stevenosfp1999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχεις Xperia p με jelly bean και δεν lagαρει;;; Χολι σιτ!!! Sent from my Xperia P using Insomnia Δεν είπα ότι δεν έχει κάποια λίγα lags όπως πχ καμία φορά μετά από πολύ browsing και με ανοικτές πολλές εφαρμογές από πίσω να κολλήσει λίγο στο μενού για κάνα δύο δευτερόλεπτα.Όλα τα κινητά έχουν κάποια ψιλό lags,αλλά κάποια που διαβάζω πχ το android κολλάει κάθε μέρα πάρα πολύ και θέλει restart κτλ δεν έχω. Σιγά άμα δεν αφήνεις πολλές φορές εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και κατεβάσεις και έναν task killer(μην ακούς αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζονται γιατί το android έχει ενσωματωμένο μετά την ics ή ότι δεν κάνει δουλειά ΚΆΝΕΙ). Φιλικά πάντα.Επίσης θεωρώ λάθος τρόπο σύγκρίσεις το πόσο smooth είναι στο menu.Με αυτή τη λογική δηλαδή και το lumia 520 είναι συγκρίσιμο με το iPhone.Είναι τελείως διαφορετικά κινητά με διαφορετικές δυνατότητες.Το galaxy s4 και το g2 υπερέχουν σε όλους τους τομείς απτό 4s όπως browsing gaming αλλά και hardware όπως οθόνη κτλ. Φίλε έχω πολύ μεγάλες γνώσεις Απο κινητά και ξέρω. Του έχω αλλάξει τα φώτα Απο τότε που το πήρα. Μόνο ρουτ δεν του εχω κάνει. Πλάκα πλάκα Απο τον Απρίλιο που έβαλα jb μέχρι τώρα έχει στρώσει πάρα πολύ. Το bug που με ενοχλεί περισσότερο είναι το bug του άλμπουμ που η σονυ που κυριολεκτικά τα ξύνει ακόμα δεν το έχει φτιάξει. Έχω cleaner master και το κουμπάκι για την εκκαθάριση της ραμ έχει ψιλοπαρει φωτιά.Edit: φιλικά πάντα :ΡSent from my Xperia P using Insomnia
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Φίλε έχω πολύ μεγάλες γνώσεις Απο κινητά και ξέρω. Του έχω αλλάξει τα φώτα Απο τότε που το πήρα. Μόνο ρουτ δεν του εχω κάνει. Πλάκα πλάκα Απο τον Απρίλιο που έβαλα jb μέχρι τώρα έχει στρώσει πάρα πολύ. Το bug που με ενοχλεί περισσότερο είναι το bug του άλμπουμ που η σονυ που κυριολεκτικά τα ξύνει ακόμα δεν το έχει φτιάξει. Έχω cleaner master και το κουμπάκι για την εκκαθάριση της ραμ έχει ψιλοπαρει φωτιά.Edit: φιλικά πάντα :ΡSent from my Xperia P using Insomnia περνα του μια custom rom να ησυχασεις, το ui της sony ειναι σουπερ βαρυ 1
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε αφου τα android δεν lagαρουν!!! χα0χα0χ0α0χα0χ0α0 Χαοχαοχαο boy ειπα για high end συσκευες και οχι για Xperia P...χαοχαοχαοχαο γελαστε ρε παιδια
TheLordOne Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χαοχαοχαο boy ειπα για high end συσκευες και οχι για Xperia P...χαοχαοχαοχαο γελαστε ρε παιδια Σου αρεσουν τα boys και ολα τα συνθετικα της λεξης μιας και την χρησιμοποιεις συχνα! Εγω ειπα γενικα για android οποτε γελασες εσυ boy μου αρκει!
michalisv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Φίλε έχω πολύ μεγάλες γνώσεις Απο κινητά και ξέρω. Του έχω αλλάξει τα φώτα Απο τότε που το πήρα. Μόνο ρουτ δεν του εχω κάνει. Πλάκα πλάκα Απο τον Απρίλιο που έβαλα jb μέχρι τώρα έχει στρώσει πάρα πολύ. Το bug που με ενοχλεί περισσότερο είναι το bug του άλμπουμ που η σονυ που κυριολεκτικά τα ξύνει ακόμα δεν το έχει φτιάξει. Έχω cleaner master και το κουμπάκι για την εκκαθάριση της ραμ έχει ψιλοπαρει φωτιά.Edit: φιλικά πάντα :ΡSent from my Xperia P using InsomniaΓια το album πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-Όλα-άλμπουμ-εκκαθάριση δεδομένων και μετά κάνε επανεκκίνηση και είναι έτοιμο.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σου αρεσουν τα boys και ολα τα συνθετικα της λεξης μιας και την χρησιμοποιεις συχνα! Εγω ειπα γενικα για android οποτε γελασες εσυ boy μου αρκει! Φυσικα τωρα που μας τελειωσαν τα επειχηρηματα θα πιαστουμε απο οπου να 'ναι για να θιξουμε τον αλλον.BB φιλε δεν ασχολουμε αλλο...
stevenosfp1999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Φίλε έχω πολύ μεγάλες γνώσεις Απο κινητά και ξέρω. Του έχω αλλάξει τα φώτα Απο τότε που το πήρα. Μόνο ρουτ δεν του εχω κάνει. Πλάκα πλάκα Απο τον Απρίλιο που έβαλα jb μέχρι τώρα έχει στρώσει πάρα πολύ. Το bug που με ενοχλεί περισσότερο είναι το bug του άλμπουμ που η σονυ που κυριολεκτικά τα ξύνει ακόμα δεν το έχει φτιάξει. Έχω cleaner master και το κουμπάκι για την εκκαθάριση της ραμ έχει ψιλοπαρει φωτιά.Edit: φιλικά πάντα :ΡSent from my Xperia P using InsomniaΓια το album πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-Όλα-άλμπουμ-εκκαθάριση δεδομένων και μετά κάνε επανεκκίνηση και είναι έτοιμο. Αυτό κάνω κάθε φορά αλλά έχει καταντήσει ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Δεν μπορουν να το βάλουν να γίνεται αυτόματα; Τόσο δύσκολο είναι;;; Δεν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει και χωρίς.Sent from my Xperia P using Insomnia
michalisv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτό κάνω κάθε φορά αλλά έχει καταντήσει ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Δεν μπορουν να το βάλουν να γίνεται αυτόματα; Τόσο δύσκολο είναι;;; Δεν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει και χωρίς.Sent from my Xperia P using Insomnia(λίγο άσχετο με το θέμα αλλά δεν πειράζει )Τι εννοείς κάθε φορά εγώ μια φορά το έκανα και δεν ξαναχαλασε.
fatsas1990 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγω του ειπα την γνωμη μου και προφανως αμα λες οτι το android δεν εχει κολληματα απλα ψευδεσαι! Δεν το παιζω ουτε πιο εμπειρος ουτε πιο μεγαλος! Απλα ετσι ειναι μεχρι στιγμης! Το να μην το αποδεχεσαι εσυ μεσα σου ειναι αλλο θεμα! Δεν σου σπαει κανενας τα νευρα σε φορουμ τεχνολογιας! Λες απλα την γνωμη σου και τελος! Απλα εσυ εισαι αγενης! Αποδεξου το και αυτο λοιπον! Case closed το παιδι πηρε G2 ΤΕΛΟΣ! Και εγω εχω το note 2 ενα χρονο με 70+ εφαρμογες και δεν εχω κανενα απολυτως lag πουθενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως,ντε και καλα πρεπει να επιβαλλουμε στην γνωμη μας και το fanboyσμο μας στον αλλον... 2
toumpak33 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ισχυει Καλυτερο το 5 και ειδικα το 5ς εγω εχω το ς3 βλακεια ειναι ολο κολαει...Αλλα βεβαα αυτο το κανουν ολες οι εταιριες για να παρεις το καινουργιο τους μοντελο..
Hawk7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και'γω το s3 εχω ενα χρονο και κατι,αλλα no problem!Κανενα Lag,εκτος οταν πας να ξεκινησεις τις κλησεις.Το γνωστο,που καποια στιγμη θα διορθωθει. Το s3,ειναι το καλυτερο samsung που βγηκε ever!Με 4,1,2 version. Τωρα πως σας κολλαει εσας,ποτε δεν μπορεσα να το καταλαβω.
ostvarivanje Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και εγω εχω το note 2 ενα χρονο με 70+ εφαρμογες και δεν εχω κανενα απολυτως lag πουθενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως,ντε και καλα πρεπει να επιβαλλουμε στην γνωμη μας και το fanboyσμο μας στον αλλον... Ισχυει Καλυτερο το 5 και ειδικα το 5ς εγω εχω το ς3 βλακεια ειναι ολο κολαει...Αλλα βεβαα αυτο το κανουν ολες οι εταιριες για να παρεις το καινουργιο τους μοντελο.. Στα παραπάνω να προσθέσω και εγώ ότι και στο Nexus 4 αλλά και στο Optimus G έχω από 205 εφαρμογές και το παραμικρό πρόβλημα πουθενά! Και τα δύο τρέχουν 4.4 με custom rom και ειδικά αυτή του G είναι από τις πρώτες 4.4 και παρόλα αυτά κανένα lag. Edit Η δεύτερη παράθεση είναι λάθος, το μήνυμα του Hawk7 ήθελα να κάνω παράθεση.
stevenosfp1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτό κάνω κάθε φορά αλλά έχει καταντήσει ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Δεν μπορουν να το βάλουν να γίνεται αυτόματα; Τόσο δύσκολο είναι;;; Δεν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει και χωρίς.Sent from my Xperia P using Insomnia(λίγο άσχετο με το θέμα αλλά δεν πειράζει )Τι εννοείς κάθε φορά εγώ μια φορά το έκανα και δεν ξαναχαλασε. Εμένα χαλάει κάθε φορά που κάνω κλείνω το κινητό... Όταν το ξανάνοιγω δεν δουλεύει :(Sent from my Xperia P using Insomnia
Demon13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Και εγω εχω το note 2 ενα χρονο με 70+ εφαρμογες και δεν εχω κανενα απολυτως lag πουθενα.. Δεν μπορω να καταλαβω πως,ντε και καλα πρεπει να επιβαλλουμε στην γνωμη μας και το fanboyσμο μας στον αλλον... Και εσύ;;;...παράξενο
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι και εγω. Και το είπα ετσι γιατι ενα παιδί πριν αναφέρθηκε στο εν λόγω κινητό που ειχε στην κατοχη του και εκείνος και δεν ειχε πρόβλημα. Που βλέπεις το παράξενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις