stefanpc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Θα ήθελα να ανοίξω ενα νέο website ποιος θα ήθελε να συνεργαστούμε με θέμα ότι θες
kvnm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εγώ είμαι μέσα. Με θέμα συμβουλές προγραμματισμου.
stefanpc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Έχεις facebook η Κάτι άλλο ώστε για β να μιλήσουμε το θεμα καλύτερα να είναι τα νέα της τεχνολογίας
vacilis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ είμαι μέσα αν θες. Επίσης, ως συνεργασία τι εννοείς?
stefanpc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και να μπουν όλα αυτά και για τον προγραμματισμό και ότι αλλο υπάρχει για την τεχνολογία
stefanpc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ώστε να ανοίξουμε ένα website ώστε μα μοιραζόμαστε τα άρθρα
vasilisbilias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Θα ήθελα να ανοίξω ενα νέο website ποιος θα ήθελε να συνεργαστούμε με θέμα ότι θες Καταρχήν δεν λές τι site και γενικά δεν δίνεις αναλυτικές πληροφορίες. Πως θα γίνει η δουλειά, στην τύχη;
vacilis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επικοινώνησα με τον χρηστη....μου ειπε οτι γνωρίζει παρα πολυ καλα (μάλλον προγραμματισμο) αλλά όταν το ρώτησα τι cms θα προτιμουσε μου είπε: τι είναι το cms? Είμαι 20 και γνωρίζο Καλά για τι website σκέφτεσε Τι είναι το cms??
kvnm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επικοινώνησα με τον χρηστη....μου ειπε οτι γνωρίζει παρα πολυ καλα (μάλλον προγραμματισμο) αλλά όταν το ρώτησα τι cms θα προτιμουσε μου είπε: τι είναι το cms? ??????που πάμε έτσι;
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Θα ήθελα να ανοίξω ενα νέο website ποιος θα ήθελε να συνεργαστούμε με θέμα ότι θες Όταν κάποιος ξεκινάει λέγοντας θέλω να ΑΝΟΙΞΩ ένα νέο website το περίεργο θα ήταν να γνώριζε τι είναι το CMS... 1
defacer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ποιος θα ήθελε να συνεργαστούμε με θέμα ότι θες το θεμα καλύτερα να είναι τα νέα της τεχνολογίας Words fail me.
vasilisbilias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Όταν κάποιος ξεκινάει λέγοντας θέλω να ΑΝΟΙΞΩ ένα νέο website το περίεργο θα ήταν να γνώριζε τι είναι το CMS... Τα είπες όλα νομίζω. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα