Spartan117 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εχμ τα negative reviews στο metacritic δεν ισούνται όλα με 0, ο όρος χρησιμοποιείται για όλα τα reviews που είναι από την κλίμακα 0-4 λολ Ναι, και γι' αυτο ειπα 1000+ και οχι 1100+ ή 1200+. Δεν θα καθίσω να μετρήσω όλα τα user score, αλλα η πλειοψηφία των "κακών" reviews σε high profile exclusive είναι σχεδόν πάντοτε 0. Δεν είσαι βλάκας, ούτε και εγώ, οποτε ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ναι, και γι' αυτο ειπα 1000+ και οχι 1100+ ή 1200+. Δεν θα καθίσω να μετρήσω όλα τα user score, αλλα η πλειοψηφία των "κακών" reviews σε high profile exclusive είναι σχεδόν πάντοτε 0. Δεν είσαι βλάκας, ούτε και εγώ, οποτε ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα Πάλι είσαι λάθος. Απ τα 1097(δεν χρειάζεται να τα μετρήσεις το γράφει) negative reviews δεν γίνεται τα 1000+ να είναι 0, εφόσον η κλίμακα των negative είναι από 0-4. Τέσπα, ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ποιο ειναι το νοημα σε αυτα που γραφεις χαρηγκρι. Ενταξει καταλαβαμε, οτι παιχνιδι ειναι στην υπερτατη κονσολα της microsoft ειναι υπεροχο και αδικημενο. Αντιθετα, οτι κανει η sony αποτυχια και υπερεκτιμημενο. Ποσες χιλιαδες φορες ομως θα το πεις; Κουρασες πολυ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάλι είσαι λάθος. Απ τα 1097(δεν χρειάζεται να τα μετρήσεις το γράφει) negative reviews δεν γίνεται τα 1000+ να είναι 0, εφόσον η κλίμακα των negative είναι από 0-4. Τέσπα, ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα Θα σου πω μια κουβεντα φιλικα(σταματα να εισαι τοσο μονοπλευρος κατα μιας εταιριας μονο και απολαυσε τα παιχνιδια)Θα σου συνιστουσα οταν μια μερα αποκτησεις και ps4 να κατσεις να παιξεις αυτην την παιχνιδαρα(U4) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ok το τερματισα και εγω ,το game στον τεχνικο τομεα θετει τα standards ειναι υπερανω κριτικης . Αυτο ειναι και το δυνατο του σημειο ολα τα αλλα ειναι συζητησιμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το multi είναι πάντως εντυπωσιακά εθιστικό. Είπα να παίξω χτες 1/2 games και έφτασα να παίζω 3-4 ώρες κυνηγώντας τα challenges. Άμα φτιάξουν το leveling system που δεν υπάρχει με βλέπω να παίζω πολύ καιρό. Και γενικά δεν είμαι του multi σε κονσόλα οποτε μάλλον αυτό λέει κάτι για την δουλειά που κάνανε με το U4. Τελευταία φορα που έπαιζα με τέτοιο κόλλημα ήταν στο Killzone 2/Halo 3 last gen (COD δεν ακουμπάω στο multi). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγώ βρήκα χρόνο χθες και σήμερα, και το τερμάτισα! Το τέλος είναι εκπληκτικό (αν και είχα φάει spoil κατά λάθος από ένα βίντεο ). Μπορώ να υπολογίσω ποιο μπορεί να είναι το story DLC ή/και η συνέχεια/άρμεγμα της σειράς με άλλον πρωταγωνιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για τα παιδιά που τοεχουν ολοκληρώσει σε πόσες ώρες το τερματισατε? (Χονδρικα) θέλω να νοικιάσω ενα ps4 μονο και μονο για το u4 όποτε θέλω να δω αν είναι εφικτο σε 4-5 μέρες να τερμστιστει μην πλήρωνω τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για τα παιδιά που τοεχουν ολοκληρώσει σε πόσες ώρες το τερματισατε? (Χονδρικα) θέλω να νοικιάσω ενα ps4 μονο και μονο για το u4 όποτε θέλω να δω αν είναι εφικτο σε 4-5 μέρες να τερμστιστει μην πλήρωνω τσαμπα Το παιχνίδι είναι γύρω στις 15 ώρες, αν δεν το τρέχεις.. Οπότε σε 4-5 μέρες οριακά, αν παίζεις 3 ώρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εμένα μου πήρε 18 σε μεσαία δυσκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εμένα μου πήρε 18 σε μεσαία δυσκολία. Eμένα πήρε ένα 20ωρο σε μεσαία δυσκολία και εγώ, μόνο και μόνο γιατί χάζευα τα γραφικά :D . Το παραπάνω είναι, αν απλώς παίζεις... και δεν χαζεύεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ε εντάξει μια βδομάδα θα την κρατήσω την κονσόλα θα το καταφέρω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το τερμάτισα σήμερα και αφού έπαιξα όλα τα uncharted στην σειρά του τελευταίους μήνες. Το 3 που μου άρεσε πολύ είχε πιο πολύ δράση όπως είπανε πολύ , στο 4 πιο ρεαλιστικό και με πιο αργές σκηνές που πιστεύω δίνανε ακόμα πιο πολύ αξία στις έντονες. Πολύ ωραίο game μερακλίδικο και χιούμορ και ευτυχώς που απέφυγαν το μεταφυσικό στοιχείο. Τo last of us που είναι το αγαπημένο μου δεν μπορεί να συγκριθεί όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ εύστοχα ότι η φύση του ενός game είναι blockbuster σαν τον Indiana Jones που μ αρέσει πολύ αλλά δύσκολο να πάρει το oscar. Αυτό που μ αρέσει είναι ότι κάθε game μεταξύ τους δεν έχουν τρελή διαφορά. Πχ. δυο χαρακτήρες ταυτόχρονα στην σκηνή. Αλλά είναι ωραίο να δεις πόσο το έχουν εξελίξει . Anyway πολύ ωραίο game και περιμένω το dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το τερμάτισα κι εγώ. Ο,τι καλύτερο έχω παίξει. Δεν ήθελα να τελειώσει.Γραφικαρες και έχουν προσέξει πολλές λεπτομέρειες. Μου άρεσε πολύ η απόδοση του παλιού σε κτίρια κλπ και του νερού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εμένα μου πήρε 21 ώρες στo hard. Θα του έβαζα 9/10.Εξαιρετικό παιχνίδι. Νομίζω έχουν ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη που κάποιοι ψάχνουν να βρουν αρνητικά σε απίθανα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα