7-4820k και πέρασα το bios για να τον δεχτεί η μητρική αλλά μετά από αυτό δεν ξεκινάει. πάει να ξεκινήσει και σταματάει και κάνει επανεκκίνηση συνέχεια. μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. δεν πιστεύω να έχει πάθει ζημία και να μην γίνεται γιατί έχω πετάξει πολλά λεφτά και μόλις τελείωσα στην αρχή δεν δέχονταν τον επεξεργαστή και τώρα δεν ξεκινάει.

Δημοσ.

Μετά θα πρέπει να σου βγάλει μια μπάρα % που λέει verifying κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα.

Το πατάς με κλειστό pc μια φορά και μετά πάτα power.

Δημοσ.

Ξέρεις πιο bios πρέπει να περάσω για να αναγνωρίζει τον επεξεργαστή γιατί πριν δεν μπορούσε η μητρική να τον αναγνωρίσει.

Δημοσ.

Τωρα θα γίνω κακός πάλι αλλά ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο... Ειλικρινά τι δουλεια έχεις με αυτη την μητρικη και αυτο τον επεξεργάστη στα χέρια αν δεν μπορεις κάν να βρεις με πιο bios υποστηρίζει την CPU.

Ξέρεις κάν σε ποιους και σε ποςο έμπειρους απευθύνεται αυτη η μητρικη?

Τεσπα... Τουλάχιστον το 4310 πρέπει να έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα θα γίνω κακός πάλι αλλά ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο... Ειλικρινά τι δουλεια έχεις με αυτη την μητρικη και αυτο τον επεξεργάστη στα χέρια αν δεν μπορεις κάν να βρεις με πιο bios υποστηρίζει την CPU.

καλα μπορει να κανει απλα φιγουρα αραξε

Δημοσ.

εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε,μετά γινόμαστε κακοί...

τεσπα nvm...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...