eirhnara7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια δεν ξερω τι αλλο να κανω...αφου εχω κανει φορματ σε turbo x....παω να εγκαταστησω τα drivers απο το cd που μ ειχαν δωσει μαζι με το λαπτοπ και μου βγαζει αυτο σαν μνμ-error : OS you can use can not be supported παταω οκ και μετα μ βγαζει αυτο ::'' home -- > on preaload,line 47 : argument 2 must be of type string'' και δν εχω ιδεα τι να κανω...προσπαθησα να κανω install τους drivers τους οπως κανουμε και καλα φορματ. δλδ f2 ...boot...να ξεκινησει πρωτα με cd/cvd και το λεω αυτο γτ οταν κανω εξαγωγη το cd μου λεει να κανω boot γ να γινει enable...και παλι δν μου το δεχεται..μα πως γινεται το λειτουργικο συστημα να μην το δεχεται ενω οι ιδιοι μου τα δωσανε τ cd!!! ευχαριστω !!!! να ξανακανω φορματ???
evoracing Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι λειτουργικό είχες πριν και τι έβαλες τώρα? Κατέβασε καλύτερα τα τελευταία drivers από εδώ...
eirhnara7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 microsoft windows 8 ειχα και αυτα ξαναεβαλα..οπως ακριβως το πηρα ηθελα να το ξανακανω...γτ με την αναβαθμιση σε w8.1 χαθηκαν πολλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το λειτουργικό σύστημα είναι 32 ή 64 bit; Δες και απο το windows update μήπως και βρει τους drivers αυτοματα.
anonymous` Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σε laptop η σε desktop έκανες εγκατάσταση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα