vag.patrick Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 JohnVani18, on 11 May 2016 - 9:44 PM, said: Μόλις έφτασα Ch.6 και συνειδητοποίησα οτι πιο πολύ βλέπω cutscenes παρά να παίζω.Πολύ MGS έγινε η φάση. Και γω που ειμαι στο 8 (αρχη) το καταλαβα , αλλα το ειδα σας προλογο για το υπολοιπο επειδη ουσιαστικα περνουν κανα 3ωρο -4ωρο με χαλαρο ρυθμο το πολυ αυτα τα chapter.Το ουσιαστικο ξεκιναει απο το 6ο και μετα john 1
cpttony Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πόσες ώρες σας πήρε, να το τερματίσετε? Και μια φωτογραφία που ξέχασα να ανεβάσω χθες! 2
mikele13- Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδες αξιζει η ψηφιακη αγορα του στα 60 ευρω? Λεμε να το μοιραστουμε με εναν φιλο...απο 30 εκαστος.... 1
george14iv Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @Mikele13 πάρτο με κλειστά τα μάτια... Είναι παιχνιδαρα... 1
bedazzled Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδες αξιζει η ψηφιακη αγορα του στα 60 ευρω? Λεμε να το μοιραστουμε με εναν φιλο...απο 30 εκαστος.... Με gamesharing φυσικά και αξίζει το ψηφιακό... θα πρότεινα να δώσετε €37,5 έκαστος και να πάρετε την Deluxe, που θα έχει και το SP DLC. 2
VonLoutsos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 θα απαντήσω στον εαυτό μου, όντως ήρθε email από το Πλαίσιο με τους 2 κωδικούς των bonus Πόσο σου άργησε να σου έρθει το mail? Γιατί από χτες δεν μου έχει έρθει κάτι
JohnVani18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγώ που είχα κάνει προπαραγγελία απο κατάστημα τρώω άκυρο για τους κωδικούς?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το πηρα και γω οκ.Φοβερό είναι μόνο που τα 30fps και το motion blur με χαλάνε λίγο Στο multiplayer αντίθετα είναι απόλαυση.Ευχαριστιέσαι 60 fps
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το motion blur είναι το πρόβλημα, αν παίζεις ώρες είναι ενοχλητικό, γυρνάς την κάμερα και θολώνουν τα πάντα λες και παίζεις FPS παιχνίδι..Που κολλάει να θολώνουν όλα σε τρίτου-προσώπου, μόνο αυτοί το ξέρουν..
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το motion blur είναι το πρόβλημα, αν παίζεις ώρες είναι ενοχλητικό, γυρνάς την κάμερα και θολώνουν τα πάντα λες και παίζεις FPS παιχνίδι..Που κολλάει να θολώνουν όλα σε τρίτου-προσώπου, μόνο αυτοί το ξέρουν.. Ειναι motion blur ή εφε τυπου depth of field; Γιατι το δευτερο δινει ενα κινηματογραφικο look που ταιριαζει πολλες φορες. Δεν το εχω παρει ακομη οποτε δεν ξερω τι απο τα δυο ισχυει.. Το motion blur ειδικα σε τριτου προσωπου μπορει να βοηθησει για καλυτερα frames, ενω αντιθετως το DoF δεν βασιζεται στην ιδια τεχνικη και στοιχιζει σε επιδοσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Γυρνάς την κάμερα και είναι λες και έχεις κατεβάσει ένα τελάρο μπύρες, σε κάλυψα ;
bedazzled Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το βάζουν για να μην φαίνεται σπαστή η κίνηση. Στα 60fps δεν χρειάζεται.
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Γυρνάς την κάμερα και είναι λες και έχεις κατεβάσει ένα τελάρο μπύρες, σε κάλυψα ; lol motion blur τοτε και το παρακαναν, λογικα για εξοικονομηση πορων.. edit :Και για να μην φαινεται σπαστη η κινηση σωστο ειδικα αν υπηρχαν αρκετα "spikes" στα fps
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το motion blur ειδικα σε τριτου προσωπου μπορει να βοηθησει για καλυτερα frames, ενω αντιθετως το DoF δεν βασιζεται στην ιδια τεχνικη και στοιχιζει σε επιδοσεις. Το DoF δεν έχει καμία σχέση με το motion blur, το ένα δίνει κινηματογραφική αίσθηση, δηλαδή εστιάζει όπως η κάμερα και θολώνει το backround ενώ το motion blur θέλει να δώσει την αίσθηση που θολώνουν τα πάντα αν γυρίσεις το κεφάλι σου απότομα. Το θέμα είναι, ότι το δεύτερο δεν έχει νόημα για τρίτου-προσώπου παιχνίδι, εκτός και αν θέλουν να δείξουν το παιχνίδι πιο smooth, και στην περίπτωση του Uncharted νομίζω ισχύει το τελευταίο. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το DoF δεν έχει καμία σχέση με το motion blur, το ένα δίνει κινηματογραφική αίσθηση, δηλαδή εστιάζει όπως η κάμερα και θολώνει το backround ενώ το motion blur θέλει να δώσει την αίσθηση που θολώνουν τα πάντα αν γυρίσεις το κεφάλι σου απότομα. Το θέμα είναι, ότι το δεύτερο δεν έχει νόημα για τρίτου-προσώπου παιχνίδι, εκτός και αν θέλουν να δείξουν το παιχνίδι πιο smooth, και στην περίπτωση του Uncharted νομίζω ισχύει το τελευταίο. Και ομως αν ρωτησεις 10 ατομα ή ζητησεις να στο διαχωρισουν,την διαφοροποιηση δεν θα την ξερουν.. ;p Αν ασχολειται καποιος με την φωτογραφια αυτα ειναι ευκολο να τα διαχωρισεις αλλιως τα μπερδευεις ευκολα. Π.χ αν κατι ειναι bokeh ή απλα θολωμα καμερας λογω διαφραγματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα