Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

clouko κανονισε ρε μαν να παιξουμε καμια μερα μαζι παρεακι...Σε βλεπω οταν μπαινω και οταν θυμαμαι να σε κανω Invite παντα παιζεις.... :D 

Το Σ/Κ θα σαι μεσα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

clouko κανονισε ρε μαν να παιξουμε καμια μερα μαζι παρεακι...Σε βλεπω οταν μπαινω και οταν θυμαμαι να σε κανω Invite παντα παιζεις.... :D

Το Σ/Κ θα σαι μεσα?

Λογικα ναι, συνήθως μπαίνω απογεύματα, αλλα επειδή όταν μπαίνω σε game κάθομαι στο lobby και παίζω πολλά συνεχόμενα, στείλε invite αν δεις ότι τελειώνει το game και θα κάνω accept. Ευτυχώς όταν βλέπεις ότι κάποιος παίζει μπορείς να δεις και ποσο κοντά είναι να τελειώσει το παιχνίδι :D

Μαλλον ήρθε η ώρα να το τσιμπήσω και εγω τώρα που έπεσε λιγο η τιμή τους , στο ps store εχει 33 % εκπτωση το απλο και το digital , σκέφτομαι να πάρω το απλο αλλα τι διαφορές εχεις για το digital ξέρει κανενας ? ( δεν με ενδιαφέρει το multiplayer )

Οκ ευχαριστώ πολύ το αγοράζω λοιπόν στα 40 euro ελπίζω να τα αξίζει το παιχνιδάκι :)

Τα αξιζει τα χρηματα του κυριως αν ασχοληθεις και με το multiplayer(οχι οτι το Single player απο μονο του δεν αξιζει αλλα εχει αξιολογο για το ειδος του multiplayer)

Για μενα αν εχει 40ευρω digital δεν αξιζει η τιμη αυτη γιατι βλεπω και παιζει καινουργιο στα 52ευρω.Αρα στις αγγελιες θα το βρισκεις ανετα στα 40-43ευρω περιπου.

• Like 1

Οκ ευχαριστώ πολύ το αγοράζω λοιπόν στα 40 euro ελπίζω να τα αξίζει το παιχνιδάκι :)

Καλύτερα απο αγγελία στα 35-40€.Μπορείς αργότερα να το ανταλλάξεις η να το πουλήσεις.Επίσης δεν θα χρειαστεί να το κατεβάσεις. B)

Aπό την στιγμή που έφυγε το motion blur( κατ'επιλογή) το game δείχνει και κινείται πολύ καλά. Χαίρομαι που δεν το είχα πιάσει ακόμα. Έπαιζα και τo Collection για να φρεσκάρω την μνήμη όσο αφορά την ιστορία του game.

Τα ranked ειναι τερμα αστεια, κανω τα 3 placing και οι αντιπαλη ομαδα ειναι με μαστερ και δε συμμαζευεται, επαιξα μετα με 2 φιλους (silver 3), και ξανα τα ιδια. To matchmaking ειναι απιστευτα κακο imho

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αφού τελειωσα το 4 και για να βγάλουμε τις βαρετές ημέρες για το καλοκαίρι πήρα το drake collection να παίξω και το 3 που μου έλειπε και που διαβάζω ότι είναι αρκετά καλύτερο από ιστορία και δραση

Αφού τελειωσα το 4 και για να βγάλουμε τις βαρετές ημέρες για το καλοκαίρι πήρα το drake collection να παίξω και το 3 που μου έλειπε και που διαβάζω ότι είναι αρκετά καλύτερο από ιστορία και δραση

Ναι ειναι αληθεια οτι το Uncharted 2 και 3 ειναι που εχουν διχασει το κοινο/οπαδους για το ποιο ειναι το αγαπημενο τους της σειρας.

Σιγουρα ομως το 2 εχει κερδισει αρκετους ποντους σε αυτο κυριως λογω της μεταβασης απο το ψιλο μετριο 1.

Ψιλομετριο το ενα; Απολαυστικοτατο ακομα και σημερα θα το χαρακτηριζα. Μην ξεχναμε οτι αποτελει παραγωγη το 2008. Νομιζω οτι οποιος θεωρει μετριο το πρωτο Uncharted, ενδεχομενως να μη του αρεσει γενικοτερα η τριλογια. Παντα κατα τη γνωμη μου ετσι, εγω ειμαι οπαδος, ενω φυσικα υπαρχουν και αρκετοι πολεμιοι της σειρας..

• Like 2

Ψιλομετριο το ενα; Απολαυστικοτατο ακομα και σημερα θα το χαρακτηριζα. Μην ξεχναμε οτι αποτελει παραγωγη το 2008. Νομιζω οτι οποιος θεωρει μετριο το πρωτο Uncharted, ενδεχομενως να μη του αρεσει γενικοτερα η τριλογια. Παντα κατα τη γνωμη μου ετσι, εγω ειμαι οπαδος, ενω φυσικα υπαρχουν και αρκετοι πολεμιοι της σειρας..

Ναι ψιλομετριο το ενα κυριως λογω ιδιων αντιπαλων ολη την ωρα και μικρης ποικιλιας περιοχων.Κοινως εχει λιγα πραγματα και επαναλαμβανομενα. Επισης που κολλαει το οτι σε οποιον δεν αρεσε το 1 δεν αρεσαν ουτε τα επομενα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...