bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά θέλω βοήθεια με την μητρική. πήγα να βάλω πάνω τον επεξεργαστή i7-4820k και πέρασα το bios για να τον δεχτεί η μητρική αλλά μετά από αυτό δεν ξεκινάει. πάει να ξεκινήσει και σταματάει και κάνει επανεκκίνηση συνέχεια. μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ
Sarandis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Η δικιά μου asus ήθελε reset cmos μετά το update, είχε πέσει σε lοοp όπως το περιγράφεις εσύ.
bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μπορώ να κάνω κάτι εγώ η χρειάζεται τεχνικό?
bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω κάνει αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. δεν πιστεύω να έχει πάθει ζημία και να μην γίνεται γιατί έχω πετάξει πολλά λεφτά και μόλις τελείωσα στην αρχή δεν δέχονταν τον επεξεργαστή και τώρα δεν ξεκινάει.
Sarandis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το κουμπάκι κάτω απο τα πρώτα usb της μητρικής με το ημικύκλιο.
bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κατάλαβα θα το δοκιμάσω. μετά τι πρέπει να κάνω?
Sarandis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μετά θα πρέπει να σου βγάλει μια μπάρα % που λέει verifying κάτι τέτοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα. Το πατάς με κλειστό pc μια φορά και μετά πάτα power.
bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ξέρεις πιο bios πρέπει να περάσω για να αναγνωρίζει τον επεξεργαστή γιατί πριν δεν μπορούσε η μητρική να τον αναγνωρίσει.
Sarandis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 nope. Δες στο site της Asus το cpu support με το αντίστοιχο bios που θες.
bas13bou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 για τον i7-4820k θέλω μήπως μπορείς να δεις και να μου πεις για να είμαι σίγουρος.
WalkerSW Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τωρα θα γίνω κακός πάλι αλλά ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο... Ειλικρινά τι δουλεια έχεις με αυτη την μητρικη και αυτο τον επεξεργάστη στα χέρια αν δεν μπορεις κάν να βρεις με πιο bios υποστηρίζει την CPU. Ξέρεις κάν σε ποιους και σε ποςο έμπειρους απευθύνεται αυτη η μητρικη? Τεσπα... Τουλάχιστον το 4310 πρέπει να έχεις. 1
MaxPayne Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τωρα θα γίνω κακός πάλι αλλά ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο... Ειλικρινά τι δουλεια έχεις με αυτη την μητρικη και αυτο τον επεξεργάστη στα χέρια αν δεν μπορεις κάν να βρεις με πιο bios υποστηρίζει την CPU. Ξέρεις κάν σε ποιους και σε ποςο έμπειρους απευθύνεται αυτη η μητρικη? Τεσπα... Τουλάχιστον το 4310 πρέπει να έχεις. καλα μπορει να κανει απλα φιγουρα αραξε
haris013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τωρα θα γίνω κακός πάλι αλλά ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο... Ειλικρινά τι δουλεια έχεις με αυτη την μητρικη και αυτο τον επεξεργάστη στα χέρια αν δεν μπορεις κάν να βρεις με πιο bios υποστηρίζει την CPU. Ξέρεις κάν σε ποιους και σε ποςο έμπειρους απευθύνεται αυτη η μητρικη? Τεσπα... Τουλάχιστον το 4310 πρέπει να έχεις. εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε,μετά γινόμαστε κακοί... τεσπα nvm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα