Προς το περιεχόμενο

Samsung 40" 3D LED 399 @Πλαίσιο Weekend offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υσχυει οτι πανω απο 60 Hz δεν καταλαβαινουμε διαφορα ? Οποτε ποιος ο λογος των 200 Hz ?

αν πας σε ενα καταστημα θα καταλάβεις τη διαφορά όταν τις δεις να παίζουν δίπλα διπλα. 

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα θα ελεγα ότι εισαι τυχερός η διαφορα απο 50 σε 100 για μενα είναι μεγάλη αν και πιστευω ότι με λιγη προσοχη θα την καταλαβεις και εσυ. Προσωπικα μπορω να καταλαβω και το flickering σε μια εικονα που υπαρχει εντονοτερα σε crt. Βεβαια όταν η τηλεοραση ειναι στο σαλονι σου χωρις καποια αλλη για συγκριση τα πραγματα ειναι διαφορετικα

Δημοσ.

Ειλικρινά, έχω προσπαθήσει -ακόμα και αυθυποβάλλοντας τον εαυτό μου- να διακρίνω διαφορές αλλά δεν...

Δημοσ.

Μήπως η τηλεόραση είναι πολυ φαρδιά;

10cm περίπου. Πολυ δεν είναι για σύγχρονη τηλεόραση;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εμένα η τιμή μου φαίνεται καλή.

Δεν καταλαβαίνω γιατι σας ενοχλεί τοσο αν ενα μαγαζί ξεστοκάρει αφου η τιμή είναι 80 ευρω κατω απο το σκρουτζ.

Δημοσ.

Εμένα η τιμή μου φαίνεται καλή.

Δεν καταλαβαίνω γιατι σας ενοχλεί τοσο αν ενα μαγαζί ξεστοκάρει αφου η τιμή είναι 80 ευρω κατω απο το σκρουτζ.

Δεν ενοχλει κανεναν απλα δεν ειναι προσφορα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ειναι "80 ευρω κατω απο το σκρουτζ" (το ξαναγραψαμε, το εξηγησαμε, αλλά προκοπη δε βλεπω).

Δημοσ.

Μια χαρα τιμουλα ειναι για αυτη  ...130ε οπως προανεφρα δεν προκειτε να τις δωσουν εκτος αν ειναι τυπογραφικο λαθος κ (βεβαια το ποστ που εγραψα σβηστηκε κ εγω δεν ξερω γιατι) ...αν δωσουν λοιπον αλλες αγοραζω στον φιλο πιο πανω μιας που τις δινουν αβερτα..λοιπον ετσι ναι με τις δοσεις ειναι ακομα καλυτερη προσφορα πληρωνεις σχεδον τιποτα...\

Ο κοσμος εχει καταντησει... να κυνηγα προσφορες ...ελπιζω να μην διεγραφη κ αυτο το μηνυμα δεν νομιζω να ενοχλειτε κανεις αν ενοχλειτε ας γραψει το λογο για να ξερουμε κιολας...

Δημοσ.

<p>πάντως αν συνδιαστεί με 40 άτοκες δόσεις (10 ευρώ το μήνα) πιστεύω αξίζει και γίνεται προσφορά...</p>

Αν το εδειναν στις 4000 δοσεις ( 0.10 λεπτα τον μηνα) πιστευω θα αξιζε και γινεται η καλυτερη προσφορα παγκοσμιως....!
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ειναι "80 ευρω κατω απο το σκρουτζ" (το ξαναγραψαμε, το εξηγησαμε, αλλά προκοπη δε βλεπω).

80 ακριβώς είναι Οτι εχει ξαναμπει στο παρελθον σε αυτην την τιμη δεν το αναιρει αυτο.

40'', 3D, full hd, στα 200hz δεν υπάρχει αλλη κοντα στα 400 ευρω. Ισως δουμε τα χριστούγεννα αλλα σημερα ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Σηκωνω τα χερια ψηλα......δεν καθομαι ν'αναλυσω για ποιο λογο δεν ειναι προσφορα διοτι μ'εχει καλυψει απολυτα ο gio με αυτα που εχει αναφερει......το μονο που θελω να πω ειναι οτι σε λιγοτερο απο μηνα θα δουμε καλυτερες προσφορες και δεν υπαρχει λογος καποιος να βιαστει και ν'αγoρασει μια tv του 2012(που σε 2-3 μηνες περιπου θα κλεισει 2 χρονια στην αγορα και ξεστοκαρουν τα τελευταια κομματια) ενω μπορει με 40,00 ευρω παραπανω να παρει την φετινη 40F6100 και συντομα(ευχομαι) θα ειναι στην ιδια τιμη με αυτη του θεματος.

Τωρα αν ακομη πιστευετε οτι ειναι προσφορα δυστυχως κανετε ΛΑΘΟΣ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...