Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς τους πόντους για το multiplayer,το Heist Drake,το Snow Weapon Skin και τους 300 πόντους δεν τα δίνει στο 2ο account στο game share.Δηλαδή τα extra που δίνει η Special Edition με τον κωδικό.

Ούτε τους κωδικούς που έστειλε το Public.Οπότε στο 1 account έβαλα τον κωδικό της Special Edition και στο άλλο του Public.

Καλύτερα έτσι, γιατί στα Uncharted 2-3/TLOU MP γινόταν πανηγύρι από double accounts, οπότε ευκαιρία να σοβαρευτούν μερικοί (δεν λέω για σένα) και να παίζουν από ένα σταθερό account. :)

Εννοώ ότι έμπαιναν από low level account, τάχα μου να σε παραπλανήσουν ότι είναι noobάδες και παίζανε σαν pros... κομμένα αυτά!  :devil:

Και λόγω RNG loot θα είναι πιο δύσκολο να ξεκλειδώσεις τα πάντα γρήγορα & εύκολα, οπότε κοστίζει σε χρόνο (ή χρήμα) το δεύτερο/τρίτο account...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλύτερα έτσι, γιατί στα Uncharted 2-3/TLOU MP γινόταν πανηγύρι από double accounts, οπότε ευκαιρία να σοβαρευτούν μερικοί (δεν λέω για σένα) και να παίζουν από ένα σταθερό account. :)

Εννοώ ότι έμπαιναν από low level account, τάχα μου να σε παραπλανήσουν ότι είναι noobάδες και παίζανε σαν pros... κομμένα αυτά!  :devil:

Και λόγω RNG loot θα είναι πιο δύσκολο να ξεκλειδώσεις τα πάντα γρήγορα & εύκολα, οπότε κοστίζει σε χρόνο (ή χρήμα) το δεύτερο/τρίτο account...

Ναι,όντως το κάνουν αυτό κάποιοι και σε άλλα παιχνίδια.Ισως κάποιοι να το έκαναν γιατί δεν είχαν καλά στατιστικά.

Δεν ξέρω απο'δω και στο εξής τι γίνεται με το Uncharted 4,αν πχ αγοράσω το triple pack η κάποιο άλλο DLC αργότερα,δεν θα μπορώ να ξέρω αν θα το έχω και στο 2ο account.Μάλλον είναι θέμα εταιρίας αν το επιτρέπει,κάτι το οποίο δεν νομίζω πως αναφέρει στις πληροφορίες του DLC στο PS Store.Πχ στο Metal Gear Phantom Pain αγόρασα με το 1 account 1 DLC και με αφήνει να το έχω και στο άλλο account στην άλλη κονσόλα.

ΥΓ:Διάβασα πως το patch του Uncharted 4 (5 GB) δεν χωρούσε στο cd και για αυτό το έβαλαν extra ως update.Απο τον δίσκο περίσσεψαν μόνο μερικές εκατοντάδες MB.

Ναι,όντως το κάνουν αυτό κάποιοι και σε άλλα παιχνίδια.Ισως κάποιοι να το έκαναν γιατί δεν είχαν καλά στατιστικά.

Δεν ξέρω απο'δω και στο εξής τι γίνεται με το Uncharted 4,αν πχ αγοράσω το triple pack η κάποιο άλλο DLC αργότερα,δεν θα μπορώ να ξέρω αν θα το έχω και στο 2ο account.Μάλλον είναι θέμα εταιρίας αν το επιτρέπει,κάτι το οποίο δεν νομίζω πως αναφέρει στις πληροφορίες του DLC στο PS Store.Πχ στο Metal Gear Phantom Pain αγόρασα με το 1 account 1 DLC και με αφήνει να το έχω και στο άλλο account στην άλλη κονσόλα.

Λογικά στο SP DLC δεν θα υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Μόνο τα MP DLC αφορά (ίσως και λόγω microtransactions).

Μόλις έφτασα Ch.6 και συνειδητοποίησα οτι πιο πολύ βλέπω cutscenes παρά να παίζω.

Πολύ MGS 4 έγινε η φάση.

fixed :P

Παντως δεν ειναι κακο αυτο μιας και ουτως ή αλλως το παιχνιδι εχει και online(και μαλιστα και με 60ρι fps)εγω καλο θα το ελεγα αυτο(ειδικα λογω ηθοποιων/σεναριου και γραφικων)

Κριμα παντως που δεν το κανανε ερωτικο τριο αλα witcher να εχεις να διαλεξεις μεταξυ Elena και Chloe να βλεπαμε γελια στο τι θα προτιμουσε ο καθενας και γιατι :D

Μόλις το τερμάτισα.

Θετικά:

Τα γραφικά είναι τα καλύτερα σε κονσόλα και είναι εξαιρετικά optimized. Μακάρι να ήταν τόσο optimized όλα τα games (console και μη).

Το gameplay πέρασε σε άλλο επίπεδο και κατάφερε να κάνει το exploring πολύ πιο ενδιαφέρον από ότι παλιότερα.

Ανητικά:

Η ιστορία ήταν κάπως βαρετή. Το ότι ξέφυγαν από το supernatural στοιχείο δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά, καθώς το θεωρούσα χαρακτηριστικό της σειράς. Αν υπήρχε το στοιχείο αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί αρκετά.

