mikegad Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 με την ώρα...από τον αύγουστο κυκλοφορει το 3
Black Demis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς, η ίδια η huawei ενημερώνει πως δεν υπάρχει δυνατότητα για unlock: "Sorry that there have no bootloader unlock code for U9508 items. By default , you can do fastboot downloading for some images directly without Unlocking bootloader..". καθόλου μα καθόλου ευχάριστο αυτό...... πως τους ήρθε κάτι τέτοιο... δλδ ξεχνάς παντελώς custum kernel και οποιαδήποτε άλλη rom πέρα απο μαμά...
NoisePollution Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλή τιμή. Όντως η καλύτερη πρόταση για κάτω από 300.
melodystyle2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλή τιμή. Όντως η καλύτερη πρόταση για κάτω από 300. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Η απάντηση είναι το xaiomi m2s.
maroulisk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στο 3 παντος μια χαρα kernel εχω... 4.2.2
21century Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι δεν ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό...
TrueGamerGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Κάντε μια επαλήθευση σε ό,τι έχει να κάνει με την RAM. Νομίζω το κινητό έχει 2GB μνήμη, όχι 1 1gb στην Ελλάδα και 2gb Κίνα.Το κινητό το έχω 3 περίπου μήνες με custom rom 4.2.2 και είναι ό,τι πιο smooth είχα ποτέ ( είχα htc one x ).Αξίζει να το πάρετε αν και το θέμα developing είναι λίγο μπελάς μιας και έχει κλειδωμένο bootloader που η huawei δε μας αφήνει να ξεκλειδώσουμε αν και παρόλα αυτά υπάρχει μια κινέζικη recovery και όλα γίνονται κομπλέ.Υπάρχει μια σχετική υποστήριξη από devs με αγαπημένο μου τον SoreX . Αξίζει να το πάρει κανείς αν έχει 300€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα