stevenosfp1999 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι και εγω. Και το είπα ετσι γιατι ενα παιδί πριν αναφέρθηκε στο εν λόγω κινητό που ειχε στην κατοχη του και εκείνος και δεν ειχε πρόβλημα. Που βλέπεις το παράξενο? Έχω παρατηρήσει ότι όταν κάποιος έχει κόλλημα με το μήλο απεχθάνεται ότι έχει android χωρίς κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Νομίζουν ότι το android έχει lag Απο κάποια τυχαία έκδοση 2.3.7 ή 4.0 που έχουν δοκιμάσει σε κάποιο κινητό των 100-200 ευρώ. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι τo android δεν lagarei αν έχεις το clean master και κλείνεις τα προγράμματα του background. Μιλάω πάντα για κινητά αντίστοιχων ή ανώτερων δυνατοτήτων Και τιμολόγησης από το iPhone. Έχω δοκιμάσει πολλές εκδόσεις android και ios. Η ταχύτητα του android βελτιώνεται (βλέπε android kit kat) ενώ του iPhone....τσου (ios 7 σε iPhone 4-4s) Φιλικά πάντα... Sent from my Xperia P using Insomnia
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Απλα αναφερουμε οτι δεν ειναι στανταρ οτι τα android τρωνε κολληματα.Λογικο καποιο κινητο των 100-150 ευρω οτι θα φαει και τα σκαλωματα του.Απλα καποιοι προσπαθουν να τσουβαλιασουν τα κολληματα που ισως τρωει ενα κινητο αυτης την κλιμακας με καποιο android των 300+ ευρω ΧΩΡΙΣ επιχειρηματα οπως λες και εσυ.Ε δεν... 1
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ξερω πολλους που εχουν κινητα android των 300+ ευρω και μια χαρα lag τρωνε!! Ενας απο αυτους ειμαι και εγω! Στα 100-150 ευρω οχι απλα τρωνε lag, παγωνουν εντελως κιολας και δεν πατιεται τιποτα!
fatsas1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ξερω πολλους που εχουν κινητα android των 300+ ευρω και μια χαρα lag τρωνε!! Ενας απο αυτους ειμαι και εγω! Στα 100-150 ευρω οχι απλα τρωνε lag, παγωνουν εντελως κιολας και δεν πατιεται τιποτα! Κατι προφανως δεν κανουν καλα.Δεν γινεται ρε φιλε το δικο μου να μην κολλαει,οπως και αλλων εδω μεσα.. Ναι,αυτα που κανουν 100-150 ευρω δεν ανοιγουν καν.Τρωνε lag πριν βαλεις το pin ακομα...
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κατι προφανως δεν κανουν καλα.Δεν γινεται ρε φιλε το δικο μου να μην κολλαει,οπως και αλλων εδω μεσα.. Ναι,αυτα που κανουν 100-150 ευρω δεν ανοιγουν καν.Τρωνε lag πριν βαλεις το pin ακομα... Οταν ειναι του κουτιου ναι εννοειται δεν τρωνε lag! Θα μου πεις μετα απο κανα 6-7 μηνες χρησης που θα εχει υπαρξει φθορα!
fatsas1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Οταν ειναι του κουτιου ναι εννοειται δεν τρωνε lag! Θα μου πεις μετα απο κανα 6-7 μηνες χρησης που θα εχει υπαρξει φθορα! Αναφερω και εγω και το αλλο παιδι ποσο καιρο εχουμε τα κινητα μας και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.Και το s3 που εχει ο κολλητος μου εδω και 1,5 χρονο περιπου δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα.
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αναφερω και εγω και το αλλο παιδι ποσο καιρο εχουμε τα κινητα μας και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.Και το s3 που εχει ο κολλητος μου εδω και 1,5 χρονο περιπου δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα. Δεν ειπα οτι θα παθουν κατι τα κινητα αλλα εστω και λιγο lag δεν παιζει να μην εχετε!
fatsas1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει αυτο που κανεις..Πραγματικα.. ΟΧΙ δεν εχουμε φιλε μου.. Σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει κατι ελαχιστο οταν τρεχουν συγχρωνως αρκετες εφαρμογες.Οπως εξαλλου lag εχει και το 4/4s ακομα και το 5 με το ios7 σε περιπτωσεις. 1
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει αυτο που κανεις..Πραγματικα.. ΟΧΙ δεν εχουμε φιλε μου.. Σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει κατι ελαχιστο οταν τρεχουν συγχρωνως αρκετες εφαρμογες.Οπως εξαλλου lag εχει και το 4/4s ακομα και το 5 με το ios7 σε περιπτωσεις. 4 και 4s εννοειται εχουν lag με το ios 7 δεν ειπα τ αντιθετο! Το s3 και s4 παντως σιγουρα εχουν περισοοτερο απο ενα 5αρι με ios 7 ! Και δεν κανω τιποτα και απορω που δεν μπορειτε να το αποδεχτειτε! Το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια πανω απο 30 φορες σε τετοια κινητα! Δεν λεω οτι τα iphone δεν θα κανουν αλλα σιγουρα πολυ λιγοτερο!
Grey Warden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Φτανει με το σαπιομηλο, ασχοληθειτε με τπτ συγχρονο.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Και αλλο ενα θεμα ios vs android εφτασε στο τελος του. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις