Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερωτηση μιας και δεν το εχω βγαλει ακομα ολο το παιχνιδι(το ειχα παιξει/δει σε φιλο μου ενα μερος του δεν το εχω παιξει ακομα ολο μονος μου απο την αρχη μεχρι το τελος)αλλα το ''auto aim''για ποιο καταραμενο λογο το βαλανε στο παιχνιδι.Ειναι κατι που μου προκαλεσε κακη εντυπωση σε σχεση με τα προηγουμενα.

Για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσ.

Το παίζω σε αργό ρυθμό,σταματάω συχνά και αποθηκεύω στιγμιότυπα, πραγματικά δε θέλω να τελειώσει αυτό το παιχνίδι γιατί ξέρω ότι θα περιμένω πάρα πολύ καιρό για κάτι αντίστοιχο.

Μπράβο και ξανά μπράβο στην εταιρεία!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι 9/10 το αμερικανομεξικανο ; Στο guild wars ειχε δωσει 10/10 τι εγινε δεν του εκανε δωρακια η Naughty Dog ;

10/10  εξαιρετικο το 4 δειχνει την δουλεια που εχουν κανει .

Δημοσ.

Αγόρασε κανείς την collectors edition?

Αξίζει στα 118 που την βρίσκω;

(αν και καμία κολεκτορζ δεν αξίζει στα λεφτά που την δίνουν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19ο κεφάλαιο έφτασα.Τελικά παρόλο που δε το χω τερματίσει ακόμα ,αυτό είναι όντως το καλύτερο uncharted που έχει βγεί στα χρονικά...

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Όχι, είναι πολλά.

από ποιά άποψη;

γιατί για μένα όλοι οι κολέκτορες μου φαίνονται πολλά χρήματα..και απλώς είπα να έπαιρνα μια να χω να λέω ότι έχω και γω μια συλλεκτική.

Η άλλη σπέσιαλ έκδηση που υπάρχει,αξίζει;

Δημοσ.

από ποιά άποψη;

γιατί για μένα όλοι οι κολέκτορες μου φαίνονται πολλά χρήματα..και απλώς είπα να έπαιρνα μια να χω να λέω ότι έχω και γω μια συλλεκτική.

Η άλλη σπέσιαλ έκδηση που υπάρχει,αξίζει;

Η συγκεκριμενη collector αξιζει μονο αν ασχοληθεις με το Multiplayer κομματι του παιχνιδιου.Ασε που η φιγουρα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη collector αξιζει μονο αν ασχοληθεις με το Multiplayer κομματι του παιχνιδιου.Ασε που η φιγουρα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.

εσύ με μεσίε δέξουμε στο PSN :P

--

ευτυχώς δεν είναι FPS..και θα την παλεύω με το gamepad..

Εννοείς από το υλικό που ναι φτιαγμένη;

Δημοσ.

εσύ με μεσίε δέξουμε στο PSN :P

--

ευτυχώς δεν είναι FPS..και θα την παλεύω με το gamepad..

Εννοείς από το υλικό που ναι φτιαγμένη;

Ναι αν δεις και σε πιο πισω σελιδες(λογικα οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι)που αναφερανε για την φιγουρα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο και σαν κατασκευη και σχεδιαστικα.

Η special edition που αναφερεις ειναι καλη περιπτωση για τα εξτρα πραγματα που προσφερει στην τιμη αυτη σε σχεση με την απλη εκδοση.

Για δες και τις δυο μαζι και κρινε :D

Δημοσ.

εγώ βέβαια βλέπω αυτόν εδώ,που τον θεωρώ τον πιο τίμιο και  έναν από τους πιο σωστούς youtuberΖ που υπάρχει..

---

καμία μα καμία κολεκρορζΖζ έκδοση δεν αξίζει τα χρήματα της,σε κανένα παιχνίδι.Μαξ 80-90 έπρεπε να κάνουν και πολλά λέω.

Δημοσ.

Τι να σου πω.Προσωπικα η φιγουρα δεν με εντυπωσιασε απο οσο την ειχα δει και απο αλλους σε unboxing και μου κανει εντυπωση που ο Francis απο πανω την θεωρει γιγαντια μιας και πανω κατω αρκετες(αν οχι οι περισσοτερες)φιγουρες εχουν πανω κατω αυτο το μεγεθος.

Τα περι collectors edition σηκωνουν μεγαλη κουβεντα κυριως απο οσυς τις αγοραζουν(εγω προσωπικα δεν εχω παρει καμια ως τωρα :P)

Δημοσ.

Τι να σου πω.Προσωπικα η φιγουρα δεν με εντυπωσιασε απο οσο την ειχα δει και απο αλλους σε unboxing και μου κανει εντυπωση που ο Francis απο πανω την θεωρει γιγαντια μιας και πανω κατω αρκετες(αν οχι οι περισσοτερες)φιγουρες εχουν πανω κατω αυτο το μεγεθος.

Τα περι collectors edition σηκωνουν μεγαλη κουβεντα κυριως απο οσυς τις αγοραζουν(εγω προσωπικα δεν εχω παρει καμια ως τωρα :P)

εμένα η 1η και τελευταία θα ναι..

Έτσι για να πουλάω μούρη,γιατί ως γνωστών αν δε πάρεις κολεκτορζ δεν είσαι καλός gamer,εε δε μπορούσα να το αφήσω να πέσει κάτω αυτό,μιας και έχω και κονσόλα τώρα :P

θα κάνει παρέα δίπλα από τα decks του w3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...