giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 γεια σας.εχω εναν σκληρο σχεδον 3 χρονια χωρις να εχει γινει καποιο φορματ.τελικα αποφασισα να του κανω μεσα απο τα windows το αργο φορματ.Επειδη ηξερα οτι θα αργησει του διεκοψα το φορματ παντωντας ακυρο για να τον βαλω σε ενα καλυτερο σημειο ωστε να μμην το πειραξει καποιο.με 3 προγραμματακια μετα οπως και των windows δεν μου κανει φορματ η low level format ,μονο το γρηγορο.επισης μου λεει κατι για κατεστραμμενους τομεις με το hd sentitel και ουτε το απλο τεστ δεν μου το περναει.Τελος να πω ο σκληρος δεν κανει καποιο θορυβο ουτε καποιο προβλημα κατα την διαδικασια copy -paste αρχειων.
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ενταξει http://i40.tinypic.com/30uqyqa.png παντως ποτε δεν εεχω κανει σε αυτον καποιο τεστ η εστω να κοιταξω με καποιο προγραμμα τις επιδοσεις του γενικα
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 O δισκος είναι στα τελευταια του... αν εχεις ακομη εγγύηση κανε του ένα τεστ με το προγραμμα της κατασκευάστριας εταιρειας και αν δεν το περασει πας για rma...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Aν εχεις σημαντικα αρχεια μεσα στον δισκο κανε ΑΜΕΣΑ backup!
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 παντως δεν εχει χρησημοποιηθει πολυ ο σκληρος στα 3 χρονια.μου φενεται παραξενο του λαπτοπ ο σκληρος χρησιμοποιειται ποιο πολυ και δεν βγαλει σφαλμα πως γινεται αυτο δηλ?επισης τι ειναι το rma?
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 παντως δεν εχει χρησημοποιηθει πολυ ο σκληρος στα 3 χρονια.μου φενεται παραξενο του λαπτοπ ο σκληρος χρησιμοποιειται ποιο πολυ και δεν βγαλει σφαλμα πως γινεται αυτο δηλ?επισης τι ειναι το rma? Δεν έχεο καμια σημασεις η χρήση... η σκληροι είναι περιεργα οντα.... και μπορει ανα πασα στιγμη να σου εμφνισουν προβλημα... RMA ειναι η χρηση της εγγύησης ειτε μεσο της κατασκευαστριας ειτε μεσο του καταστηματος αγορας...
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μαλιστα.εν κανω ενα zero φορματ θα γινει τιποτα?
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μαλιστα.εν κανω ενα zero φορματ θα γινει τιποτα? Χλωμο αλλα δεν έχεις να χασεις κατι με την προσπαθεια...
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εχεις να μου προτεινεις προγραμμα?επισης με αυτες τις ενδειξεις του hd sentinel επρεπε ο σκληρος να μου κανει κολπακια?
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εχεις να μου προτεινεις προγραμμα?επισης με αυτες τις ενδειξεις του hd sentinel επρεπε ο σκληρος να μου κανει κολπακια? Οχι απαραιτητα, αλλα αργα η γρηγορα θα στα ξεκινούσε.... http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ενταξει σας ευχαριστω.Καλημερα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα