BritGreek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για κάτι που δεν γνωρίζω. Θέλω να αγοράσω ένα tablet το οποίο να συνδέεται με κάποιο τρόπο με projector ή διαδραστικό πίνακα, για εκπαιδευτική χρήση. Στην ουσία, θέλω, αντί να έχω χαρτιά και βιβλία στα χέρια μου, να είναι όλα περασμένα σε ένα tablet και να καταργήσω τη χρήση laptop στο μάθημα. Το είδαι σε ένα σεμινάριο, όπου ο τύπος (από Αγγλία) που μας έκανε το σεμινάριο είχε στα χέρια του ένα λευκό noname tablet 10'', το οποίο ήταν συνδεδεμένο σε projector και μας έκανε την παρουσίαση μέσα από αυτό. Είχε και πενάκι, με το οποίο σημείωνε πάνω στο tablet και ό,τι έγραφε εμείς το βλέπαμε μέσω του projector. Πήγα σε μερικά καταστήματα να ρωτήσω, αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό και πού το βρίσκω για να το αγοράσω; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από BritGreek
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος,οτι ηταν καποιο noname και οχι το note 10 της samsung? Φυσικα μπορει να ηταν και καποιο windows tablet με digitizer!
jek20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το tablet που είχε τι ήταν; Android; Αν είναι ρώτησε τον. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από jek20
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Νομιζω οτι tablet εχει hdmi εξοδο μπορει να του κανει τη δουλεια,ειτε ειναι android,ειτε windows! Απλα καλο θα ειναι να κοιταξει για καποιο με digitizer pen! Στα android tablet,εχουν τα note της samsung και στα windows(x86) tablets ειναι μεγαλη η λιστα,για να τα αναφέρω ολα τωρα!
BritGreek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ήταν σίγουρα noname, με android και είδαμε την αρχική του οθόνη σε κάποια φάση. Δεν θα τον ξαναδώ παιδιά, γιατί απλά μας έκανε ένα σεμινάριο. Απλά με ενδιαφέρει πολύ ένα τέτοιο σύστημα, γιατί όλα αυτά τα καλώδια με το λάπτοπ, τον projector κλπ, δεν βολεύουν καθόλου. Δεν ήταν note. Ήταν πολλή ώρα δίπλα μου ο άνθρωπος. Ένα μεγάλο no name tablet ήταν και έτρεχε ένα είδος powerpoint (όχι της microsoft). Edit: στην αρχική του οθόνη είχε και μερικές εφαρμογές με κινέζικους χαρακτήρες. China; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από BritGreek
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ήταν σίγουρα noname, με android και είδαμε την αρχική του οθόνη σε κάποια φάση. Δεν θα τον ξαναδώ παιδιά, γιατί απλά μας έκανε ένα σεμινάριο. Απλά με ενδιαφέρει πολύ ένα τέτοιο σύστημα, γιατί όλα αυτά τα καλώδια με το λάπτοπ, τον projector κλπ, δεν βολεύουν καθόλου. Δεν ήταν note. Ήταν πολλή ώρα δίπλα μου ο άνθρωπος. Ένα μεγάλο no name tablet ήταν και έτρεχε ένα είδος powerpoint (όχι της microsoft). Wireless ηταν συνδεδεμένα μεταξύ τους?
BritGreek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι. Καλώδιο πουθενά. Ούτε στον projector. Υπάρχει projector με wireless; Έχω μείνει τόσο πίσω; Οι δικοί μου έχουν μόνο RGB. Ακριβώς έτσι, αλλά με τελείως άμεση απόκριση και χωρίς να είναι ipad (σίγουρα). Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από BritGreek
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ναι. Καλώδιο πουθενά. Ούτε στον projector. Υπάρχει projector με wireless; Έχω μείνει τόσο πίσω; Οι δικοί μου έχουν μόνο RGB.Θες projector που να υποστηριζει wireless συνδεση,χωρις τη μεσολαβηση καποιου router!Η τεχνολογια λεγεται,wifi direct(miracast)! Και αν δε κανω λαθος την υποστηριζουν τα πλειστα καινουρια tablets της αγορας(εκτος της apple)! Αν ο projector ειναι της σχολης και δεν υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα,τοτε μαζι με το tablet θα πρεπει να προμηθευτεις και ενα streaming dongle οπως αυτο: http://www.amazon.co.uk/STREAM-Streaming-Dongle-MiraCast-AirPlay/dp/B00EDLX810/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1384538730&sr=8-2&keywords=miracast Που υποστηριζει εκτος απο miracast και το airplay για τα ipads!
BritGreek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θες projector που να υποστηριζει wireless συνδεση,χωρις τη μεσολαβηση καποιου router! Η τεχνολογια λεγεται,wifi direct(miracast)! Και αν δε κανω λαθος την υποστηριζουν τα πλειστα καινουρια tablets της αγορας(εκτος της apple)! Αν ο projector ειναι της σχολης και δεν υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα,τοτε μαζι με το tablet θα πρεπει να προμηθευτεις και ενα streaming dongle οπως αυτο: http://www.amazon.co.uk/STREAM-Streaming-Dongle-MiraCast-AirPlay/dp/B00EDLX810/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1384538730&sr=8-2&keywords=miracast Που υποστηριζει εκτος απο miracast και το airplay για τα ipads! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα μιλάμε για οποιοδήποτε νέο tablet. Το streaming dongle, πώς θα συνδεθεί στον projector, αφού οι μόνες του συνδέσεις είναι οι usb (για σύνδεση σε υπολογιστή) και rgb; Οι projectors που έχω είναι αυτοί http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/382087-236094-236093-76244-f28-299646-406194-406195.html?dnr=2 και η σχολή είναι δική μου. Y.Γ. Γιατί βάζεις θαυμαστικά; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από BritGreek
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τοτε θες και ενα adapter απο vga to hdmi.Θα βρεις ευκολα και φτηνα τετοια! Απλα σου δινω τις επιλογες,οποταν ψαξε το και συ λιγο να δεις τι παιζει,για να μη δωσεις τοσα λεφτα και να μη γινει η δουλεια σου! Και στο tablet,ελεγξε για το υποστηριζει σιγουρα miracast,γιατι μπορει να πεσεις σε καποιο που να μη το υποστηριζει! Υ.Γ.Δε μ'αρεσουν οι τελειες! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα