jim22479 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι να μη βγει και 5ο και 6ο και 10ο; Αμα είναι καλα ας βγαινουν... Μακαρι και να βαλουν και σεναριο με Ελλαδαρα μεσα, να γινεται ανθρωποκυνηγητο στα Αναφιωτικα κατω από την Ακροπολη και να καταληγει μεσω στοων σε καμια Πεντελη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Uncharted:Ανθρωποκυνηγητό στα Εξάρχεια-Το τέλος του Αναρχικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι να μη βγει και 5ο και 6ο και 10ο; Αμα είναι καλα ας βγαινουν... Μακαρι και να βαλουν και σεναριο με Ελλαδαρα μεσα, να γινεται ανθρωποκυνηγητο στα Αναφιωτικα κατω από την Ακροπολη και να καταληγει μεσω στοων σε καμια Πεντελη !!! Θα χάσουν το νόημα και την αξία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι να μη βγει και 5ο και 6ο και 10ο; Αμα είναι καλα ας βγαινουν... Μακαρι και να βαλουν και σεναριο με Ελλαδαρα μεσα, να γινεται ανθρωποκυνηγητο στα Αναφιωτικα κατω από την Ακροπολη και να καταληγει μεσω στοων σε καμια Πεντελη !!! All time classic http://m.gocar.gr/news/feed/17486,Video_Kinhmatografiko_kynhghto_sthn_A8hn.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 πλεον αυτο που πουλαει ειναι το brand naughty dog και οχι το brand uncharted. ιδιως μετα το last of us η sony δεν εχει κανεναν λογο να φοβαται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Θα χάσουν το νόημα και την αξία τους. Αυτο ειναι το ενα.Το αλλο ειναι οτι η εταιρια αυτη παιρνει καποια χρονια για να βγαλει τα παιχνιδια της,δεν ειναι EA/Ubisoft/activision που τα βγαζουν ετησια. Αρα ενα επομενο Uncharted σημαινει ταυτοχρονα οτι δεν θα δουμε νεο IP(ή συνεχεια του TLOU)απο το ταλαντουχο αυτο studio. Αλλωστε απο sequel δοξα το Θεο εχουμε γεμισει(ενας απο τους λογους που δεν θα εβαζα 10/10 στο Uncharted 4).Νεα ip ειναι που εχουμε αναγκη. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που και οι ιδιοι της Naughty Dog με το Last Of Us ειχαν φοβους οτι δεν θα αρεσει στο κοινο τοσο(νεο Ip φυσικα για ps3 δεδομενα). http://gamerant.com/the-last-of-us-expected-fail-102/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 TLOU2 είναι σίγουρα το επόμενο, λογικά το 2018. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με τα sequels, αρκεί να έχουν να πουν κάτι και να μην βγαίνουν κάθε χρόνο. Πάντως αν το Uncharted το αναλάβει άλλο studio, δύσκολα θα έχει την ίδια ποιότητα... βλ. Golden Abyss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το golden abyss σαν κραχτης για το psvita κ με τη bend στην αναπτυξη ηταν μια τιμια κυκλοφορια imo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Γιατί, τι είχε το Golden Abyss..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χάλια gameplay και story. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το golden abyss ήταν μετριότητα. Στα του παιχνιδιού τώρα, μετά από πολλές ώρες gaming χθες δε μου ξανακανε artifacts.Λέτε λόγω του update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_sinig Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 οι τελίτσες που αναφέρεις είναι εφέ κάπου σε έναν πύργο στις αρχές του παιχνιδιού.οι αναφορές που υπάρχουν σε ξένα forums είναι με artifacts που παρουσιάζονται μετά από λίγη ώρα που προφανώς έχουν να κάνουν με τη μεγάλη καταπόνηση της κονσόλας...Ότι Κ να ψάχνουμε το ps4 τερματίζει από την στιγμή που μπαίνει το δισκάκι.Ο ήχος Είναι ενδεικτικό ότι δουλεύει ο ανεμιστήρας Όπως πρέπει...Και Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο δουλεύει την κονσόλα στα όρια...οπότε Μόνο για την πρόληψη λίγο rest mode κάθε μισή μια ώρα... Τελικά εφέ ήτανε.. Είδα ένα βιντεάκι από walkthrough και δεν φαινότανε σε αυτό για αυτό υπέθεσα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά δεν μου το ξανά εμφάνισε πουθενά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παραμένει ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του Vita. Προσωπικά μου άρεσε και με κράτησε αρκετές ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πάντως θα το πω το παράπονο μου για τα γραφικά... πρώτον για να μην με κραξετε να πω οτι έχω παίξει στο pc μου με την 980 Witcher 3, rise of the tomb raider, metro last light κτλ. ε το uncharted 4 είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε γραφικά ! Η δουλειά που έχουν κάνει οι τύποι είναι ασύλληπτη αλλά μου την έσπασε ένα πράμα, σε πολλά σημεία του παιχνιδιού ειδικά όταν πέφτει φυσικό ή τεχνητό φως ειναι σαν να έχουν βάλει ένα χαζο φίλτρο που δημιουργεί μια ασπρίλα, δεν συμβαίνει παντού αλλά τουλάχιστον μέχρι το chapter 10 που έχω παίξει το βλέπω συχνά ειδικά σε εσωτερικούς χώρους όπως στις σπηλιές είναι ενοχλητικό αντί να υπάρχει μια σκοτεινιά βλέπεις πολλές φορές μια ασπρίλα. Εννοείται έχω τσεκάρει ρυθμίσεις tv αλλά δεν είναι εκεί το θέμα έτσι κ αλλιώς όλα τα game στην ίδια tv τα παίζω αλλά και screenshot που έχω δει απο άλλους το ίδιο είναι. Αν είχαν προσέξει λίγο αυτή την λεπτομέρεια πραγματικά θα νόμιζα οτι δεν παίζω game αλλα βλέπω ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μάλλον λες το high dynamic range lighting, που μιμείται το ανθρώπινο μάτι (π.χ. Αν είσαι σε σκοτεινό μέρος και ξαφνικά βρεθείς σε πολύ φωτεινό, εμφανίζεται αυτή η εκτυφλωτική ασπρίλα, μέχρι να προσαρμοστεί το μάτι). Δεν είναι κάτι παράξενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα