AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Οι συλλεκτικές δεν δίνουν κάτι χρήσιμο,μόνο skins για τα όπλα και κάποιες στολές.Μόνο η Deluxe edition δίνει το triple pack που έχει μέσα έξτρα περιεχόμενο για το campaign. Αν σου αρέσει το steelbook,το artbook και η εξωτερική θήκη πάρε την Special Edition.Η Collector's δεν αξίζει,εκτός αν έχει μεγαλύτερη ζήτηση αργότερα.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Οι συλλεκτικές δεν δίνουν κάτι χρήσιμο,μόνο skins για τα όπλα και κάποιες στολές.Μόνο η Deluxe edition δίνει το triple pack που έχει μέσα έξτρα περιεχόμενο για το campaign. Αν σου αρέσει το steelbook,το artbook και η εξωτερική θήκη πάρε την Special Edition.Η Collector's δεν αξίζει,εκτός αν έχει μεγαλύτερη ζήτηση αργότερα. http://www.unchartedthegame.com/en-us/purchase εσυ λες για την digital deluxe που έχει τα 3 έξτρα για το SP κομμάτι..δε το θέλω digital όμως.. Σε retail δεν υπάρχει..
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 εμένα η 1η και τελευταία θα ναι.. Έτσι για να πουλάω μούρη,γιατί ως γνωστών αν δε πάρεις κολεκτορζ δεν είσαι καλός gamer,εε δε μπορούσα να το αφήσω να πέσει κάτω αυτό,μιας και έχω και κονσόλα τώρα θα κάνει παρέα δίπλα από τα decks του w3 Κοιταξε να δεις το γεγονος οτι εγω προσωπικα δεν ειμαι υπερ των περισσοτερων collectors edition(πιο πολυ γιατι στα περισσοτερα παιχνιδια δεν ασχολεισαι μαζι τους για πολυ καιρο ειτε δεν περιλαμβανουν αρκετες απο αυτες το season pass και αρα μιλαμε και για επιπλεον χρηματα)δεν σημαινει οτι θα πω σε καποιον που ενδιαφερεται να μην τις παρει. Απλα σε περιπτωσεις οπως το Uncharted(που δεν εχει και season pass)ειμαι περισσοτερο υπερ του να αγορασει καποιος την Collector αν ασχοληθει και με το multiplayer κομματι(εννοειται να του αρεσει κιολας οχι με το ζορι)γιατι ετσι θα αφιερωσει μπολικες ωρες στο παιχνιδι και αρα θα πιασουν(καπως)τοπο και τα παραπανω λεφτα εκτως της συλλογης σε Artbook,φιγουρα,steelbook κλπ Οσον αφορα το Witcher που αναφερεις,οι limited εκδοσεις των Dlc απο μονες τους(οπως και το ολο πακεταρισμα)αν τα βαλεις διπλα διπλα μαζι με την αρχικη κουτατη συσκευασια(για day one αγορα εδινε σε καποια καταστηματα και δωρεαν Steelbook) κανουν το παιχνιδι να μοιαζει με Collector αλλων παιχνιδιων(βγαζουμε εκτως το γεγονος οτι το παιχνιδι σου βγαζει και παρα πολλες ωρες ποιοτικου παιχνιδιου και τα χρηματα του τα βγαζει ουτως ή αλλως),και οπως εχω πει και στο αντιστοιχο για αυτο θεμα εχει παραδειγμα προς μιμηση την πωληση των Dlc σε φυσικη μορφη σε αντιθεση με τις περισσοτερες(αν οχι ολες)τις αλλες εταιριες. Για να μην το τραβαω και αλλο το κατεβατο και κουραζω παραπανω απο οσο πρεπει(συγνωμη στα υπολοιπα παιδια για το wall of text )την Collector μονο και μονο επειδη θα σου αρεσει το παιχνιδι,δεν θα την μετανιωσεις και φυσικα ουτε θα βγεις και χαμενος οικονομικα αφου ακομα και αν θες να την πουλησεις αργοτερα μαζι με το παιχνιδι(για διαφορους λογους)παλι θα πιασει αρκετα χρηματα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σήμερα έπαιξα multiplayer πολλές ώρες παρέα με Ελληνες.Είναι εθιστικό και απο τα λίγα multiplayer που δεν με νευριάζει. Εχει 1 μειονέκτημα όμως.Οταν είσαι καλυμμένος πίσω απο τοίχο,για να αλλάξεις όπλο πρέπει να ζουμάρεις και να πατήσεις τετράγωνο με αποτέλεσμα να μένεις ακάλυπτος.Μεγάλο fail.
