Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρειάστηκαν 18 chapters για να μην αντεξω το crushing και να το ρίξω στο explorer για να ηρεμήσουν τα νεύρα μου. Τερματισμό το απογευματάκι και μετα τα υπόλοιπα crushing chapters με modifiers. Dark souls και παπαριές.

Αν και έχω βγάλει όλα τα προηγούμενα games χωρίς κανένα πρόβλημα στο crushing, η έλλειψη checkpoints και το απίστευτα καλό ΑΙ μαζί με τα ελάχιστα ammo με έχουνε σκίσει. Το ασανσέρ παλεύτηκε. Το mansion παλεύτηκε. Τα caves παλεύτηκαν. Αλλα στο shipwreck ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θεώρησε καλή ιδέα το να μη μπορείς να πετάς τις grenades πίσω. Κακή φάση.

Συμφωνώ άπειρα για το crushing. Τα προηγούμενα βγήκαν χαλαρά, αυτό σου βγάζει την Παναγία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καπου εδω μολις συνειδητοποιείς τι πουλαει στο ανδρικο κοινο .. Το μονο που μας μενει μετα απο 4 Uncharted ειναι πως εμοιαζαν οι γκομενες , φτου μας

Συγνώμη,αλλά το σχόλιο σου είναι πολύ ρηχό.

και συγνώμη κιόλας που με ρώτησαν σε δεύτερο χρόνο για τις γυναίκες του παιχνιδιού και απάντησα..

Γιατί αν είδες,δεν έκανα αναφορά πουθενά για καμία.

και αν βάζεις τα πάντα σ'ένα μπλέντερ και λές τότε τι να πω..

Νομίζεις ασχολήθηκα ή ασχολούμαι με τα παιχνίδια λόγω των χαρακτήρων πως μοιάζουν..?

Πόσο μάλλον για κομπάρσων μοντέλων που δε χειρίζεσαι και απλά σε συνοδεύουν για λίγο.

Το παιχνίδι έχει να σου προσφέρει πολλά παραπάνω από φαλλοκρατικά στοιχεία που νομίζεις,και να σε κρατήσει απότι το οφθαλμόλουτρο..

Τώρα όπως σου απάντησαν,όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Η Έλεν είναι γυναίκα μου...Εχουμε κάνει εικονικό διαδικτυακό γάμο. :D

τί ατυχία..ήρθα 2ος :/

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση μιας και είμαι καινούριος στο mp του παιχνιδιού.Για να ξεκλειδώσω την προσαρμογή στα όπλα και να μην έχω μόνο τη δυνατότητα επιλογής των 5 πακέτων που έχει πριν το ξεκινημα του παιχνιδιού,θέλει να φτάσω σε συγκεκριμένο level;

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση μιας και είμαι καινούριος στο mp του παιχνιδιού.Για να ξεκλειδώσω την προσαρμογή στα όπλα και να μην έχω μόνο τη δυνατότητα επιλογής των 5 πακέτων που έχει πριν το ξεκινημα του παιχνιδιού,θέλει να φτάσω σε συγκεκριμένο level;

Πρέπει να κάνεις kills με ένα οποιοδήποτε συγκεκριμένο όπλο. Σκέψου το πρώτο όπλο ηρώων που λέει ξεκλειδώνεται στα 350 kills.. 

Παιδιά το νού σας,έκαναν μ@@@@ία στο multiplayer.Πχ έχεις ξεκλειδώσει τον Καβγατζή 2,αν επιλέξεις στο loadaout τον Καβγατζή 1 τότε δεν σε αφήνει να βάλεις πάλι το 2,θα πρέπει να ξαναμαζέψεις πόντους.Δεν ξέρω πως έγινε,μου το είπαν χθες βράδυ 3 άτομα.Μην αλλάξετε τα loadout,φτιάξτε καινούρια.

αυτό το unboxing έχει γίνει σίριαλ πχια..
Μόλις χτες βρήκα χρόνο να ανοίξω το κουτί και να κάνω τα γυρίσματα..

Αλλά πριν τις 23/6 δε θα γίνει το βίντεο.Δεν έχω χρόνο να κάνω το μιξαζ,εργασίες και εξεταστική δε με αφήνουν.

13411982_1628818477438767_10133974545084

• Like 1

Και κάπου εδώ το Uncharted 4: A Thief's End, έφτασε στο τέλος...

SPOILER ALERT ! ! !

Θα αρχίσω από τα αρνητικά του παιχνιδιού με πρώτο και κύριο το σύστημα μάχης.
Το σύστημα μάχης είναι ίσως το χειρότερο κομμάτι του Terminator, ε συγγνώμη του Uncharted 4 ήθελα να πω.
Το σύστημα κάλυψης έχει τα θέματα του και οι μάχες είναι τελείως ψεύτικες. Οι εχθροί χρειάζονται περίπου έναν γεμιστήρα από σφαίρες για να πεθάνουν (Terminators T-800), εκτός αν δεχτούν σφαίρα στο κεφάλι κάτι που χωρίς ποντίκι είναι αρκετά δύσκολο, όχι ωστόσο ακατόρθωτο. Είχα αρκετά επιτυχημένα Headshots.

Θα προτιμούσα να υπάρχει περισσότερη σαφήνεια στις μάχες σώμα με σώμα στα cutscenes. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί με περισσότερα Quick Time Events.

Όπως είναι γνωστό, τα Uncharted είναι γραμμικά (Linear) παιχνίδια. Αυτό είναι προσωπικά κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα. Σε αρκετά σημεία όμως αισθάνθηκα ότι είμαι ηθοποιός και αν δεν κάνω ακριβώς τη σκηνή όπως θέλει ο σκηνοθέτης κόβομαι. Με λίγα λόγια σε κάποια σημεία ο παίχτης βρίσκεται να έχει μία και μοναδική επιλογή.

Από τη στιγμή λοιπόν το παιχνίδι είναι γραμμικό, το σενάριο έχει τον πρώτο λόγο. Ο παίχτης χειρίζεται τον ήρωα, ουσιαστικά σε μία διαδραστική ταινία.
Η ιστορία δεν ήταν άσχημη, αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Υπήρξαν μερικές ανατροπές μεν, αναμενόμενες δε.

Αναλύοντας το σενάριο, οι συγγραφείς (Neil Druckmann και
Josh Scherr) επέλεξαν να κινηθούν πολύ κλασσικό και χιλιοφορεμένο μοτίβο. Ο πρωταγωνιστής που παρατάει τις περιπέτειες, ζει μια κανονική ζωή με τη γυναίκα του και μετά από μία τελευταία περιπέτεια, επιστρέφει σε αυτήν έχοντας κάνει παιδί λέγοντας του τα κατορθώματα του.

Το χειρότερο σημείο στην ιστορία είναι η σχέση του Nathan Drake με την Elena Fisher, τη γυναίκα του. Ο Nathan επιστρέφει στην τελευταία του περιπέτεια, κρύβοντας το από την Elena. Ο λόγος της επιστροφής του είναι για να σώσει τον αδελφό του Samuel Drake, καθώς έχει μπλέξει με την μαφία και χρειάζεται να χρήματα του χαμένου θησαυρού. Η γυναίκα του, του κάνει μία εξαιρετικά υπερβολική σκηνή και τον παρατάει. Εκείνος έχει απολογητική στάση (wtf). Πρόκειται για τη ζωή του αδελφού του! Hello!!!
Αργότερα η Elena εμφανίζεται στην περιπέτεια και βοηθάει τον Nathan. Οι διάλογοι μεταξύ τους είναι εντελώς ρηχοί. Λένε για το ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, με αφορμή τη βοήθεια που δίνει ο ένας στον άλλον σε κάποια φάση της περιπέτειας. Εκτός από αυτό πολλά chessy αμερικάνικα νοήματα παρουσιάζονται στο παιχνίδι, κάτι που χαλάει τόσο την ατμόσφαιρα όσο και την ιστορία.
Μικροαστικά, σινεμά και σπιτάκι μετά που λέει και ο Πανούσης. Μπλιάξ!

Θετικό στο Uncharted 4 είναι το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιος να έχει παίξει τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Παρόλα αυτά αν το έχει κάνει θα μπει περισσότερο μέσα στην ιστορία. Ο τρόπος που είναι στημένο το Uncharted 4 είναι τέτοιος που κάποιος μπορεί να αρχίσει να παίζει τα προηγούμενα ξεκινώντας από το τελευταίο.

Τεχνικά ο τίτλος της Naughty Dog είναι άριστος.
Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, ο ήχος ρεαλιστικός, το Voice Acting για σεμινάριο και τα Facial expressions για Oscar ερμηνείας.
Κάποιες λεπτομέρειες όπως το χτύπημα του χειριστηρίου για να ανάψει ο φακός (να κάνουν επαφή οι μπαταρίες), απογειώνουν την εμπειρία.
Αν και δεν ενοχλεί, το μόνο μελανό σημείο είναι τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι όσο πρέπει. Δεν είναι μικρό, ούτε μεγάλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που νόμιζα ότι έφτασα στο τέλος και όλο κάτι συνέβαινε και η ιστορία συνεχιζόταν.

Θα φύγω λίγο από το θέμα και να πάω λίγο στα PC. Στα PC οι Game Developers μας κοροϊδεύουν. Μας ζητάνε κάρτες γραφικών 500+€ για να έχουμε καλά γραφικά.
Το Uncharted 4, δεν θα πω ότι έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει - αν και θα μπορούσα, θα πω ότι είναι στην πρώτη πεντάδα με τα καλύτερα γραφικά τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες.
Μακάρι κάποια στιγμή να δούμε στο PC αποκλειστικούς τίτλους γραμμένους μόνο για PC όπου θα αξιοποιούν στο έπακρο το Hardware.

Κλείνοντας να πω ότι το παιχνίδι δεν με ταξίδεψε ιδιαίτερα όπως στο Tomb Raider του 2013 για παράδειγμα.
Καλός τίτλος παρόλα αυτά. Αν είναι λόγος για αγορά Playstation 4; Όχι δεν είναι. To Last of Us ωστόσο είναι... :)sssdsσδσssdsσδσ

post-115429-0-11921200-1465557648_thumb.jpg

post-115429-0-90495000-1465557649_thumb.jpg

post-115429-0-79862200-1465557650_thumb.jpg

post-115429-0-81328900-1465557651_thumb.jpg

post-115429-0-67618700-1465557652_thumb.jpg

post-115429-0-58007500-1465557653_thumb.jpg

post-115429-0-44314800-1465557654_thumb.jpg

post-115429-0-34905600-1465557655_thumb.jpg

post-115429-0-13527500-1465557656_thumb.jpg

post-115429-0-97463600-1465557656_thumb.jpg

• Like 4

Τέλος και απο μένα.

Γραφικά πάνω απο όλα στο συγκεκριμένο.

Τρελό interactive movie. 

Τα achievements αρκετά εύκολα αν ξέρεις τι κάνεις και το μόνο μου παράπονο είναι το απίστευτα cheat crushing AI. Κατα τα άλλα είχε την πιο ευφάνταστη λίστα απο όλη τη σειρά. Αρκετά fun achievements και μεγάλη ποικιλία στα objectives.

Το 2 συνεχίζει να είναι το κορυφαίο της σειράς. Αυτο ήταν ένα πολύ ωραίο κλείσιμο με άπειρο fan service.

R6AWs40.jpg

• Like 4

Τέλος και απο μένα.

Γραφικά πάνω απο όλα στο συγκεκριμένο.

Τρελό interactive movie. 

Τα achievements αρκετά εύκολα αν ξέρεις τι κάνεις και το μόνο μου παράπονο είναι το απίστευτα cheat crushing AI. Κατα τα άλλα είχε την πιο ευφάνταστη λίστα απο όλη τη σειρά. Αρκετά fun achievements και μεγάλη ποικιλία στα objectives.

Το 2 συνεχίζει να είναι το κορυφαίο της σειράς. Αυτο ήταν ένα πολύ ωραίο κλείσιμο με άπειρο fan service.

R6AWs40.jpg

Ωραιος!!!!μια απορια εχω τα trophies για το multiplayer κομματι του παιχνιδιου,ειναι ευκολα να βγουν?Επειδη στο single κομματι(μερικα ηταν αρκετα δυσκολακι για να βγουν)Με λιγα λογια μονο αυτα μου μενουν για να το κανω πλατινα και εγω.

Το παιχνιδι ειναι απλα τελειο και δεν ειναι τυχαιο που στα περισσοτερα sites ελληνικα και ξενα εχει παρει 10 στα 10.

Οποιος πιστευει οτι χρειαζωνται ποιο δυνατες κονσολες(Xbox one scorpion & ps4 neo) ας δει αυτο το παιχνιδι και δεν θα το νομιζει ποια.

• Like 1

Τα multi ειναι γελοία. Μονο τα trials θα σου φανε λιγη ώρα (γιατι ειναι αρκετα). Τα υπολοιπα ειναι εντελως basic. Απλα παρε support class και παιξε 5 games βγαζοντας οσο περισσοτερους healing sidekicks μπορεις και λογικα θα ξεκλειδωσουν ολα.

@fits

Το παιχνιδι ειναι πραγματικα πανεμορφο. Αλλα αν σκεφτείς οτι εχουν μαξαρει το ps4 και οτι περα απο τη μαδαγασκαρη ολα τα υπολοιπα ειναι αψογα σκηνοθετημενα (και περιορισμενα) set pieces, τοτε θα καταλαβεις γιατι θελουμε νεες κονσολες. Κατι που επισης θα καταλαβεις οταν παιξεις το blood and wine μαξαρισμενο σε pc.

Η naughty dog ηταν ειναι και θα ειναι η εταιρεια που κανει το καλυτερο manipulation απο την εποχη του crash. Αυτο δε μπορουν να το κανουν ολοι οι υπολοιποι και επισης δε μπορουν ολα τα παιχνιδια να ακολουθούν την rail δομη του U4.

Περα απο αυτα, ειχε ουκ ολιγα σκαλωματα και drops σε διαφορες φασεις. Αλλα τελος παντων ειναι κριμα να λεμε παπαριες στο θρεντ για ενα τοσο ομορφο παιχνιδι. Οταν η gpu του ps4 ειναι ηδη 2 γενιες πισω τοτε κανεναν δε χαλαει ενα μικρο upgrade ωστε να δουμε ενα ακομα πιο ομορφο game στο thr last of us 2.

• Like 2

Το αν εχουν μαξαρει οπως λες το ps4 δεν το ξερεις και δεν μπορεις να το ξερεις.

Περιμενε λιγο να κυκλοφορησουν και αλλα παιχνιδια απο την naughty dog π.χ. the last of us 2 και βλεπουμε.

Δεν περιμενα να πεις κατι διαφορετικο μιας και ολοι ξερουμε την αποψη σου.

Αφου σ' αρεσει αντε να αγοραζεις νεα κονσολα καθε 2-3 χρονια λοιπον λες και ειναι pc και του αναβαθμίζεις κατι.

Αλλο κονσολα, αλλο υπολογιστης.

Μια χαρα κυκλο ζωης ειχανε οι κονσολς 5-7 χρονια τωρα που το κανανε 2-3 χρονια αντε πολυ μελλοντικα να βγαζουν καθε χρονο κονσολα.

Αφου σ' αρεσει να χαλας λεφτα καθε 2-3 χρονια χαλα.

Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο που παει να γινει.

• Like 1

Δεν περιμενα να πεις κατι διαφορετικο μιας και ολοι ξερουμε την αποψη σου.

Σίγουρα όχι μιας και παίζει να είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αναφέρομαι στο ps4k

Κατα τα άλλα αν νομίζεις οτι με μια 7870 μπορείς να κρατήσεις άλλα 4 χρόνια, good for you. Η τεχνολογία εξελίσσεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...