Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μπερδευτείς ; Αν ασχολείσαι με τα settings, ξέρεις και τι κάνει το καθένα. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι με motion blur μόνο, αν ζουμάρει με το όπλο, θα θολώσουν τα υπόλοιπα γύρω γύρω ; :D Αν ξέρει έστω τι σημαίνει η λέξη ''motion'' δεν θα μπερδευτεί.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα υπαρχει το libertaria στο skroutz, περιεργο νομιζα θα φυγει πιο γρηγορα κι απο το dark souls 3

Δημοσ.

Το θέμα είναι, ότι το δεύτερο δεν έχει νόημα για τρίτου-προσώπου παιχνίδι

Τι εννοείς δεν έχει νόημα στα TPS; Έτσι ήταν και το Uncharted 2.

Δεν έχει να κάνει με την κάμερα: https://www.google.gr/search?q=motion+blur&newwindow=1&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiW4eTaw9TMAhXBHpoKHcbkBGkQ_AUIBygB

Στα remastered έχει επιλογή να το κλείσεις λόγω 60fps... βέβαια δεν ξέρω αν στο MP το κλείνει μόνο του.

Δημοσ.

Ειναι ομως τουλαχιστον η διπλασια της προηγουμενης ;p Εγω παντος θα παω μαλλον για την απλη, θα πηγαινα για την limited αλλα δεν με ενδιαφερει το art book, θα το επαιρνα μονο αν ειχε steelbook+standar κουτι οπως το pes 2016 anniversary.

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Είχα δει βιντεακια στο YouTube αλλα δε είχα τρελαθεί. Τώρα που το ζω από κοντά είναι το κάτι άλλο. Είμαι στο chapter 3 και πραγματικά δεν θέλω να τελειώσει. Το μόνο που με ψιλοχαλασε λίγο είναι το motion blur γιατί δεν το έχει συνηθίσει το μάτι μου σε αλλα παιχνίδια. Κατά τα άλλα είναι απόλαυση.

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια είναι σε κάποια σημεία το motion blur σε κουράζει/ζαλίζει αρκετά, βέβαια αν δεν υπήρχε ίσως να μιλάγαμε για άλλα θέματα οπότε...framdrops/jaggies παρατηρώ σε κάποια σημεία όχι κάτι τραγικό απλά το αναφέρω γτ αρκετά reviews ανέφεραν μηδενικό φαινόμενο και στα δυο.Κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό...το shooting είναι απολαυστικό αν κ θα ήθελα παραπάνω.Όχι τόσο όσο στα προηγούμενα, αλλά παραπάνω

Δημοσ.

Πάντως αν σας εντυπωσίασε το animation του SP στα 30fps, μπείτε μια και στο MP στα taunts... έχω πάθει την πλάκα μου με το πόσο αληθοφανές είναι το animation/motion capture στα 60fps.

Η δε λεπτομέρεια των skins δεν παίζεται... άριστα shaders, υψηλό polygon count, μέχρι και subsurface scattering (περνάει φως μέσα από το δέρμα) είδα στα αυτιά των χαρακτήρων (όχι ότι θα το προσέξει αυτό κανείς εν ώρα gameplay, αλλά είναι φοβερή τέτοια προσοχή στην λεπτομέρεια). Άνετα το πιο εντυπωσιακό MP στο PS4!

• Like 1
Δημοσ.

αγορασα απο το αμερικανικο store το παιχνιδι και δεν ειδα πριν οτι δεν εχει Ελληνικα. Γινεται τιποτα τώρα; Υπάρχει κατι σαν πακετο με γλωσσες για να του περασω; 

Δημοσ.

Ήρθε η παιχνιδάρα! Άντε να παίξω και εγώ να δω άμα αυτά που λέτε ισχύουν!

imag0780zqucp.jpg

Το έκανα το αμάρτημα τελικά αλλα δεν μπορούσα να μην το έχω retail :D

Το τερμάτισα το game, 10/10 το καλύτερο game από ND και το καλύτερο game στο PS4 σίγουρα! Έχει ακόμα πολύ ζουμί με πολλά playthrough και όλα τα unlockables + Multiplayer. 18 ώρες και 47 λεπτα μου πήρε συνολικά και βρήκα 64/109 treasures.

• Like 4
Δημοσ.

Απλά είναι τίγκα στο motion blur που ο λόγος που επιλέχθηκε το πιο πιθανό είναι, για να μην φαίνονται κάποια spikes την ώρα που γυρίζεις την κάμερα. Το motion blur το κάνει να φαίνεται λίγο πιο ομαλό όλο αυτό. Ίσως να το παράκαναν. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά αν πας από game στα 60fps χωρίς motion blur στο Uncharted θα σε ενοχλήσει για τα πρώτα 5 λεπτά σίγουρα.

Δημοσ.

Να και μια βαθμολογια 4/10 για το Uncharted 4 :D

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-4-a-thiefs-end/critic-reviews

Ναι ξερω οτι ειναι οτι να ναι αλλα...ζουν αναμεσα μας  :lol:  :lol:

Και μόνο που είναι στην κατηγορία Comic Riffs λέει πολλά.

υγ : μάλλον δε του έστειλαν press kit :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...