mikele13- Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει; δεν νομιζω οτι γινεται κατι τετοιο.. αν δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα στο παιχνιδι,δεν μπορεις να κανεις τιποτα... το απολαμβανεις απλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_sinig Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει? Έπαιζα χθες uncharted και η οθόνη στο μαύρο χρώμα κυρίως άρχιζε να βγάζει κάτι άσπρες πυκνές τελίτσες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκόνη και καλά μέσα από το παιχνίδι, αλλά μετά που ήταν σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον έιχε γεμίσει η οθόνη από αυτές τις τελίτσες. Πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα, ξέρει κανείς τι είναι ? Κάτι σαν αυτό της εικόνας μου έβγαλε. Στα cutscenes δεν μου εμφάνιζε τελίτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει? Έπαιζα χθες uncharted και η οθόνη στο μαύρο χρώμα κυρίως άρχιζε να βγάζει κάτι άσπρες πυκνές τελίτσες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκόνη και καλά μέσα από το παιχνίδι, αλλά μετά που ήταν σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον έιχε γεμίσει η οθόνη από αυτές τις τελίτσες. Πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα, ξέρει κανείς τι είναι ? Κάτι σαν αυτό της εικόνας μου έβγαλε. Στα cutscenes δεν μου εμφάνιζε τελίτσες Οπως εγραψε καποιος πριν, μαλλον υπερθερμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει? Έπαιζα χθες uncharted και η οθόνη στο μαύρο χρώμα κυρίως άρχιζε να βγάζει κάτι άσπρες πυκνές τελίτσες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκόνη και καλά μέσα από το παιχνίδι, αλλά μετά που ήταν σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον έιχε γεμίσει η οθόνη από αυτές τις τελίτσες. Πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα, ξέρει κανείς τι είναι ? Κάτι σαν αυτό της εικόνας μου έβγαλε. Στα cutscenes δεν μου εμφάνιζε τελίτσες Πόσες ώρες έπαιζες την τελευταία βδομάδα Ps4? Ρε παιδιά λίγο λίγο να παίζετε.Θα σας καεί η κονσόλα στο τελος Btw έφτασα 5 κεφάλαιο πριν απο λίγο απο χθες το βράδυ που το ξεκίνησα.Θα κάνω ένα διάλλειμα και θα συνεχίσω σε λίγες ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_sinig Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πόσες ώρες έπαιζες την τελευταία βδομάδα Ps4? Ρε παιδιά λίγο λίγο να παίζετε.Θα σας καεί η κονσόλα στο τελος Btw έφτασα 5 κεφάλαιο πριν απο λίγο απο χθες το βράδυ που το ξεκίνησα.Θα κάνω ένα διάλλειμα και θα συνεχίσω σε λίγες ώρες Είχα να το ανοίξω κανένα μήνα, τώρα το άνοιξα που πήρα uncharted.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Edit:Κανονικό σε διάρκεια πάντως το παιχνίδι Επεξ/σία 13 Μαΐου 2016 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μικρό είναι αν είσαι κάρβουνο και δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου. Αν δουλεύεις και παίζεις λίγο κάθε μέρα μια χαρά είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 3 μέρες έκανα να το τερματίσω, πάνω από 22 ώρες στο Hard με αρκετό exploration, πάνω από τους μισούς θησαυρούς και Photo mode κάθε 3 και λίγο. Έπαιξα και λίγο MP, πολύ εθιστικό, αλλά deal breaker ο θόρυβος του fan στα menu... θα μας μείνει η κονσόλα στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μικρό είναι αν είσαι κάρβουνο και δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου. Αν δουλεύεις και παίζεις λίγο κάθε μέρα μια χαρά είναι Ε λίγο παίζω.απλά θέλω να πω οτι σε 2 ώρες μόνο έφτασα στο 5ο κεφάλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οι τελίτσες που αναφέρεις είναι εφέ κάπου σε έναν πύργο στις αρχές του παιχνιδιού.οι αναφορές που υπάρχουν σε ξένα forums είναι με artifacts που παρουσιάζονται μετά από λίγη ώρα που προφανώς έχουν να κάνουν με τη μεγάλη καταπόνηση της κονσόλας...Ότι Κ να ψάχνουμε το ps4 τερματίζει από την στιγμή που μπαίνει το δισκάκι.Ο ήχος Είναι ενδεικτικό ότι δουλεύει ο ανεμιστήρας Όπως πρέπει...Και Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο δουλεύει την κονσόλα στα όρια...οπότε Μόνο για την πρόληψη λίγο rest mode κάθε μισή μια ώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ε λίγο παίζω.απλά θέλω να πω οτι σε 2 ώρες μόνο έφτασα στο 5ο κεφάλαιο Συμφωνώ και γω..Χωρίς να παίζω πολύ έχω φτάσει στο 7.. Εκτός και αν περνάει ο χρόνος γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μικρό είναι αν είσαι κάρβουνο και δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου. Αν δουλεύεις και παίζεις λίγο κάθε μέρα μια χαρά είναι Επιτελους ενιωσε και ενας και ειπε το αυτονοητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τίγκα στα spoiler, album με 182 εικόνες που ανέβασα στο flickr: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/albums/72157665857930664 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Οκ επειδη το παιξα λιγο ακομα το παιχνιδι .το παιρνω πισω το"μικρο" ...Απλως στην αρχη περνουσαν πιο γρηγορα τα κεφαλαια. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2016 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχει πολυ platform στοιχείο το game, περισσότερο από κάθε άλλο Uncharted. It's fine by me. Απόλαυση, μέχρι τώρα. Spartan θα το δω το album σου, σιγά να μην το αφήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα