Προς το περιεχόμενο

Ζητειται Linux VPS

thessalonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους,

Σε λιγο καιρο μολις ληξει το συμβολαιο μου θα φυγω απο τον τρεχων VPS provider μου και θα αναζητησω νεα λυση οπου θα εχω καλυτερο support.

Υπαρχει εδω μεσα καποιος συμφορουμιτης που να αχολειτια με Web Hosting Business και να νοικιαζει VPS?

Το μονο που θελω ειναι:

1. Να μου στησεει στο νεο VPS to latest Ubuntu

2. Nα εγκαταστησει το zPanel

3. Να μεταφερει τις 10 σελιδες που εχω ολες και ολες απο τον τρεχων provider στο VPS που θα νοικιασω απο τον ιδιο.

4. Ελαχιστο linux support αν καμια φορα δεν μπορω να εγκαταστησω κατι απο μονος μου.

Αν μου κανει και μια κλαη τιμη θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.

Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά οι περισσότεροι vps provider ανάλογα το πακέτο που θα επιλεξεις σου κάνουν και την μεταφορά των sites στο νεο vps.

Απο εκεί και πέρα αυτό που μετράει είναι να έχεις ενα σωστό support σε κάθε περίπτωση και εναν σερβερ που να είναι ασφαλής με κάθε έννοια ....

Αυτή την στιγμή είσαι σε ελληνικό vps ή του εξωτερικού ? (πρόσεξε τι θα απαντήσεις .... άσχετα με τον provider)

Σε VPS του εξωτερικου, συγκεκριμενα Φρανκφουρτη αλλα εχω πολυ κακο support, για να μην πω σχεδον ανυπαρκτο.

Με κουρασαν παρα πολυ και θελω να φυγω απο αυτους.

φαντάζομαι σε ποιούς ..... εαν θέλεις πές μου το ποσό που δίνεις και τα χαρακτηριστικά (μπορείς και σε πμ) για να σου προτείνω κάτι το οποίο είμαι 4 και πάω στα 5 χρόνια ....... και δεν είχα κανένα πρόβλημα με ddos ή να πέφτει ο σερβερ χωρίς λόγο ...... ωστε εαν θες να το δεις ....

150€ δινω φιλε μου.

Cpu: Dual-Core

Ram 2 GB

Hdd: 100 GB

Bandwidth: 2 TB

Ας ειναι και λιγοτερα αρκει να μην ξεφυγουεμ στην τιμη.

Εσυ φιλε μου απαντησε μου σε PM.

Βασικά σε αυτή την τιμή δύσκολα θα βρείς κάποια εταιρία που να εχει ενα σωστό support....

Στην εταιρία που σου στέλνω σε πμ έχω vps με οσες σελίδες και εσύ αλλα είναι managed και η τιμή του είναι σχεδόν η διπλάσια το χρόνο αλλα μένω ήσυχος και ασχολούμε με μόνο με το control των σελίδων.

Απο εκεί και πέρα εχω πρόσφατα και unmanaged server ο οποίος επίσης δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα σε προβλήματα ...

Δεν ειναι οτι θα τους χρειαζομαι καθε εμρα για support, απλα ΑΝ προκυψει κατι.

Αν και θα προτιμουσα ρε παιδι μου αν ειμαισ ε καποια ελληγνικη εταιρεια που εχει καποιος συμφορουμιτης με σερβερ στην ελλαδα και αν καμια φορα προκυωει ενα προβλημα να εχω το θαρρος να ρωταω ελευθερα.

δεν σου στηνω vps , δεν σου στηνω  ubuntu , δεν σου στηνω zpanel

o dedicated ειναι suse , με ispconfig και ολα ρυθμισμενα απο μενα.... host-αρει καμμια 10αρια σελιδες + τα emails τους.

Μερικα απο αυτα ειναι και e-radios και παιζουμε με icecast και τα ρεστα.

Δεν λεω οτι τα χω σεταρει ολα τελεια..αλλα προς το παρον την δουλεια μου και την δουλεια των πελατων την κανει ο σερβερ...

Απο κει και περα στο γραψα και στο αλλο θρεντ...

1.μπορω να σου μεταφερω τα σαιτς (dns records στην ουσια + ρυθμισεις στον σερβερ για αυτα)

2.να σου στησω ο,τι πλατφορμα θες και να σου μεταφερω τα σαιτς αν και δεν ειμαι ειδημων σε αυτα..αλλα οκ θα βγει η ακρη καποια στιγμη...δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη.

3.να σου λυνω ο,τι θεματα προκυπτουν μιας και ειμαι 20 ωρες το 24ωρο μπροστα σε ενα πισι (ναι δεν εχω ζωη).

Παραλογες απαιτησεις περασε μου python 4.x που ακομα δεν εχει βγει που λεει ο λογος ή βαλε το ταδε πακετο γιατι το ειδα και μοιαζει ομορφο χωρις πρακτικη αναγκη....απλα τα ξεχνας.

Απο κει και περα σε θεμα κοστους δεν ξερω να σου πω...

αναλογως τις απαιτησεις των σαιτς.....+ τον κοπο που θα ριξω για να σου κανω τις παραπανω μεταφορες...

Οταν λεω απαιτησεις των σαιτς εννοω αν καποιο εχει πολυ κινηση ή θελει 2000 εμαιλς ...εεε οκ...εκει θα προσαρμοστει η τιμη.

Αυτα που host-αρω ειναι μετριως ψοφια..οποτε δεν με πολυ-κουραζουν....

Αν ψηνεσαι μου λες...

Ubuntu + zPanel ειναι ανγκαγια για μενα καθως και Python 3.3.3 + 203 extra modules.

Ευχαριστω ςν συνεργαστουεμ και να σε πληρωσω, αλλα αυτα θα μπορω να τα εχω μονο αν μου στησεις καποιo VPS στον server σου.

Εφοσον εχεις τοση εμπειρια στο sysadminιλικι γιατι δεν θελεις να στησεις ενα VPS?

ο σερβερ δεν ειναι διπλα μου , ουτε καν ελλαδα...οποτε δεν θελω να τον ψιριζω πολυ.

και τον διαχειριζομαι με web interfaces και ssh...για να στησω και να τρεξω ενα vmware απο console...μου πρηχτηκαν τα @@.

Δεν θελω να γινει καμμια μαλακια γιατι το να αιτηθω τεχνικο εκει στην γερμανια και να τα ξαναφτιαξει....κοστιζει...

εχω στησει apache,postfix,dovecot,php,mysql κλπ προγραμματα...εστησα και το ispconfig να συνεργαζεται με οοοολα αυτα ....και κανω την δουλεια μου.

εγω δεν καταλαβαινω την εμμονη σου με το ubuntu και το zpanel...

To zpanel το στησα προχτες στον σερβερ αλλα το σουταρα για 2 λογους.

1.το ispconfig αν και κακασχημο ειναι λιιιιιιγο πιο καλο απο το zpanel

2.η μεταφορα απο ispconfig σε zpanel ειναι μεγαααααλο μανικι.... 

Με λιγα λογια δεν ασχολουμαι με το zpanel..οσον αφορα το python...αυτο το μελεταμε....δεν ειναι καποια τραγικοτητα.

100€ το ετος ειναι καλα?

Απλα να παιζουν οι σελιδες μου και να εχω shell access. και να βαζουμε μια stable εκδοση της python

pχ σημερρα βγηκε η 3.3.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...