Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρτε PC να σωθείτε. Mantle API και AMD rules στις κονσόλες πλέον...

Όταν είσαι Κομπιουτεράς που το έχεις κάνει τρόπο ζωής ναι...όταν είσαι νορμάλ άτομο just NO...

συνθέσεις=>

drivers=>

video settings=>

απέφυγε bugs=>

κάνε disable antivirus ορισμένες περιπτώσεις=>

τσέκαρε το νέο πατσάκι γιατί πάει πιο αργά και απο τον επιτάφιο όταν έχεις windows aero για κανέναν ουσιαστικό λόγο απλά γιατι έτσι γουστάρει=>

τρέχα monitor προγραμμα να δεις τι καίγεται γιατί ο fan σου κάνει σαν F16=>

άλλαξε όλο το σύστημα ψύξης=>

Μπράβο παίζεις πλέον στα 60fps.

Ενό κονσόλα=

βάζω DVD=>

ευτυχία

• Like 3
Δημοσ.

Όταν είσαι Κομπιουτεράς που το έχεις κάνει τρόπο ζωής ναι...όταν είσαι νορμάλ άτομο just NO...

συνθέσεις=>

drivers=>

video settings=>

απέφυγε bugs=>

τσέκαρε το νέο πατσάκι γιατί πάει πιο αργά και απο τον επιτάφιο όταν έχεις windows aero για κανέναν ουσιαστικό λόγο απλά γιατι έτσι γουστάρει=>

Ενό κονσόλα=

βάζω DVD=>

ευτυχία

Σχεδόν πυρηνικός επιστήμονας δηλαδή
  • Like 9
Δημοσ.

PS = σοβαρο και λιτο μενου 

xbox = φρου φρου , αρωματα και χρωματακια 

και οσο περι πυρηνικων επιστημονων και ΔΗΘΕΝ νορμαλ ατομων....

νομιζω οτι οποιος το λεει ,καλυτερα ας παει να κρυφτει κατω απο καμια πετρα . ο μοναδικος κοσμος που δεν ξερει αυτα τα ΒΑΣΙΚΑ πραματακια το ετος 2013 , ειναι οι γεροι και τα κοριτσακια που ξερουν μονο το facebook . 

οσο για τις κονσολες τι να σας πω ..... πλεον τα παιχνιδια στις νεες , θα κοστιζουν 70ευρουλακια , στις παλιες κλασσικα 60ε , και στα pc 50 ( η τσαμπα XD ) 

πολυ θα γουσταρα να παρω ενα ps4  , αλλα σορρυ , δεν εχω , αλλα και να ειχα , δεν θα εδινα 70ε για να παιξω ενα campaign των +/- 10 ωρων   ( καπου τοσο μου πηρε συνολο το CoD : Ghosts) 

• Like 1
Δημοσ.

@HAL9000 το βιντεο που εβαλες ειναι λαθος, ειναι το τραιλερ του Oddworld remake. Το σωστο βιντεο του τοπικ ειναι αυτο:

• Like 2
Δημοσ.

<p>PS = σοβαρο και λιτο μενου </p>

<p>xbox = φρου φρου , αρωματα και χρωματακια </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>και οσο περι πυρηνικων επιστημονων και ΔΗΘΕΝ νορμαλ ατομων....</p>

<p>νομιζω οτι οποιος το λεει ,καλυτερα ας παει να κρυφτει κατω απο καμια πετρα . ο μοναδικος κοσμος που δεν ξερει αυτα τα ΒΑΣΙΚΑ πραματακια το ετος 2013 , ειναι οι γεροι και τα κοριτσακια που ξερουν μονο το facebook . </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>οσο για τις κονσολες τι να σας πω ..... πλεον τα παιχνιδια στις νεες , θα κοστιζουν 70ευρουλακια , στις παλιες κλασσικα 60ε , και στα pc 50 ( η τσαμπα XD ) </p>

<p> </p>

<p>πολυ θα γουσταρα να παρω ενα ps4  , αλλα σορρυ , δεν εχω , αλλα και να ειχα , δεν θα εδινα 70ε για να παιξω ενα campaign των +/- 10 ωρων   ( καπου τοσο μου πηρε συνολο το CoD : Ghosts) </p>

απο τα καλύτερα σχόλια. Συμφωνω 100%

• Like 1
Δημοσ.

@HAL9000 το βιντεο που εβαλες ειναι λαθος, ειναι το τραιλερ του Oddworld remake. Το σωστο βιντεο του τοπικ ειναι αυτο:

Είχε αλλάξει στην κεντρική από χθες αλλά δεν πέρασε στο forum. Διορθώθηκε τώρα και στο forum

Δημοσ.

συνθέσεις=>

drivers=>

video settings=>

απέφυγε bugs=>

Ενό κονσόλα=

βάζω DVD=>

ευτυχία

Το PC που έχω κοστίζει λίγο πάνω από 1500 ευρώ. Αναβαθμίζω κάθε 4, 5 χρόνια. Το συγκεκριμένο setup το 'χω ήδη 1.5 χρόνο περίπου και είμαι σε extreme gaming level (8350  στα 4,8 GHz, 7970 στα 1,2 GHz, 16GB RAM @ 2133 MHz).

Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με drivers και patches σε παιχνίδια. Oύτε ασυμβατότητες γενικότερα.

Με τις νέες κονσόλες και με το Mantle API, τα παιχνίδια στο PC θα έχουν χαοτικές διαφορές σε σχέση με τις κονσόλες και δεν θα είναι φθηνό port.

Όσο αναφορά τους αποκλειστικούς τίτλους των κονσολών λόγω της αρχιτεκτονικής των CPU - GPU των νέων κονσολών η εξομοίωση θα είναι ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Ουσιαστικά οι νέες κονσόλες είναι φθηνά gaming PCs άλλα optimized για το συγκεκριμένο hardware.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...