Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Έχω 30άρα σύνδεση VDSL του ΟΤΕ (Μου έρχεται σταθερα 26-28 mbps). Στα downloads όμως (είτε με utorrent είτε με άλλα προγράμματα όπως Steam) κατεβάζω MAX με 1.5 mbps. Το bandwidth σε αυτα τα προγράμματα το έχω στο 0 (άπειρο). Πως θα τα κάνω να χρησιμοποιούν ΌΛΑ τα mbps και όχι μόνο το 1; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
antbyron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Απ' ότι φαίνεται κατεβάζεις με 15 Mbps. Από που προέκυψε ότι κατεβάζεις με 26-28 Mbps; Από τα στοιχεία του ρούτερ ή από κάποιο πχ speedtest.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Απ' ότι φαίνεται κατεβάζεις με 15 Mbps. Από που προέκυψε ότι κατεβάζεις με 26-28 Mbps; Από τα στοιχεία του ρούτερ ή από κάποιο πχ speedtest. Απο το speedtest.net
antbyron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το speedtest(εμένα πάντως μου βγάζει λάθος νούμερα). Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις από κάποιο καλό server για να ελέγξεις πόσο κατεβάζεις. Πχ κατέβασε από AMD(πιστεύω και ο server του steam είναι καλός).
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το speedtest(εμένα πάντως μου βγάζει λάθος νούμερα). Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις από κάποιο καλό server για να ελέγξεις πόσο κατεβάζεις. Πχ κατέβασε από AMD(πιστεύω και ο server του steam είναι καλός). Επειδή είμαι και λίγο άσχετος, εξηγείς λίγο καλύτερα?
Mr_Terror Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 κατεβασε απο Site: Speed Test του οτε. 1GB αρχειο.
blazar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 να κατεβάσεις από την επίσημη σελίδα του πανεπιστημίου... h**p://ftp.ntua.gr/pub/linux/knoppix-gr/ και κατεβάζεις το πρώτο και το τρίτο
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καταρχας δες ποσο συγχρονιζεις μεσα στο ρουτερ.β.δεν υπαρχει μαγικη συνταγη.θα πρεπε να κατεβαζεις Full εφοσον το τορρεντ το διαμοιραζουν πολλα ατομα.στο λεω γιατι εχω κατεβασει τορρεντ απο fiber απο Private tracker και ειχα 7 mbyte κατεβασμα χωρις να εχω πειραξει τιποτα σε ρυθμισεις με σχεση την φτωχη adsl στο σπιτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα