Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και καπου εδω μολις συνειδητοποιείς τι πουλαει στο ανδρικο κοινο .. Το μονο που μας μενει μετα απο 4 Uncharted ειναι πως εμοιαζαν οι γκομενες , φτου μας

Οποιος έχει την μύγα...

Ωραία,τέλειωσα τα 3 παλιότερα uncharted σενα 4ήμερο..Γιαυτό και δεν άνοιξα ακόμα το κουτί του 4,ούτε έφτιαξα το βίντεο που ήθελα.

Μου άρεσαν!

Μου άρεσε ο drake.

Μου άρεσαν τα τοπία.

Οι θυσαυροί.

Οι ιστορίες.

Δεν είχα παίξει ποτέ ξανά κάποιο uncharted.Πλέον τον κατατάσσω στους αγαπημένους μου ήρωες.

Τα παιχνίδια μου έδιναν την αίσθηση της Λαρά,αυτή την χαμένη αίγλη που δε βλέπω να ξαναβρίσκει,ειδικά μετά το reboot.

Και κάτι από Ιντιάνα Τζόουνς.

Ένιωσα πάλι όλα τα παιδικά μου όνειρα για την αρχαιολογία και τις εξερευνήσεις.Πόσο μάλλον αυτά που διάβαζα για τον Μάρκο Πόλο.

Ελπίζω το 4 να μην είναι έτσι μικρό σαν αυτά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά από κάποιο καιρό που το τελειώσα πάντως έχω να πω ότι προσωπικά θεωρώ το 2 και το 3 καλύτερα σαν παιχνίδια.

Ναι σε γραφικά είναι έτη φωτός μπροστά, αλλά έχει παρά πολλά νεκρά σημεία. Ή δράση ακόμα και προς το τέλος έρχεται σε μικρές δόσεις με αρκετά διαστήματα που απλώς περπατάει ή σκαρφαλώνεις σε εύκολα μονοπάτια χωρίς γριφους. Επίσης αρκετά set pieces (φορτηγά πχ) υπήρχαν και στα προηγούμενα ελάχιστα αλλαγμένα. Και δεν είχε κάτι αντίστοιχο του άρματος (2) ή του πλοίου (3).

Σίγουρα πρέπει κάποιος να παίξει και τα 4 παιχνίδια. Επίσης σίγουρα αυτή τη στιγμή σαν exclusive είναι το διαμάντι του PS4. Απλά been there, done that..

• Like 1

Πολύ όμορφο το 4 και μου άρεσε που δεν είχε τέρατα και μεταφυσικές ιστορίες. Λίγο κουραστικό το τόσο πολύ σκαρφάλωμα. Η αίσθηση που μου είχαν αφήσει το 2 και το 3 ήταν λίγο διαφορετική.

• Like 1

Μετά από κάποιο καιρό που το τελειώσα πάντως έχω να πω ότι προσωπικά θεωρώ το 2 και το 3 καλύτερα σαν παιχνίδια.

Ναι σε γραφικά είναι έτη φωτός μπροστά, αλλά έχει παρά πολλά νεκρά σημεία. Ή δράση ακόμα και προς το τέλος έρχεται σε μικρές δόσεις με αρκετά διαστήματα που απλώς περπατάει ή σκαρφαλώνεις σε εύκολα μονοπάτια χωρίς γριφους. Επίσης αρκετά set pieces (φορτηγά πχ) υπήρχαν και στα προηγούμενα ελάχιστα αλλαγμένα. Και δεν είχε κάτι αντίστοιχο του άρματος (2) ή του πλοίου (3).

Σίγουρα πρέπει κάποιος να παίξει και τα 4 παιχνίδια. Επίσης σίγουρα αυτή τη στιγμή σαν exclusive είναι το διαμάντι του PS4. Απλά been there, done that..

Τα ειπες ολα φιλε!!!

Πολύ όμορφο το 4 και μου άρεσε που δεν είχε τέρατα και μεταφυσικές ιστορίες.

Χμμ... Μου κάνει εντύπωση που το διαβάζω τόσο συχνά αυτό. Προσωπικά με ξενέρωσε η απουσία μεταφυσικού στοιχείου.

Ειδικά από την στιγμή που ανακάλυψαν την Libertalia και κατάλαβαν πως κάτι έδιωξε τους κατοίκους, περίμενα πως και πως να εμφανιστεί κατί. Δυστυχώς δεν εμφανίστηκε τίποτα.

Και καπου εδω μολις συνειδητοποιείς τι πουλαει στο ανδρικο κοινο .. Το μονο που μας μενει μετα απο 4 Uncharted ειναι πως εμοιαζαν οι γκομενες , φτου μας

Προφανως και παραπανω καναμε πλακα αλλα και παλι σε τετοια παιχνιδια(οπως και στα tomb raider καλη ωρα)τι ακριβως περιμενεις να σου μεινει απο τα παιχνιδια ???Το σκαρφαλωμα ή το πιστολιδι??

Ωραίο το Multiplayer αλλά γεμάτο τεχνικά προβλήματα

Για πες τι ατέλειες η προβλήματα πρόσεξες.Εμένα μου την σπάει οτι δυσκολεύεται να ξεκολλήσει απο τον τοίχο κάποιες φορές η αν δεν είσαι κοντά στον τοίχο-κάλλυμα,η όταν είναι συμπαίχτης στον τοίχο δεν σκύβει.Γενικά η κίνηση θα ήθελα να ήταν λίγο πιο βελτιωμένη.Την βοήθεια κάμερας την έχω off απο την αρχή,μου φάνηκε πως βοηθάει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του χειρισμού.Δεν ξέρω αν βοηθάει όταν κάνεις knock out με τον γάντζο γιατί εκεί το χάνει με τις κάμερες κάποιες φορές.

Για πες τι ατέλειες η προβλήματα πρόσεξες.Εμένα μου την σπάει οτι δυσκολεύεται να ξεκολλήσει απο τον τοίχο κάποιες φορές η αν δεν είσαι κοντά στον τοίχο-κάλλυμα,η όταν είναι συμπαίχτης στον τοίχο δεν σκύβει.Γενικά η κίνηση θα ήθελα να ήταν λίγο πιο βελτιωμένη.Την βοήθεια κάμερας την έχω off απο την αρχή,μου φάνηκε πως βοηθάει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του χειρισμού.Δεν ξέρω αν βοηθάει όταν κάνεις knock out με τον γάντζο γιατί εκεί το χάνει με τις κάμερες κάποιες φορές.

Όσον αφορά το gameplay, έχει κάποια τέτοια θέματα που αναφέρεις και επίσης ο σωτήρας βοηθός μπαίνει πολλές φορές μπροστά σου. Στο τεχνικό κομμάτι κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας σπάνια σε αφήνει στο ίδιο lobby με αποτέλεσμα να περιμένεις πόση ώρα να βρεθούν παίχτες, στην καλύτερη θα μπεις σε ένα παιχνίδι από την αρχή σε μια πίστα που μπορεί να την έχεις παίξει προηγουμένως αφού δεν κρατάει μια σειρά, παρόλα αυτά πολλές φορές μπαίνω στην μέση του παιχνιδιού. Επίσης έχει αρκετές αποσυνδέσεις, να φταίει η γραμμή μου δεν νομίζω με κανένα άλλο παιχνίδι οnline τουλάχιστον σε αυτά που παίζω δεν είχα τέτοια προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το gameplay, έχει κάποια τέτοια θέματα που αναφέρεις και επίσης ο σωτήρας βοηθός μπαίνει πολλές φορές μπροστά σου. Στο τεχνικό κομμάτι κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας σπάνια σε αφήνει στο ίδιο lobby με αποτέλεσμα να περιμένεις πόση ώρα να βρεθούν παίχτες, στην καλύτερη θα μπεις σε ένα παιχνίδι από την αρχή σε μια πίστα που μπορεί να την έχεις παίξει προηγουμένως αφού δεν κρατάει μια σειρά, παρόλα αυτά πολλές φορές μπαίνω στην μέση του παιχνιδιού. Επίσης έχει αρκετές αποσυνδέσεις, να φταίει η γραμμή μου δεν νομίζω με κανένα άλλο παιχνίδι οnline τουλάχιστον σε αυτά που παίζω δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Οντως ο βοηθός μπαίνει μπροστά σου,γιατί ο ρόλος του είναι να είναι κοντά σου για revive.Με τους άλλους βοηθούς δεν συμβαίνει αυτό.Οταν τελειώνει ο αγώνας ψάχνει για άλλους παίχτες γιατί συνήθως οι αντίπαλοι είναι πεντάδα sguad και αν ο host παραιτηθεί τότε βγαίνουν όλοι,αλλιώς παίζεις με τους ίδιους πάλι και πάλι. Το σπαστικό είναι πως εκεί που έχει βρεί παίχτες 8-10 αντί να αρχίσει το παιχνίδι ξαναψάχνει απο την αρχή.

Edit:Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις.Ισως έχει πρόβλημα η γραμμή σου.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε μεχρι στιγμης οσο για τον βοηθο ναι οντως ειναι λιγο σπαστικο αυτο το κομματι ..Ποση ωρα θες για να μπεις σε lobby ???

Χρειάστηκαν 18 chapters για να μην αντεξω το crushing και να το ρίξω στο explorer για να ηρεμήσουν τα νεύρα μου. Τερματισμό το απογευματάκι και μετα τα υπόλοιπα crushing chapters με modifiers. Dark souls και παπαριές.

Αν και έχω βγάλει όλα τα προηγούμενα games χωρίς κανένα πρόβλημα στο crushing, η έλλειψη checkpoints και το απίστευτα καλό ΑΙ μαζί με τα ελάχιστα ammo με έχουνε σκίσει. Το ασανσέρ παλεύτηκε. Το mansion παλεύτηκε. Τα caves παλεύτηκαν. Αλλα στο shipwreck ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θεώρησε καλή ιδέα το να μη μπορείς να πετάς τις grenades πίσω. Κακή φάση.

Για το game μέχρι τώρα έχω κατα βάση θετικά πράγματα να πώ, αν και πράγματι έχει ΠΑΡΑ πολύ αργή αρχή.

• Like 2

προσθεστε με ρε παιδες για multi... ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βρισκω χρονο για το Multi του.To καρα-γουσταρω. οποιος θελει add : vag2008patrik85

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...