lj23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλημερα στο φορουμ, εδω και 4 χρόνια είμαι κατοχος του iphone 3gs. κοιταζοντας στο skroutz επειδη ενδιαφερομαι για την αγορακαινουργιου κινητου σιαπιστωσα οτι τα παραπανω κινητα δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης..αντιθετως εχουν διαφορες λειτουργικες.. αν και εχω συνηθησει το ιος, μηπως πρεπει να παω στο galaxy; και κατι ακομα ..τι διαφορα εχει το i9505 απο το active; ευχαριστω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλημερα στο φορουμ, εδω και 4 χρόνια είμαι κατοχος του iphone 3gs. κοιταζοντας στο skroutz επειδη ενδιαφερομαι για την αγορακαινουργιου κινητου σιαπιστωσα οτι τα παραπανω κινητα δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης..αντιθετως εχουν διαφορες λειτουργικες.. αν και εχω συνηθησει το ιος, μηπως πρεπει να παω στο galaxy; και κατι ακομα ..τι διαφορα εχει το i9505 απο το active; ευχαριστω Το active ειναι πιο ανθεκτικο, ομως υστερει λιγο στην ποιοτητα της οθονης, λεω galaxy, δεν αξιζει τοσα λεφτα 2 χρονων hardware
kataramenos32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλημερα στο φορουμ, εδω και 4 χρόνια είμαι κατοχος του iphone 3gs. κοιταζοντας στο skroutz επειδη ενδιαφερομαι για την αγορακαινουργιου κινητου σιαπιστωσα οτι τα παραπανω κινητα δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης..αντιθετως εχουν διαφορες λειτουργικες.. αν και εχω συνηθησει το ιος, μηπως πρεπει να παω στο galaxy; και κατι ακομα ..τι διαφορα εχει το i9505 απο το active; ευχαριστω Ρωτας ακομα??!!Αμα ηταν για το 5αρι θα σου ελεγα ισως μια στο εκατομμυριο να σκεφτεις να το παρεις αλλα με τις δυνατοτητες που εχει το S4 και δεν μιλαω μονο για hardware specs,που ουτως η αλλως ξερεις οτι ειναι ανωτερα,παιρνεις το S4 με τα χιλια(για το 4s ουτε συζητηση ετσι).Για να μην παρεξηγουμαστε εχω περασει και απο iPhone και απο high end android και προτεινω απο εμπειρια και οχι σαν fanboy 1
lj23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 οποτε να παω απευθειας στο galaxy s4..υπαρχει κατι καλυτερο σ ατα τα λεφτα; 400 περιπου.. και ακομα σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το καιζερ..υπαρχει καποιο προβλημα με τετοιου ειδους καταστηματα; ειναι η 1η φορα που θα κανω αγορα σε τετοιο..
Calexako Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το HTC One είναι πολύ καλύτερο του S4 για μένα.
TheLordOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι το S4 εχει πολυ καλυτερα specs και ειναι και πιο καινουργιο κινητο και γενικα ειναι σε ολα καλυτερο αλλα ειναι android! Μετα απο κανα χρονο το πολυ θα αρχισουν τα πρωτα κολληματα αν οχι στο εξαμηνο! Το IOS ειναι πιο σταθερο! Εγω θα πηγαινα σε 4S μονο για αυτον τον λογο... 1
lj23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 το μονο που με προβληματιζει ειναι που ακουω για κολληματα στο αντροιντ..εγω με το ιος και ειδικα στο 3γς μεχρι στιγμης και μετα απο 4 χρονια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως θεμα..εκτος ελαχιστων περιπτωσεων...
TheLordOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 το μονο που με προβληματιζει ειναι που ακουω για κολληματα στο αντροιντ..εγω με το ιος και ειδικα στο 3γς μεχρι στιγμης και μετα απο 4 χρονια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως θεμα..εκτος ελαχιστων περιπτωσεων... Ισχυει! Αν ξαναδω κινητο να κολλαει θα τρελαθω! Σιγουρα 4S!!
lj23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 το 5 ξεφευγει σε τιμη...απλα εχει γινει ενας χαμος με τα samsung και γι αυτο προβληματιζομαι... απο την αλλη βολευει η μεγαύτερη οθονη αλλα και τα πολυ καλυτερη specs... καποια αλλη γνωμη;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Φιλε αν ηταν για το 5αρι οντως εκει θα το σκεφτοσουν πιο πολυ, για το 4s ομως οχι, ξερω φιλο που εχει 4s και τρωει κολλληματα με το ios 7, εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει ποτε θεματα με android!!!! Για μενα gs4 all the way... Βεβαια με λιγα παρπανω πας στον θεο των smartphones http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html
lj23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εχει διαφορα λες το lg; απλα ποτε δεν το εψαξα σαν μαρκα...ενταξει φαινεται εντυπωσιακο...αλλα δεν ξερω..
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εχει διαφορα λες το lg; απλα ποτε δεν το εψαξα σαν μαρκα...ενταξει φαινεται εντυπωσιακο...αλλα δεν ξερω.. Ειναι το καλυτερο smartphone της αγορας με διαφορα
kataramenos32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ισχυει! Αν ξαναδω κινητο να κολλαει θα τρελαθω! Σιγουρα 4S!! 4s ναι καλα.Το ειδα το συγκεκριμενο με iOS7 και μονο σταθερο που δεν ηταν.Λες σε καποιον να επιλεξει μια συσκευη του 2011 με 1Ghz επεξεργαστη και 512 RAM και μια να μην σχολιασω οθονη μονο και μονο επειδη εχει το και καλα σταθερο iOS???Ας σοβαρευτουμε λιγο παρακαλω.Μια χαρα ειναι το android και ας μην το κακολογουμε.Αν του φορτωσεις σαβουρα λογικο ειναι να κολλαει μετα απο 1 χρονο το πολυ.ΟΜΩΣ λεω με ενα απο reset και ενα wipe cache που ειναι πολυ απλα και ευκολα για τον καθενα να τα κανει,εχεις μια συσκευη του κουτιου και παλι 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παρε κανα 5αρι μεταχειρο τοτε φιλε.Εγω γουσταρω και τα anorid κτλ.Αλλα κοιταω εκτος παο τα σπεκς,τις λειτουργιες ,την ομορφια και το μεγεθος της συσκευης. Αν τωρα μου πεις για 4s η s4 ,φυσικα θα σου πω s4.Απλα να ξερεις να κοιτας και την μεταπωλητικη τους αξια,μιας και τα samsung οπως και τα lg ,μετα απο λιγο καιρο εχει πεσει η τιμη τους στο μισο[κατι που δεν συμβαινει με τα iphone]. Δες το iphone 4 3 χρονων κινητο και ακομα κανει 200 ευρω μτχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις