Sarandis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ο αρχαίος μου yamaha rxv 350 άρχισε να κλείνει μόνος του πριν λίγο καιρό, κάνει ήχο σα να πέφτει ρελέ και ανοίγει μετά απο λίγη ώρα, παρόμοιο με αυτό το θέμα. Απο χθες πέρα απο τα παραπάνω άρχισε να περνάει ήχος και sub σα διακεκομένο pink noise και ας τον έχω στο mute και φοβάμαι μη μου κάψει τα πάντα. Σκέφτηκα μη φταίει το sub αλλά και πάλι κλείνει αν το βγάλω. Για την ακρίβεια τον άφησα μόνο με ρεύμα σε άλλη πρίζα και έκανε τα ίδια. Σπασμένες κολλήσεις ή φουσκωμένους πυκνωτές δεν είδα εκτός αν μου ξέφυγε κάτι. Tι επιλογές έχω σε αυτά τα λεφτά χωρίς να είναι απαραίτητο να φύγει όλο το budget;
graphist83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Pioneer VSX-528-K Κλασσική πρόταση σε αυτα τα λεφτά. Τίμιος και πολύ σινεμαδικος. ΥΓ. O δικός σου πάντως επισκευάζεται.
Sarandis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μετά απο test με καλώδια/ηχεία λύσιμο καθάρισμα κλπ τελικά είναι το πίσω δεξιά κανάλι. ΓΙα επισκευή το ψάχνω ακόμα, αν πάει 100+ δε λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα