AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Κάτι που ανακάλυψα που δεν γνώριζα,νομίζω πως θα σας φανεί χρήσιμο.Τράβηξα 4-5 screensoots και μου φάνηκαν θολά.Μετά έψαξα στα settings και βρήκα 1 ρύθμιση που αλλάζει την ποιότητα της εικόνας προς το καλύτερο. Settings-Sharing and broacasts-Screenshot settings-image και επιλέγεις το Png.Η κάθε εικόνα πιάνει 2,5-3 Mb,ενώ σε Jpeg έπιανε 200-300 KB. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Yep,το ξέρουμε, αλλά καλά έκανες και το έγραψες για να το δουν και άλλοι. Αυτό είχε μπει πριν αρκετούς μήνες σε firmware update στο PS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έφαγα ένα error σήμερα και με πέταξε από το παιχνίδι..Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό σε κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ το έχω πάθει δυο φορές. Μια στο Tomb raider remastered, στο ίδιο σημείο είχε μια bug-ια, και άλλη μια στο TLOU στο mp. Θέλω κάποιος να μετρήσει θερμοκρασίες που πιάνει η κονσόλα μετά από κάποιες ωρες παίζοντας Uncharted. Καπνούς μιλάμε η κονσόλα. Δεν πειράζει, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος πλαστελινοποιησης της thermal paste.. Την κρατάμε σε κανονική μορφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έφαγα ένα error σήμερα και με πέταξε από το παιχνίδι..Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό σε κονσόλα.Στο PS3 να βλεπες σκαλώματα με Unch και Heavy Rain.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ερώτηση, με ενεργοποιημένο κάτι από τα bonus π.χ. Κάποιο render ή skin ή bullet time κλπ συνεχίζουν να τρέχουν τα trophy ;η σταματάει να σου τα δίνει Κ θέλει καινούργιο playthrough; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θέλω κάποιος να μετρήσει θερμοκρασίες που πιάνει η κονσόλα μετά από κάποιες ωρες παίζοντας Uncharted. Καπνούς μιλάμε η κονσόλα. Δεν πειράζει, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος πλαστελινοποιησης της thermal paste.. Την κρατάμε σε κανονική μορφή.. Μόνο στα μενού το κάνει και δεν είναι φυσιολογικό... Υπάρχει bug report παρακάτω, όποιος έχει θέμα με το fan (κυρίως τα launch PS4) μπαίνει εδώ με PSN login και κάνει vote αν θέλει: http://feedback.naughtydog.com/forums/363840-uncharted-4/suggestions/13821948-the-ps4-fan-goes-crazy-in-the-menus-uncapped-fram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χθες τo έκλεισα γιατί γεμισε artifacts η οθόνη. Θα μου κάψει κάνα ps4 και δεν είναι και δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χθες τo έκλεισα γιατί γεμισε artifacts η οθόνη. Θα μου κάψει κάνα ps4 και δεν είναι και δικό μου Μπορείς να ποστάρεις μια φωτό από τα artifacts; Κι εγώ αυτό φοβάμαι και δυστυχώς σταμάτησα το MP προσωρινά, παρ' όλο που μ' αρέσει πολύ... μέχρι να φτιαχτεί το θέμα με τα μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το C-Chassis δεν έχει πρόβλημα,δεν ακούγεται καν,αλλά το έχω 5 μήνες.Το παλιό που το έχω 2 χρονια+ κάνει πάλι σαν τουρμπίνα και σε άλλα παιχνίδια παρόλο που το καθάρισα πρίν κανα 8 μηνο.Πάλι καθάρισμα θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μπορείς να ποστάρεις μια φωτό από τα artifacts; Κι εγώ αυτό φοβάμαι και δυστυχώς σταμάτησα το MP προσωρινά, παρ' όλο που μ' αρέσει πολύ... μέχρι να φτιαχτεί το θέμα με τα μενού. Όταν πάω να παίξω και μου το κάνει ξανά θα ανεβασω φωτό. Να φανταστεις ότι σε κάποια φάση έβγαλε μία άσπρη γραμμή στο κέντρο αλλά έφυγε αμέσως. Το έκλεισα στα καπάκια γιατί δεν είμαι για τέτοια. Φαντασου να πάθει τίποτα και δεν είναι και δικό μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πάλι καθάρισμα θέλει. Και πως το καθαρίζεις αυτό χωρίς να χαθεί η εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το C-Chassis δεν έχει πρόβλημα,δεν ακούγεται καν,αλλά το έχω 5 μήνες.LOL! Τα αφτιά μου πήρε χθές που έπαιζα, σαν ηλεκτρική σκούπα κάνει. Μου θύμισε 60αρι PS3 πρώτης γενιάς, νομίζεις θα απογειωθεί. υγ : το έχω λιγότερο απο 5 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Kαι το δικο μου αγορασμενο ακριβως πριν απο 2 χρονια θυμιζει...Cannaveral. Αλλα οχι μονο στο Uncharted, γενικα..Να αγχωθω, τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα