EGRANEROE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μετά από 10 μέρες και εγώ σήμερα παρέλαβα το htc 8s στα 99 ευρώ. Πολύ καλό για 2η συσκευή απλά μια απορία το συνδέω στο wifi και δεν κάνει καμία αναβάθμιση. Είναι λογικό? Άλλα παιδιά αναφέρουν ότι τους έκανε κανονικά update και ενεργοποιήθηκε το ράδιο.
silmarien Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ρυθμισεις---> ενημέρωση λογισμικουΘέλει 2-3 φορές να το κάνεις γιατί έχει μπόλικα updates αν θυμάμαι καλά.
EGRANEROE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ρυθμισεις---> ενημέρωση λογισμικου Θέλει 2-3 φορές να το κάνεις γιατί έχει μπόλικα updates αν θυμάμαι καλά. Το κάνω φίλε μου αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα. Πόση ώρα πρέπει να το αφήσεις να ψάχνει κάθε φορά? Το αφήνω κάποια ώρα και μετά το κλείνω γιατί δεν μου βγάζει κάτι. Πρέπει να γίνει κάποιο push update όπως στα lumia 800?
silmarien Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το κάνω φίλε μου αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα. Πόση ώρα πρέπει να το αφήσεις να ψάχνει κάθε φορά? Το αφήνω κάποια ώρα και μετά το κλείνω γιατί δεν μου βγάζει κάτι. Πρέπει να γίνει κάποιο push update όπως στα lumia 800? Μέχρι να κάνει update. Σου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει update και το σταματάς? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να το κλείσεις? Τι ακριβώς κλείνεις?
EGRANEROE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι να κάνει update. Σου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει update και το σταματάς? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να το κλείσεις? Τι ακριβώς κλείνεις? Όχι απλά αργεί πολύ..Μου λέει γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις για κάμποση ώρα..Αλλά πάντα κάποιος με παίρνει τηλέφωνο ή έχω κάποιο μήνυμα ή μαιλ που πρέπει να απαντήσω και συνεπώς βγαίνω από το update menu. (ή αποδέχομαι την κλήση ή πατάω το start και μπαίνω στα μηνύματα ή μαιλ για να απαντήσω αυτό εννοώ βγαίνω..Συνεχίζει μήπως η διαδικασία στο παρασκήνιο??
silmarien Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Όχι απλά αργεί πολύ..Μου λέει γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις για κάμποση ώρα..Αλλά πάντα κάποιος με παίρνει τηλέφωνο ή έχω κάποιο μήνυμα ή μαιλ που πρέπει να απαντήσω και συνεπώς βγαίνω από το update menu. (ή αποδέχομαι την κλήση ή πατάω το start και μπαίνω στα μηνύματα ή μαιλ για να απαντήσω αυτό εννοώ βγαίνω..Συνεχίζει μήπως η διαδικασία στο παρασκήνιο?? Απλά δοκίμασε τότε όταν δεν θα είσαι απασχολημένος τότε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εφυγε αυτη η μεγαλη οφτοπικ συζητηση με μελλον, απο το θεμα της προσφορας. Μεταφερεται στην ενοτητα smartphones. 1
EGRANEROE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εφυγε αυτη η μεγαλη οφτοπικ συζητηση με μελλον, απο το θεμα της προσφορας. Μεταφερεται στην ενοτητα smartphones. Ok . Με συγχωρείς για το offtopic.
zacharis1955 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Κάνει κανονικά update αρκεί να περιμένεις λίγο...
EGRANEROE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οκ.όλα καλά. Εγινε η πρώτη αναβάθμιση απλά πήρε αρκετή ώρα.. αργοτερα θα κανω και τις επόμενες.ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα