TheLordOne Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σταματα ρε φιλε τα fanboyλικια επιτελους να μιλησουμε σοβαρα.Εμενα το Note 2 μετα απο ενα χρονο ποτε δεν ειχε κολληματα και ουτε θα εχει xa0xa0x0a0xa ελα τωρα που δεν ειχε lag!! μου εμαθες και το fanboyλικι αλανι!! Ξερω οτι θες να υπερασπιστεις τα λεφτα που εδωσες σε android συσκευες αλλα αργα η γρηγορα θα εχεις lag!! Ειτε το θες ειτε οχι ετσι ειναι! Και αυτα στα λεει κατοχος android!
kataramenos32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 xa0xa0x0a0xa ελα τωρα που δεν ειχε lag!! μου εμαθες και το fanboyλικι αλανι!! Ξερω οτι θες να υπερασπιστεις τα λεφτα που εδωσες σε android συσκευες αλλα αργα η γρηγορα θα εχεις lag!! Ειτε το θες ειτε οχι ετσι ειναι! Και αυτα στα λεει κατοχος android! Παλι τα ιδια εχουμε παλι τα ιδια. Καθε φορα καποιος θα βρει τον τροπο να σου τα σπασει τα νευρα χωρις λογο. Ναι ρε φιλε ξερω τον ορο fanboy και ξερω επισης απο android γενικως καλυτερα απο εσενα απο οτι φαινεται. Εσκασα επισης λεφτα για 4s αν θες να ξερεις που νομιζω οτι το ανεφερα ηδη και στην τελικη μαντεψε τι υποστηριζω. Εχοντας καποτε το Galaxy S και εφοσον ηξερα ηδη απο android στο τωρινο Note 2 δεν εμεινα πανω απο ενα μηνα με στοκ ρομ γι'αυτο και δεν ξερω απο κολληματα. Το ολο σκεπτικο του να το παιξεις εμπειρος και μεγαλος κτλ δεν χρησιμευει σε τιποτα εδω περα οποτε ας σταματησει η αντιλογια εδω. Σκεψου λιγο μονο καθαρα και πες του παληκαριου που δεν εχει καμια ορεξη να μας ακουει μια σοβαρη απαντηση 2
lj23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εκλεισα σε G2 παιδια..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.. 1
TheLordOne Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παλι τα ιδια εχουμε παλι τα ιδια. Καθε φορα καποιος θα βρει τον τροπο να σου τα σπασει τα νευρα χωρις λογο. Ναι ρε φιλε ξερω τον ορο fanboy και ξερω επισης απο android γενικως καλυτερα απο εσενα απο οτι φαινεται. Εσκασα επισης λεφτα για 4s αν θες να ξερεις που νομιζω οτι το ανεφερα ηδη και στην τελικη μαντεψε τι υποστηριζω. Εχοντας καποτε το Galaxy S και εφοσον ηξερα ηδη απο android στο τωρινο Note 2 δεν εμεινα πανω απο ενα μηνα με στοκ ρομ γι'αυτο και δεν ξερω απο κολληματα. Το ολο σκεπτικο του να το παιξεις εμπειρος και μεγαλος κτλ δεν χρησιμευει σε τιποτα εδω περα οποτε ας σταματησει η αντιλογια εδω. Σκεψου λιγο μονο καθαρα και πες του παληκαριου που δεν εχει καμια ορεξη να μας ακουει μια σοβαρη απαντηση Εγω του ειπα την γνωμη μου και προφανως αμα λες οτι το android δεν εχει κολληματα απλα ψευδεσαι! Δεν το παιζω ουτε πιο εμπειρος ουτε πιο μεγαλος! Απλα ετσι ειναι μεχρι στιγμης! Το να μην το αποδεχεσαι εσυ μεσα σου ειναι αλλο θεμα! Δεν σου σπαει κανενας τα νευρα σε φορουμ τεχνολογιας! Λες απλα την γνωμη σου και τελος! Απλα εσυ εισαι αγενης! Αποδεξου το και αυτο λοιπον! Case closed το παιδι πηρε G2 ΤΕΛΟΣ!
Grey Warden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εκλεισα σε G2 παιδια..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.. Την καλύτερη επιλογή έκανες. Καλορίζικο. 1
kataramenos32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εγω του ειπα την γνωμη μου και προφανως αμα λες οτι το android δεν εχει κολληματα απλα ψευδεσαι! Δεν το παιζω ουτε πιο εμπειρος ουτε πιο μεγαλος! Απλα ετσι ειναι μεχρι στιγμης! Το να μην το αποδεχεσαι εσυ μεσα σου ειναι αλλο θεμα! Δεν σου σπαει κανενας τα νευρα σε φορουμ τεχνολογιας! Λες απλα την γνωμη σου και τελος! Απλα εσυ εισαι αγενης! Αποδεξου το και αυτο λοιπον! Case closed το παιδι πηρε G2 ΤΕΛΟΣ! Αγενεια ειναι ο ειρωνικος τονος που με αποκαλεσες "αλανι" οχι ο τροπος που σε παρακαλεσα να σοβαρευτεις.Και οχι το android στις custom rom δεν εχει κοληματα εκτος και αν βαλεις καμια σαβουρα οποτε προβλημα σου.Case Closed
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εκλεισα σε G2 παιδια..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.. Μπραβο, καλοριζικο, μολις το παρεις στα χερια σου μαθε το καλα και μετα απο κανα μηνα, root και περνας custom kernel μαζι με paranoid android rom, και εκει θα δεις μια αλλη συσκευη...
vgls35 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Οι κινεζοι ειναι το μελλον..Απλα δειτε αυτο... http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τελειωνετε το ολο θεμα περι fanboys κλπ γιατι θα γινω banboy. Mενουμε ontopic kthnxbye
michalisv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αν δεν έχει κολλήματα με stock θα πρότεινα να μην κάνεις root.Για παράδειγμα εγώ με stock στο Sony Xperia p μου είναι μια χαρά χωρίς κολλήματα ειδικά μετά το update σε 4.1.Αν Μετά από καιρό αρχίσει να μην δουλεύει πολύ καλά κανε root.Γενικά είμαι της άποψης ότι κάτι που δουλεύει καλά καλύτερα να μην το "πειράζεις".lj23 καλορίζικο το g2.Πάρα πολύ καλό κινητό 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αν δεν έχει κολλήματα με stock θα πρότεινα να μην κάνεις root.Για παράδειγμα εγώ με stock στο Sony Xperia p μου είναι μια χαρά χωρίς κολλήματα ειδικά μετά το update σε 4.1.Αν Μετά από καιρό αρχίσει να μην δουλεύει πολύ καλά κανε root.Γενικά είμαι της άποψης ότι κάτι που δουλεύει καλά καλύτερα να μην το "πειράζεις".lj23 καλορίζικο το g2.Πάρα πολύ καλό κινητό Έχεις Xperia p με jelly bean και δεν lagαρει;;; Χολι σιτ!!! Sent from my Xperia P using Insomnia 1
TheLordOne Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχεις Xperia p με jelly bean και δεν lagαρει;;; Χολι σιτ!!! Sent from my Xperia P using Insomnia Ναι ρε αφου τα android δεν lagαρουν!!! χα0χα0χ0α0χα0χ0α0
Hawk7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον,επειδη εδω μεσα λεγονται με οτι του κατεβει του καθενα(απο αποψης φαιμποισμου),τα πραγματα ειναι απλα. Το S4 δεν συγκρινεται με το 4s.Αν καποιοι βγαζουν το 4s καλυτερο του s4 σε τι;αραγε;να το κοιταξουν! Το s4 μπορει να "συγκριθει".μονο με σειρα 5 του Iphone,και παλι η συγκριση ειναι ΑΚΥΡΗ.Δυο τελειως διαφορετικα λειτουργικα,με διαφορετικες δυνατοτητες κινητα. Οσο δε,για την επιλογη που εκανε ο φιλος σε LG G2,εγω συμφωνω.Πολυ ομορφο,και με φοβερη οθονη smartphone(τα lg εχουν πολυ ζωηρες,και με φοβερες χρωματικες αποχρωσεις και αποδοσεις).Φοβερα χαρακτηριστικα και δυνατοτητες. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Προφανως και οσοι λενε οτι το iOS ειναι "lag free" λειτουργικο ενω το android ειναι πολυ laggy, εχουν σταματησει να χρησιμοποιουν το android στην εκδοση ics 4.0.4 και το iOS στην 6.1.3, οποιος κατοχος 4s δεν δει το παραμικρο lag με iOS 7 η ειναι πολυ τυχερος η πολυ στραβος, γιατι κυριολεκτικα το lag στο iOS 7 βγαζει ματι ειδικα στα 4s/4... Ακομα και στο 5 υπαρχει αρκετο lag! Μεχρι και bsod ειχε το 5s οταν χρησιμοποιουσε καποιος το pages που θεωρειται και stable προγραμμα και απολυτα συμβατο επειδη το φτιαχνει η apple! Καθε μα καθε θεμα πρεπει να καταληγει σε iOS vs Android, Apple vs The World, και δεν καταλαβαινω γιατι!!! GROW UP!!!! 1
michalisv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχεις Xperia p με jelly bean και δεν lagαρει;;; Χολι σιτ!!! Sent from my Xperia P using Insomnia Δεν είπα ότι δεν έχει κάποια λίγα lags όπως πχ καμία φορά μετά από πολύ browsing και με ανοικτές πολλές εφαρμογές από πίσω να κολλήσει λίγο στο μενού για κάνα δύο δευτερόλεπτα.Όλα τα κινητά έχουν κάποια ψιλό lags,αλλά κάποια που διαβάζω όπως πχ το android κολλάει κάθε μέρα πάρα πολύ και θέλει restart κτλ δεν έχω. Σιγά άμα δεν αφήνεις πολλές φορές εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και κατεβάσεις και έναν task killer(μην ακούς αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζονται γιατί το android έχει ενσωματωμένο μετά την ics ή ότι δεν κάνει δουλειά ΚΆΝΕΙ). Φιλικά πάντα.Επίσης θεωρώ λάθος τρόπο σύγκρίσεις το πόσο smooth είναι στο menu.Με αυτή τη λογική δηλαδή και το lumia 520 είναι συγκρίσιμο με το iPhone.Είναι τελείως διαφορετικά κινητά με διαφορετικές δυνατότητες.Το galaxy s4 και το g2 υπερέχουν σε όλους τους τομείς απτό 4s όπως browsing gaming αλλά και hardware όπως οθόνη κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις