amfilegomenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα ρε μαγκες, χρειαζομαι της γνωσεις σας για να αποφυγω ασκοπο σπαταλισμα χρηματων.. Εχω εναν παλιο υπολογιστη με αυτην την motherboard Foxconn G31MX-K 2-0 και θελω να μαθω αν μπορω να βαλω αυτην τη καρτα γραφικων πανω XFX Radeon HD 5450 512MB για να παιξω κανα παιχνιδακι και αν ναι θελω να μου πειτε αν ειναι καλη ή αν εχετε καποια καλυτερη να μου προτεινεται..(φτηνη και προσιτη οσο γινεται) Ευχαριστω!
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2103493/Gigabyte-Radeon-HD6570-2GB.html Αν είναι να πας κάπου είναι αυτή αρκετά δυνατή αλλά μην περιμένεις θαύματα! Τουλάχιστον θα παίζεις κανένα παιχνιδάκι που λες αλλά και σχετικά φθηνή σαν κάρτα.
amfilegomenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου, αλλα εισαι σιγουρος οτι ο υπολογιστης μου θα καταφερει να "σικώσει" αυτην την καρτα γραφικων? Επειδη ειμαι λιγο αχρηστος απο αυτα αν θελεις να σου δωσω και καποιο αλλο χαρακτηριστικο του υπολογιστη για να μου πεις στα σιγουρα και να την παραγγειλω καπακια τωρα αν ειναι
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Πέσμου τον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό σου (μάρκα και τι Amper δίνει, αν ανοίκσεις το πλαϊνό του κουτιού έχει ένα ταμπελάκι και έχει διάφορες τιμές, εγώ θέλω τι Watt γράφει και τι A λέει δίπλα από το 12V.
amfilegomenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ο επεξεργαστης ειναι ο Intel Celeron 341 (socket 775 LGA) Και οσο για το τροφοδοτικο ειναι 450W αλλα αυτο το Α δυστηχως δεν το βρήκα.. Το τροφοδοτικο ειναι το (Thermaltake TR2 RX-450 ATX 12v 2.3)Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορω
amfilegomenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Πέσμου τον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό σου (μάρκα και τι Amper δίνει, αν ανοίκσεις το πλαϊνό του κουτιού έχει ένα ταμπελάκι και έχει διάφορες τιμές, εγώ θέλω τι Watt γράφει και τι A λέει δίπλα από το 12V. Ο επεξεργαστης ειναι ο Intel Celeron 341 (socket 775 LGA) Και οσο για το τροφοδοτικο ειναι 450W αλλα αυτο το Α δυστηχως δεν το βρήκα.. Το τροφοδοτικο ειναι το (Thermaltake TR2 RX-450 ATX 12v 2.3) Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορω
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν το έχεις καταπονήσει πολύ μια χαρά θα στην πάρει το μηχάνημα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το πολύ πολύ να ανέβαζες ελάχιστα τον celeron αλλά αυτό μικρή διαφορά έως και καθόλου θα κάνει σε ένα τέτοιο μηχάνημα!
amfilegomenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν το έχεις καταπονήσει πολύ μια χαρά θα στην πάρει το μηχάνημα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το πολύ πολύ να ανέβαζες ελάχιστα τον celeron αλλά αυτό μικρή διαφορά έως και καθόλου θα κάνει σε ένα τέτοιο μηχάνημα! Φιλαρακι σε ευχαριστω για της απαντησεις σου και μια τελευταια ερωτηση να σου κανω γτ εχω μπερδευτει και δεν εχω και αρκετες γνωσεις.. Στο cpu-z στην επιλογη memory/general/type μου γραφει οτι εχω DDR2 και η καρτα γραφικων που μου προτεινεις ειναι DDR3, δεν υπαρχει προβλημα;
amfilegomenos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν παίζει κανένα λόγο αυτό! Οκ την εχω παραγγείλει την καρτα, ελπιζω ολα να πανε καλα.. Αν Μπορεις να μου πεις και λιγο τα βηματα της εγκαταστασής Θα σου ειμαι ευγνώμον.... Και παλι σε ευχαριστω για την πολύτιμη βοηθεια σου!
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Της εγκατάστασης της ίδιας της κάρτας ή των οδηγών;
amfilegomenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Της εγκατάστασης της ίδιας της κάρτας ή των οδηγών; Δεν ξερω ουτε της καρτας ουτε τον οδηγών ..
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι τιποτα την χωνεις σε ενα σλοτ κατω κατω στη μητρικη και την βιδωνεις απο διπλα, απλα πατα την δυνατα για να μπει. Και οι drivers θα ερθουν με ενα cd/dcd μαζι αλλα μπορεις να κατεβασεις και τους τελευταιους online.. Λογικα αν δεν ειχες ποτε καρτα εκει μεσα τοτε το κουτι θα εχει ενα σιδερο εκει που μπαινει η καρτα, πατα το απο εξω προς τα μεσα με προσοχη και κουνα το αριστερα και δεξια μεχρι να βγει, ειναι ενα λεπτο σιδερο το οποιο κρυβει την τρυπα της καρτα γραφικων απο την πισω μερια του κουτιου.
amfilegomenos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι τιποτα την χωνεις σε ενα σλοτ κατω κατω στη μητρικη και την βιδωνεις απο διπλα, απλα πατα την δυνατα για να μπει. Και οι drivers θα ερθουν με ενα cd/dcd μαζι αλλα μπορεις να κατεβασεις και τους τελευταιους online.. Λογικα αν δεν ειχες ποτε καρτα εκει μεσα τοτε το κουτι θα εχει ενα σιδερο εκει που μπαινει η καρτα, πατα το απο εξω προς τα μεσα με προσοχη και κουνα το αριστερα και δεξια μεχρι να βγει, ειναι ενα λεπτο σιδερο το οποιο κρυβει την τρυπα της καρτα γραφικων απο την πισω μερια του κουτιου. Σε ευχαριστω για της πληροφοριες φιλε μου ελπιζω να καταφερω να την εγκαταστησω χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα