Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες την βοήθειά σας...ένας φίλος έχει μπάτζετ 180€ μαξ κ θέλει κινητο με touchscreen κ καλή μπαταρία. Χρήση κυρίως για ομιλία κ το θέλουμε να είναι μικρό ωστε να χωράει σε τσέπη...δεν θέλουμε μεγάλες οθόνες. Αξιοπιστία  και δεν μας νοιάζει το λειτουργικό. Αν έχετε καμιά πρόταση θα το εκτιμούσα...ο φίλος έχει προτίμηση στα SAMSUNG κ μου ανέφερε το Galaxy S III Mini...τι λέτε?

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας....

Δημοσ.

Παίδες την βοήθειά σας...ένας φίλος έχει μπάτζετ 180€ μαξ κ θέλει κινητο με touchscreen κ καλή μπαταρία. Χρήση κυρίως για ομιλία κ το θέλουμε να είναι μικρό ωστε να χωράει σε τσέπη...δεν θέλουμε μεγάλες οθόνες. Αξιοπιστία  και δεν μας νοιάζει το λειτουργικό. Αν έχετε καμιά πρόταση θα το εκτιμούσα...ο φίλος έχει προτίμηση στα SAMSUNG κ μου ανέφερε το Galaxy S III Mini...τι λέτε?

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας....

Το εχω εγω εδω και μια βδομαδα... Ωραιο κινητο ειναι, καλα παει, το μονο που θα ηθελα ηταν τα 800Mb Ram να ηταν 1Gb οπως και η super amoled οθονη που εχει να ειναι και gorilla glass...Κατα τ'άλλα μια χαρα ειναι..Και παιχνιδια που επαιξα το temple run 2 και το iron man 3 τα ετρεχε κομπλε!!!

Μπορει να παρει και το Samsung Galaxy S 2 plus με 200 ευρω που ειναι και λιγο καλυτερο (gorilla glass & 1gb οθονη) απλα ειναι παλιο μοντελο και δεν ξερω μεχρι πιο android (εκδοση) παιρνει..Αλλα ειναι πολυ καλο για τα λεφτα.

Δημοσ.

Εχει φαγωθει ο πιο πολυς κοσμος με τα samsung και ειδικα τα λευκα

Περα απο μια καλη οθονη δε προσφερει και πολλα το S3 mini

H αφη του δεν ειναι τοσο καλη Η μπαταρια μετρια Καμερα μετρια  Τρωει ψιλοκολληματα

Ασε που ολα τα samsung εχουν το μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sdcard

Αν βαλεις 2 παιχνιδια μεγαλα τερμα

Δημοσ.

εμάς μας ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία....τα 520 620 τι λενε απο μπαταρία?όπως ανέφερα η χρήση θα είναι κυρίως για ομιλία κ όχι παιχνίδια κ εφαρμογές...απλά ο φίλος θέλει να έχει touchscreen κ να είναι smartphone....

Δημοσ.

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι το s3 mini είναι το ίδιο με το s3 αλλά το s3 mini έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα όπως λένε και παραπάνω τα παιδιά 

Δημοσ.

ευχαριστώ παίδες....μετέφερα τις γνώμες σας....εγώ wp θα έπαιρνα στην θέση του...αλλά αυτός είναι κολλημένος με το μινι κ δεν εχει μάτια για άλλο....ευχαριστώ πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...