Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχει ένα perk αν δεν θυμάμαι καλά για τα explosives/νάρκες

Ναι σωστά, απλά ήταν αναβαθμισμένο perk και δεν το χα πάρει χαμπάρι

Σήμερα η Naughty Dog ανακοινώνει update στο twitch:

Join us Tuesday, 8/30 for the reveal of a new map and an update on Uncharted 4 Multiplayer

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ δυνατό, μόλις το τερμάτισα! Φανταστικές εικόνες και χαρακτήρες. Τώρα πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο παιχνίδι να μας κρατά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα το nathan drake collection κ εβαλα ν αρχισω το 4... Ειναι δυνατον να το εχουν κανει 30 fps???????? 1000 φορες γραφικα σαν το collection και 60 fps παρα αυτο το πραγμα που βλεπω μπροστα μου.........

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το nathan drake collection κ εβαλα ν αρχισω το 4... Ειναι δυνατον να το εχουν κανει 30 fps???????? 1000 φορες γραφικα σαν το collection και 60 fps παρα αυτο το πραγμα που βλεπω μπροστα μου.........

Σιγά ρε φίλε κούραση

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά ρε φίλε κούραση

Στο 10λεπτο πονεσαν τα ματια μου... πραγματικα. Να πω την αληθεια δεν προλαβε να μπει το update. Εχει καμια βελτιωση με τα update? Μιλαμε για πολυ θολουρα... Πραγματικα απορω... Ας διναν μια επιλογη τουλαχιστον να επαιζες στα 60fps αλλα σε χαμηλοτερη αναλυση... Το θεωρω απλα αστειο να βγαινει τετοιο παιχνιδι στα 30fps. Γενικα το θεωρω αστειο να βγαινει παιχνιδι σε κονσολα σε κατι λιγοτερο απο 60fps εν ετη 2016

Δημοσ.

Η θολούρα είναι λόγω του υπερβολικού motion blur που έχουν βάλει, ευτυχώς με τα updates έχει επιλογή να το κλείσεις και τελείως. Αυτά τα γραφικά μπορεί να τα βγάλει το PS4 μόνο με 30FPS, τι να κάνουμε τώρα..SP είναι, αρκεί που έδωσαν επιλογή να κλείσεις το άθλιο(Κατ' εμέ) motion blur.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...