gkokokiris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα…προσπαθω εδω και πολλες μερες να κανω αναβαθμηση σε maverick και δεν με αφινει…εχω macbook late 2009 os x lion... μου βγαζει συνεχεια αυτο…. οι πληροφωριες του μακ ειναι: οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το μήνυμα προκύπτει όταν το μηχάνημα δεν υποστηρίζεται από το Mountain Lion/Mavericks. Για έλεγξε ξανά το μοντέλο του notebook σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι το macbook που εχεις ειναι macbook late 2009. Πιστευω οτι ειναι macbook late 2007 που παιρνει μεχρι 10.7.5. Aν θελεις να εχεις συγχρονο λειτουργικο, μπορεις να βαλεις windows 8.1 . H apple δεν υποστηριζει το μοντελο σου στο τελευταιο λειτουργικο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα