Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 1, το έκαναν να φαίνεται μέτριο τα 2 και 3. Εγώ θυμάμαι, όντας PC gamer, ότι είχα πάρει το PS3 για να παίζω PRO και στο bundle είχε το Motorsport και το Uncharted με το οποίο δεν ασχολήθηκα παρά μόνο ένα βράδυ που είπα να το βάλω από περιέργεια. Έπαιζα τελικά κανένα 5ωρο non stop! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ψιλομετριο το ενα κυριως λογω ιδιων αντιπαλων ολη την ωρα και μικρης ποικιλιας περιοχων.Κοινως εχει λιγα πραγματα και επαναλαμβανομενα. Επισης που κολλαει το οτι σε οποιον δεν αρεσε το 1 δεν αρεσαν ουτε τα επομενα?

Eνδεχομενως να μην του αρεσει η τριλογια εγραψα, τη γνωμη μου κοινως, επειδη τα περισσοτερα ατομα που γνωριζω και δεν γουσταρουν τη σειρα δεν γουσταρουν κανενα απο τα τρια. Δεν εχω μιλησει με πολλους που να γουσταρουν Uncharted και να μην τους αρεσει το πρωτο. Εχει παρα πολλες αρετες ακομα κι αν εκτυλισσεται κυριως στο νησι για μενα, ωστε να αναγορευθει μετριο. Αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου και προτρεπω οποιονδηποτε μας διαβαζει να μη συμμεριστει απαραιτητα τη δικη σου, αλλά να λαβει υποψη του και τη δικη μου (θετικοτατη) αποψη.

• Like 1

Ψιλομετριο το ενα; Απολαυστικοτατο ακομα και σημερα θα το χαρακτηριζα. Μην ξεχναμε οτι αποτελει παραγωγη το 2008. Νομιζω οτι οποιος θεωρει μετριο το πρωτο Uncharted, ενδεχομενως να μη του αρεσει γενικοτερα η τριλογια. Παντα κατα τη γνωμη μου ετσι, εγω ειμαι οπαδος, ενω φυσικα υπαρχουν και αρκετοι πολεμιοι της σειρας..

2007 :P

• Like 1

Το 3 εχει πολύ περισσότερο δράση σε σχέση με το 4 αλλα και χειρότερα γραφικά ( και λογικό ειναι ) , γενικά μου αρέσουν και τα 2 απλα ειμαι περισσότερο προσωπικά της εξερεύνησης και λιγότερου του μπάμ μπούμ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εκεί που έπαιζα multiplayer στο Νησί, στον διάδρομο που ενώνει το πίσω με το μπροστά μέρος βλέπω μια νάρκη τελευταία στιγμή.

Φυσιολογικά πήδηξα πίσω να την αποφύγω, και την ίδια ώρα ένας τύπος από την ομάδα μου πάει και την μαζεύει.

Μου διαφεύγει κάτι?

Εκεί που έπαιζα multiplayer στο Νησί, στον διάδρομο που ενώνει το πίσω με το μπροστά μέρος βλέπω μια νάρκη τελευταία στιγμή.

Φυσιολογικά πήδηξα πίσω να την αποφύγω, και την ίδια ώρα ένας τύπος από την ομάδα μου πάει και την μαζεύει.

Μου διαφεύγει κάτι?

Πρέπει να υπάρχει ένα perk αν δεν θυμάμαι καλά για τα explosives/νάρκες

• Like 1

2007 :P

Και το Halo:CE είναι επιπέδου 2001 αλλά το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και παίζεται μέχρι σήμερα, το Diablo του 1994, το Half Life του 1998, το Transformers Armada του 2004, το Longest Journey του 1998. Ένα παιχνίδι καλοφτιαγμένο που βασίζεται σε δυνατούς μηχανισμούς παραμένει διαχρονικό όσα χρόνια κι αν περάσουν και δεν γερνάει όπως άλλα επιφανειακά games. Ίσα ίσα που οι πιο ανανεωμένοι μηχανισμοί των sequels το κάνουν να το εκτιμάς καλύτερα.

Το Uncharted 1 ήταν καλογραμμένο με ωραίους χαρακτήρες και ενδιαφέρουσα υπόθεση αλλα το gameplay του πάσχει αρκετά συγκριτικά με το 2,3 και το 4. Κακό game δεν θα το έλεγα, και το είχα παίξει στο original Ps3 αλλα δεν στέκεται διπλα στα 2/3 από την ίδια γενιά.

Πάντως ο τρόπος που κινείται γενικά ο παίχτης είναι περίεργος.Σαν να χρειάζεται βελτίωση.Η σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πχ για να ξεκολλήσει απο τον τοίχο η κάτι σκαλώματα όταν έχεις βγάλει σκοινί,προσγειώνεσαι στο έδαφος και δεν το αφήνει.Η όταν υπάρχει κάποιος συμπαίχτης η βοηθός πίσω απο τοίχο και δεν μπορείς να καλυφθείς άμεσα και χάνεις.

Συγκρίνοντας με άλλα παιχνίδια τρίτου προσώπου,πχ Metal Gear,είναι διαφορετικό.Εκεί παίρνει με την 1 την εντολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...