spartan29gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 2.7 million τις πρωτες 6 μερες http://blog.us.playstation.com/2016/05/23/uncharted-4-first-week-sales-surpass-2-7-million/ Sold through σε consumer και όχι σε μαγαζιά Το αξιζει και με το παραπανω(τι γραφικαρες ειναι αυτες που εχει το παιχνιδι ρε???????)εχω φτασει chapter 13 και εχω τρελαθει με αυτα που βλεπουν τα ματια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 2.7 million τις πρωτες 6 μερες http://blog.us.playstation.com/2016/05/23/uncharted-4-first-week-sales-surpass-2-7-million/ Sold through σε consumer και όχι σε μαγαζιά Πολυ μικρός αριθμός πωλήσεων δεν ειναι αυτός ο αριθμός η μου φαινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πάνθηρα μιλάμε για πωλήσεις διαστήματος μίας εβδομάδας. Δεν είναι καθόλου μικρό κατόρθωμα, πόσο μάλλον στις μέρες μας. Εγώ πάντως αν τα 2,7 μιλλούνια τα κέρδιζα στο τζόκερ μια χαρά θα ήμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το 90% των ποστς είναι για τα γραφικά του παιχνιδιού, κατά τα άλλα μόνο στο PC ασχολούνται με τα visuals.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το 90% των ποστς είναι για τα γραφικά του παιχνιδιού, κατά τα άλλα μόνο στο PC ασχολούνται με τα visuals.. Φυσικα και το 90% των ποστς ειναι για τα γραφικα. Η αληθεια να λεγεται δεν μας εχει συνηθησει το PS4 σε τετοια γραφικα. Τωρα σαν Gameplay το θεωρω το 2ο καλυτερο μετα το 2. Ο λογος για αυτο ειναι οτι εχει αρκετα νεκρα σημεια και οχι και τοσα WOW set pieces οσο το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 psycho οταν ο μεσος ορος παιχνιδιων που εχουν παρει ογδομηντα καθυστερησεις και ερχονται με ενα meh αποτελεσμα και οταν βλεπεις τον κουβα το ps4 να σου αποφερει τετοια αποτελεσματα, το μονο που κανεις ειναι να ενθουσιαστεις...Επισης , νομιζω οτι ειναι απο τα ελαχιστα που ειναι σχεδον αριστα στην παραδοση των physics ... Οποτε δε το θεωρω περιεργο που αναφερουν ολοι τα γραφικα.Αλλωστε ποιος δε θελει καλο οπτικο αποτελεσμα και συναμα καλο gameplay,scenario κλπ κλπ..Εγω ας πουμε εχω ξαφνιαστει με το οπτικο του αποτελεσμα αλλα και με ολο το συνολο.Αυτο δε σημαινει οτι δινουμε εμφαση στα γραφικα μονο.Τελος , για να μην νομιζεις οτι κανω αντιπαραθεση , απλη συζητηση ειναι , θεωρω οτι παλι μονο η naughty dog ειναι το στουντιο και σε αυτην την γενια που εκανε βηματα μπροστα σε ολο τον κλαδο και οχι μονο για τις κονσολες.Ειναι κατι για το οποιο αλλα στουντιο με μεγαλυτερο η ιδιο budget νας παραδιδουν κατι φολες...Αυτα φιλικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Παλι καλα που ορισμενα παιχνιδια οπως Killzone shadowfall(για τον πρωτο καιρο παντα),Ratchet and clank και Infamous εχουν καλυτερης αναγνωρισης και αποδοχης απο οτι στην Ελλαδα. Οχι οτι το Uncharted 4 δεν ειναι απο τωρα σιγουρο για υποψηφιο παιχνιδι της χρονιας για το 2016 μαζι με το Dark Souls 3 απλα πιο πολυ βλεπω να υπαρχει ενθουσιασμος για τις υψηλες βαθμολογιες που μαζευει και για τα γραφικα του. Ειχα αναφερθει στο αν πρεπει να χρησιμοποιουμε spoilers ή οχι στο θεμα λογω της ιστοριας αλλα οντως κυριολεκτικα τα 9/10 σχολια(και μαλιστα σε μπολικες σελιδες παρακαλω)ειναι κυριως για τα γραφικα του παιχνιδιου ειτε απο πλευρας γνωμης/αποψης ειτε απο πλευρας εικονων και μικρα gif ακια. Αρα εν μερη καλα τα λεει ο psycho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ειμαι στο 15ο κεφαλαιο ,το game σπερνει ειναι οαση για τα ματια . Η ιστορια γινεται ανετα και ταινια τοσο κινηματογραφικα δοσμενη ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etf13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλημέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι να το τσιμπήσω το game και ειμαι σίγουρος οτι θα με αποζημιώσει.Οταν τελειώσω το offline ,το multiplayer λεει τίποτα ή είναι μάπα το καρπουζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Yπαρχουμε και αρκετοι που εχουμε επαινεσει την ποιοτητα του συνολικα. Για μενα ειναι το καλυτερο και πληρεστερο Uncharted. Y.γ: Και τα γραφικα του σπερνουν οντως.. Οπου περα απο την πλακα, φυσικα και δεν ειναι μονο τα γραφικα. Ειναι τα physics, ειναι το lip sync, ειναι το art direction που ειναι στη στρατοσφαιρα. Ειναι γενικο το θεμα με αυτο το παιχνιδι και με αυτο το στουντιο βασικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλημέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι να το τσιμπήσω το game και ειμαι σίγουρος οτι θα με αποζημιώσει.Οταν τελειώσω το offline ,το multiplayer λεει τίποτα ή είναι μάπα το καρπουζι? Το single player Κομματι θα σε αποζημιωσει 1000% , το Multiplayer αν εισαι τυπος του Online , ειναι εθιστικοτατο. Εγω ειναι απο τα λιγα online Που παιζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το 90% των ποστς είναι για τα γραφικά του παιχνιδιού, κατά τα άλλα μόνο στο PC ασχολούνται με τα visuals.. Στο beyond3d που είναι και graphics forum χωρίσανε τα thread του Uncharted 4 σε δυο για να υπάρχει και συζήτηση για το game Στα του game το θεωρώ με διαφορα το καλύτερο game που έχει βγάλει η ND, όχι μονο γιατί τα encounters θυμίζουν MGSV και μπορείς να τα παίξεις με 100 διαφορετικούς τρόπους, αλλα και γιατί το gameplay του (meat and potatoes που λένε και στην ND) είναι κλάσεις ανώτερο από τα Uncharted/TLOU. Το platforming έχει βελτιωθεί σημαντικά γιατί αλλάξανε όλο το σύστημα που είχανε πριν και γενικά σαν πακέτο είναι ένα υπερβολικά καλο game που θα του έβαζα 10/10 ακόμα και αν δεν είχε τα γραφικά που έχει. Το έχω ξαναπεί και πιο πριν αλλα είναι και το καλύτερο Indiana Jones παιχνίδι στην αγορά τώρα που βάλανε και το rope. Δειτε εδω συνδυασμό με no gravity, cel-shaded, helium audio και χωρίς hud στο τελικό fight (spoilers για όσους δεν το έχουν τελειώσει) σοβαρά, don't open 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το 90% των ποστς είναι για τα γραφικά του παιχνιδιού, κατά τα άλλα μόνο στο PC ασχολούνται με τα visuals.. Συγνωμη δηλαδη με το που εφτασα σε αυτο το σημειο και ειδα αυτο το πραγμα μπροστα μου οπτικα!!!τι αλλο ηθελες να αναφερω εδω μεσα? Επιπλεον το παιχνιδι ειναι σε ολλα βελτιωμενο σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας(ιδιαιτερως στο shooting εχει ανεβει επιπεδο κατα πολυ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 έμπνευση το βίντεο για no-hud playthrough...ευκαιρία έψαχνα ???? . έχει τρελή φάση χωρίς crosshair και το επιτρέπουν και τα physics να κρίνεις που πάει η σφαίρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ερωτηση μιας και δεν το εχω βγαλει ακομα ολο το παιχνιδι(το ειχα παιξει/δει σε φιλο μου ενα μερος του δεν το εχω παιξει ακομα ολο μονος μου απο την αρχη μεχρι το τελος)αλλα το ''auto aim''για ποιο καταραμενο λογο το βαλανε στο παιχνιδι.Ειναι κατι που μου προκαλεσε κακη εντυπωση σε σχεση με τα προηγουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα