grooverider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά, στον υπολογιστή έχω εγκαταστήσει windows 7 σε έναν σκληρο, σε έναν άλλο σκληρό εγκατέστησα τα ubuntu 13.10 αλλά μόλις τελειώνει η εγκατάσταση του ubuntu με ξεκινάει από windows δεν θα έπρεπε να μπορώ να επιλέξω ποιο λειτουργικό θέλω να τρέξω ?? Μπορώ να το κάνω να επιλέγω κάπως ?? Thanks in advance.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τον grub (στην εγκατάσταση) του ubuntu το έβαλες? τι επιλογή εβαλες εκεί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grooverider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 το εβαλα στον δισκο που εγινε η εγκατασταση του ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ωωωππ τώρα το πρόσεξα αυτό: έχω εγκαταστήσει windows 7 σε έναν σκληρο, σε έναν ΆΛΛΟ σκληρό εγκατέστησα τα ubuntu 13.10 μάλλον έχεις σαν master τον σκληρο με τα windwos οπότε ξεκινάει κατευθείαν εκεί γιατί δεν υπάρχει άλλο λειτουργικό εκει edit: νομίζω πως μπορείς να βάλεις από το bios σαν default boot Disk τον σκληρό με το ubuntu...οπότε εκεί που είναι κ grub θα μπορείς να έχεις τελικά την επιλογή λειτουργικού στην έναρξη του υπολογιστή...ps: Δεν ειμαι κ 100% σιγουρος γι αυτα...μπορείς να περιμένεις κ κάποιον πιο έμπειρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grooverider Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 απλα τωρα αυτο που κανω ειναι μολις ανοιγω το pc μπενω στα bios κ διαλεγω τον σκληρο που θελω να χρησιμοποιήσω win7 η ubuntu. δοκίμασα και το ebdc αλλα δν εγινε τιποτα. οπιος μπορει να βοηθησει παρακαλω πολυ ας στειλει ενα μηνημα. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Θα διαλέξεις από το bios να μπουτάρει πρώτα ο σκληρός που έχει το ubuntu. Μετά θα μπεις στο ubuntu και θα ρυθμίσεις τον grub να σου εμφανίζει και τα win σαν επιλογή(αν δεν το κάνει ήδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα