Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκινησα να παιξω το παιχνιδι που λετε και εγω σημερα ,και με το που αντικρισα αυτο το πραγμα μπροστα στα ματια μου!!!εκανα καπως ετσι. :P

shock.gif

https://www.change.org/p/washington-post-remove-the-washington-post-review-from-uncharted-4-s-metascore

Έχω πεθάνει στα γέλια, άλλο πάλι και τούτο.

Και εμεις γελαμε που λες με τα τρολς που βαζουν συνεχως μηδενικα στην παιχνιδαρα ,μπας και του ριξουν τον μεσο ορο στο metacritic.  :-D

Πάει κι αυτό!! :D

14kimud.jpg

Eιναι δυσκολη η πλατινα?(το ξερω οτι θα θελει σιγουρα 2 playthrough)αλλα να το προσπαθησω?

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις cheats για τα trophy δυσκολίας (ατελείωτες σφαίρες, bullet time, όποιο όπλο θέλεις κλπ), οπότε βοηθάει πάρα πολύ.

Τρία playthough θα χρειαστείς : ένα το κανονικό να το απολαύσεις, ένα crushing με collectables κι ένα τέρμα εύκολο για speed run κάτω απο 6 ώρες και accuracy πάνω απο 70%.

Αν θέλεις σε δύο, συνδίασε collectables με το κανονικό playthrough και ένα με speedrun+accuracy+crushing, αν και δεν το συνιστώ..

Επίσης κάνε κανένα save παραπάνω.. Καλό είναι να έχεις checkpoints να μπορείς να επιστρέψεις για κάποιο απο τα παραπάνω (speedrun/accuracy).

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις cheats για τα trophy δυσκολίας (ατελείωτες σφαίρες, bullet time, όποιο όπλο θέλεις κλπ), οπότε βοηθάει πάρα πολύ.

Τρία playthough θα χρειαστείς : ένα το κανονικό να το απολαύσεις, ένα crushing με collectables κι ένα τέρμα εύκολο για speed run κάτω απο 6 ώρες και accuracy πάνω απο 70%.

Αν θέλεις σε δύο, συνδίασε collectables με το κανονικό playthrough και ένα με speedrun+accuracy+crushing, αν και δεν το συνιστώ..

Επίσης κάνε κανένα save παραπάνω.. Καλό είναι να έχεις checkpoints να μπορείς να επιστρέψεις για κάποιο απο τα παραπάνω (speedrun/accuracy).

Υπαρχει γκλιτς για το speedrun trophy που δουλευει κανονικα και μετα απο το update 1.03(οπωτε παμε για 2 playthrough)

Δημοσ.

Ξεκινησα να παιξω το παιχνιδι που λετε και εγω σημερα ,και με το που αντικρισα αυτο το πραγμα μπροστα στα ματια μου!!!εκανα καπως ετσι. :P

shock.gif

Και εμεις γελαμε που λες με τα τρολς που βαζουν συνεχως μηδενικα στην παιχνιδαρα ,μπας και του ριξουν τον μεσο ορο στο metacritic.  :-D

Eιναι δυσκολη η πλατινα?(το ξερω οτι θα θελει σιγουρα 2 playthrough)αλλα να το προσπαθησω?

Δυσκολο δεν ειναι με την καμια το παιχνιδι αλλα θελει Online εξου και το παραπανω screenshot του John

http://www.playstationtrophies.org/forum/uncharted-4-a-thief-s-end/288925-uncharted-4-trophy-guide-roadmap.html

• Like 1
Δημοσ.

Άσε, αναγκάστηκα κι έβαλα Plus για την πλατίνα..

Τουλάχιστον θα κοιτάξω να ξεκάνω το online κομμάτι απο Killzone SF + TLoU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...