Το setting στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ήταν κάπως μονότονο. Αν εξαιρέσεις τις εξοτικές παραλίες, είχε μόνο ζούγκλα και βράχια. Έμοιαζε πιο πολύ με το Drake's Fortune από ότι με το Among Thieves και το Drake's Deception.

Συνοψίζοντας:

Graphics: 10

Gameplay: 10

Story: 7

Setting: 8

Full Score: 8.75.

Μόλις έφτασα Ch.6 και συνειδητοποίησα οτι πιο πολύ βλέπω cutscenes παρά να παίζω.

Πολύ MGS έγινε η φάση.

Χαίρομαι γι' αυτό.

Το είχα καταευχαριστηθεί το MGS 4 και ένας από τους λόγους ήταν τα Cutscenes.

Για πείτε καμία γνώμη για το boss fight όσοι το τελειώσατε...

...προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο. Η ND έλεγε ότι είναι το καλύτερο boss fight που έχουν φτιάξει. Δεν περιμένα QTE φάση όμως και ήταν λίγο σπαστικό να μην δείχνει τα button prompts (έπαιζα σε Hard και όσες φορές έχασα εκεί, δεν έχασα στο υπόλοιπο παιχνίδι όταν με γάζωναν από παντού. QTE boss fights είχαν το Uncharted 3 και ακόμα χειρότερα (λόγω touch controls) το Golden Abyss. IMHO, τα καλύτερα boss fights τα είχαν το Uncharted 1 (είχε λίγο QTE στο τέλος, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί είχε ολόκληρη στρατηγική) και το Uncharted 2 (με τον Lazarevic και το ρετσίνι).

Anyway, όσοι διψάνε για επιπλέον gameplay, συνεχίζουν στο MP. :)

Να και το αδύναμο μέρος στα γραφικά του Uncharted.  Σκιές. Ένα έμπειρο μάτι δεν γίνεται να μην το παρατήρησε. Επίσης το κλασσικό pop up, το οποίο είναι και φυσιολογικότατο επίσης, και πρέπει να κάτσεις να το ψάξεις για να το δεις. Παρόμοιο πρόβλημα, όποιοι το θυμούνται, εντοπίζεται και στο Last of us, εκτός αν βάλεις το cap option στα 30 από τα 60fps.Προφανώς δεν θα γινόταν κάτι καλύτερο από την naughty dog.. Aπλά η κονσόλα, όχι απλά χτύπησε ταβάνι, μιλάμε οι άνθρωποι έκαναν μαγικά πλέον με αυτό το hardware.. Δεν μπορεί κανείς να τους πει τίποτα, απλά το αναφέρω, έτσι για την ιστορία, γιατί δεν είδα να το έχει γράψει κάποιος. 

Το game είναι μια απόλαυση, και μιλάμε για τρομαχτικά πράγματα στον τεχνικό τομέα, που δεν μπορείς να τα αφήσεις ασχολίαστα.

ΥΓ. Έχω χαζέψει.

• Like 3

Τα αρνητικά του είναι τα shadows και ότι έχει μόνο 4xAF. Επίσης, θεωρώ ότι έχει υπερβολικό motion blur.

Και aliasing υπάρχει, αλλά είπαμε, και πάλι, πρέπει να κάτσεις να τα ψειρίσεις για να τα βρεις. Το motion blur όπως και το dof του δεν με ενοχλούν, είναι σωστά θα έλεγα τοποθετημένα και δεν σε κάνει να θέλεις να κάνεις εμετό από τα μάτια.

Μάλλον τους βοήθησε να κρύψουν και κάποια πράγματα που θα χαλούσαν το όλο σύνολο. Ποιος ξέρει. Μόνο στο TLOU remastered υπήρχε αυτή η δυνατότητα που λες υπόψιν.. Στο παρών hardware δεν μπορούσες να πάρεις ούτε 1% παραπάνω στο Uncharted imo, την έστιψαν την κονσόλα μιλάμε. Δεν νομίζω πως μπορεί κάτι παραπάνω να γίνει οπτικά, πέρα από κάποιες μικρές βελτιώσεις στο TLOU 2.

Σίγουρα έφτασαν τα όρια της κονσόλας, καταπληκτική δουλειά. Το gameplay βελτιώθηκε πολύ πάντως, έχει ''βαρύτητα'' πλέον και δεν βγάζει την προχειροδουλειά που έβγαζαν τα προηγούμενα. Φάνηκε και από την BETA βέβαια. Για παράδειγμα όταν χτυπάς τον αντίπαλο μπουνιές, καταλαβαίνεις ότι τον χτυπάς όντως και δεν είναι μόνο ο κραδασμός του χειριστηρίου, αλλά και αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Το ίδιο ισχύει και για το σκαρφάλωμα, το πήδημα κλπ.

• Like 1

Τελειωνω το 8ο chapter κι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ως τωρα. Το παιχνιδι ξεχειλιζει απο ποιοτητα κ μερακι. Τεχνικα οτι ειπατε. Εκαναν παπαδες τα παλιοπαιδα παλι, μα εικικρινα, ποιος περιμενε κατι λιγοτερο;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...