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αγόρασε κανείς την collectors edition? Αξίζει στα 118 που την βρίσκω; (αν και καμία κολεκτορζ δεν αξίζει στα λεφτά που την δίνουν) Το αγαλματάκι είναι μεν επιβλητικό από θέμα μεγέθους αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την τιμή. Μέχρι και του arkham city το άγαλμα του batman μου αρέσει περισσότερο και ας είναι το 1/5 σε μέγεθος . Αν αγόραζα σήμερα κάποια έκδοση θα ήταν η special edition. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το αγαλματάκι είναι μεν επιβλητικό από θέμα μεγέθους αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την τιμή. Μέχρι και του arkham city το άγαλμα του batman μου αρέσει περισσότερο και ας είναι το 1/5 σε μέγεθος . Αν αγόραζα σήμερα κάποια έκδοση θα ήταν η special edition. φαγγλε πάει την πήρα πχια.. και έτσι να είναι πιο καλά,για να μπορώ να λέω ότι δεν αξίζουν μια οι συλλεκτικές! και να κράζω ελευθέρα και με το δίκιο μου!
dimyok Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ξερω για collectors edition και multi Dlc αλλα η απλη εκδοση που πηρα ειναι οτι πιο προσεγμενο εχω δει ποτε .Αξιζε τα λεφτα της. 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 1.O5.016 patch update http://www.unchartedthegame.com/wiki/patch-1-05-016
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 έφτασε #UNCHARTED4 A thief's endLibertalia Collectors Edition λέω να κάνω και ένα unboxing έτσι για το YOLO της υπόθεσης. τώρα μένει να τελειώσω τα 3 προηγούμενα παιχνίδια μέχρι να το πιάσω αυτό 8
takisdemi Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά όλα άψογα και τέλεια όπως είπαμε. Σήμερα διαπίστωσα, μια "ατέλεια" να το πω. Κάτω από τον καθεδρικό ναό πυροβόλησα ένα ποντίκι αλλά μάλλον φορουσε αλεξίσφαιρο ☺.Μου έκανε εντύπωση ότι δεν σκοτωνοτανε γιατί το παιχνίδι έχει καταστροφικό περιβάλλον. Παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι απίστευτο! Ίσως από τα καλύτερα που έχω παίξει!
keropi Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 το τελείωσα και εγώ , με ξενέρωσε όμως που δεν είχε κάτι παραφυσικό - περίμενα ζομπι-πειρατές, κάποια κατάρα , κάτι τέτοιο σαν τα προηγούμενα... οι devs επέλεξαν την πραγματικότητα αυτή τη φορά 1
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Θα ήταν καλύτερο αν είχε γρίφους.Εγώ το έχω παρατήσει κάπου στο κεφάλαιο 7 γιατί δεν έχω πολύ χρόνο και όποτε μπορώ παίζω multiplayer.Και το έχω Day 1.Παίζω και άλλα παιχνίδια όμως.
nteminio Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιχνιδαρα σε ολα αλλα εχω την εντυπωση οτι σε σχεση με τα προηγουμενα εχει λιγοτερη δραση και περισσοτερο σκαρφαλωμα - ψαξιμο.
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το τερματισα και εγω σημερα(ενα 20ωρο μου πηγε στο hard)τρομερο παιχνιδι.Τωρα παμε για crusing επιπεδο.
kostiger Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιχνιδαρα σε ολα αλλα εχω την εντυπωση οτι σε σχεση με τα προηγουμενα εχει λιγοτερη δραση και περισσοτερο σκαρφαλωμα - ψαξιμο. Ετσι ειναι, ωστοσο εγω την ειδα με καλο ματι αυτη την αλλαγη. Εχει και πολυ καλυτερη γραφη, λογω της εμπλοκης της ομαδας του Last of Us..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα