timoscfx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί όταν μου βγάζει το μήνυμα να πατήσω κάποιο κουμπί για να κάνω boot(format) το πληκτρολόγιο είναι νεκρό με αποτέλεσμα να μπαίνει στα windows??? Ακόμα θα θελα να μου πείτε έχω 4 giga ram και έχω και άλλα 4 που δεν τα έχω βάλει ακόμα... να τα βάλω μετά το φορματ πάνω στο pc ι πριν? και κάτι τελευταίο εφόσον πάνε όλα καλά και γίνει το φορματ τι να προσέξω από τις ενημερώσεις ώστε να μην μου βγάλει πως είναι σπασμένα τα windows. ευχαριστώ για τον χρόνο σας κάθε βοήθεια πολύτιμη.
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ακόμα θα θελα να μου πείτε έχω 4 giga ram και έχω και άλλα 4 που δεν τα έχω βάλει ακόμα... να τα βάλω μετά το φορματ πάνω στο pc ι πριν? Το ίδιο είναι,εγώ θα τα έβαζα από πριν πάντως για να μην τον ξανά ανοίγω μετά τον Η/Υ.
DarkThanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον ο υπολογιστής σου είναι πιο παλιός από το πληκτρολόγιό σου και πρέπει να το συνδέσεις σε USB 2.0 θύρα. Δοκίμασε όλες σε άλλες θύρες ή πάρε ένα που δεν είναι USB.
euaggelos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 γεια σας...θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου και δεν γνωριζω και πολλα....κατα την διαδικασια..δε δεχεται το κλειδι προιοντος...τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση...????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα